reza.n
New member
اصلا کلا هیشکی منو دوس نداره اینجا:tsimuzpzwoap1t9y3o7(چقد مظلوم نمایی حال میدهشک داشتما.حالا الان نمیگفتی توو جمع ضایع نمیکردی مارو خوابت نمیبرد نه؟هوم؟:New (6):[/Qراس میگه بنده ی خدا تو ذوق بچه چرا میزنین اخه):dadad4:
اصلا کلا هیشکی منو دوس نداره اینجا:tsimuzpzwoap1t9y3o7(چقد مظلوم نمایی حال میدهشک داشتما.حالا الان نمیگفتی توو جمع ضایع نمیکردی مارو خوابت نمیبرد نه؟هوم؟:New (6):[/Qراس میگه بنده ی خدا تو ذوق بچه چرا میزنین اخه):dadad4:
نه دیگه پروووووووووووووو نشو برو یکم املا تمرین کن که مجبور نشی به این حرفااااااااصلا کلا هیشکی منو دوس نداره اینجا:tsimuzpzwoap1t9y3o7(چقد مظلوم نمایی حال میده):dadad4:
h34r-smiley:
الان دقیقا کجاش پررووووووووووویی بود؟:smiliess (12):بله بله چشم مونده بود شما بفرمایی چه کنیم فقط:78:نه دیگه پروووووووووووووو نشو برو یکم املا تمرین کن که مجبور نشی به این حرفاااااااh34r-smiley:
راستش،من یادم نمیاد امامزاده رفته باشم و مجبورم کرده باشن چادر بپوشم.البته خیلی وقته امامزاده نرفتم،شاید الانا اجباری شده....ولی مثلا مشهدکه تو حرم امام رضا اجباریه...به نظرم خوبه.البته من خودم چادر سر کردن سخته واسم و اصلا نمیتونم جمعش کنم.ولی در کل با چادر تو مکان های مذهبی موافقم.:rose:خوب حالا نظرتون راجع به اینکه "جلو در امامزاده ها وایمسن و خانمای غیر چادری رو راه نمیدن و میگن حتما باید چادر بپوشید" چیه؟
کل حرفت پررررررررویی بود جیگر عیب نداره همون چندخط که تمرین کردی درستت میکنه[/QUOTE]الان دقیقا کجاش پررووووووووووویی بود؟:smiliess (12):بله بله چشم مونده بود شما بفرمایی چه کنیم فقط:78:
در مورد نزدیکانم... شاید باهاشون صحبت کنم... اما هرگز نمیتونم وادارشون کنم طبق سلیقه ی من لباس بپوشن و رفتار کنن... بچه که نیستن!!! خودشون عقلشون میرسه... با اجبار هم هیچی درست نمیشه!!!
در مورد همسر هم... قطعا هر کس موقع ازدواج... کسی رو انتخاب میکنه که از نقطه نظرات مختلف... از جمله پوشش... نظراتشون به هم نزدیک باشه!!!
در کل پوشش یک مساله ی کاملا شخصیه و به هیچکس ارتباطی نداره!!!
اگر کسی فکر میکنی... با بیحجاب ظاهر شدن خانمها... به گناه میوفته و دینش به خطر میوفته... چشمش کور... نگاه نکنه!!!
خانمها هم لازم نیست دلشون واسه ما بسوزه و واسه اینکه ما به گناه نیوفتیم... پوشش خودشون رو تغییر بدن!!!
نظر و حس من در مورد حجاب خانم ها و اقایون خوب و عالیه . تو این کشور مشکل حجاب وجود نداره.اگه اون خانوم خواهر، مادر یا همسر شما باشه بازم به شما ربطی نداره؟
هرچند بنظر منظور سوال رو نگرفتید
این مسئله شخصی نیست و کاملا اجتماعیه
نظر شما چون قرار نیست به کسی تحمیل بشه هیچ توهینی به هیچ نوع پوششی نیست و صرفا یه نظر شخصیه
سوال رو یه بار دیگه بخونید! آیا از وضع حجاب (دخترا و پسرای جامه) راضی هستید؟ یعنی اینکه مثلا وقتی تو خیابون راه میرید احساس بدی دارید یا نه؟ معذبید یا راحت؟ نظر و حس شما مهمه نه درست بودن یا غلط بودن کار اونا و قضاوت در موردشون
من کل تاپیک رو خوندم . وقتی حرف از حجاب میشه 90 در صد منظور حجاب خانم ها است خواهر گرامی. شما اگه میبینی پسری شلوار کوتاه پوشیده نگاهت رو بردار که البته از این موارد زیاد نیست.
چرا فکر کردی این سوال فقط راجع به حجاب خانوما است؟ من که اسم خانوم یا آقا نیاوردم ! منظور حجاب کل افراد جامعه اعم از آقا و خانومه ، اگه کل تاپیکو میخوندی تو پستای قبلی اینا رو گفته بودم .... مثلا از مصادیق حجاب پسرا میشه به شلواراشون که داره از پاشون میفته، یا بعضیا که یقشونو تا نافشون باز میذارن اشاره کرد
نظر و حس من در مورد حجاب خانم ها و اقایون خوب و عالیه . تو این کشور مشکل حجاب وجود نداره.
منم با شماموافقم..این یعنی ازادی..یعنی احترام گذاشتن ب عقایددیگران
من کل تاپیک رو خوندم . وقتی حرف از حجاب میشه 90 در صد منظور حجاب خانم ها است خواهر گرامی.
بله ... اگه همه مثل شما سوال رو بی دقت بخونن و فقط به ذهنیات خودشون توجه کنن همینه که میفرمایید
نه منظورم طرز لباس پوشیدن آقایونه
ای بابا! تو شیراز که شلوار همه پسرا داره از پاشون میفته ... بقول دکتر انوشه غار ملاصدراشونم پیداس .... یقه هاشونم که تا ناف بازه .... ابروها رو هم که برمیدارن از مادربزرگ من که همه ابروهاش ریخته نازکتر .... انواع و اقسام لوازم آرایشو که بکار میبرن و چیزایی از این دست که مصداق بدپوششی آقایونه
خدا به دور :tonguesmiley:.... بگو هرمافرودیت که نه از ما باشن نه از شما