خطر جدی!

آیا از وضع حجاب مردم کشور راضی هستید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

persona

Member
خواستم نظر بجه ها رو با توجه به بحثایی که تا الان شد، راجع بهش بدونم
نظر شما چی بود در موردش؟
من بحثای این تاپیک رو خیلی جدی پیگیری نمی کنم ،(در واقع بحثای هبچ تاپیکی رو خیلی جدی پیگیری نمی کنم!!! مثلا مشغول درسم!!!)
اما در مورد اون مستند باید بگم واقعا کار قابل تأمل و تأثیرگذاری بود ... هم در سبک ارائه و روایتِ موضوع بی نظیر بود ، هم در محتوای ارائه شده و سیر مباحث ... به جرئت میتونم بگم برجسته ترین کاری بود که در حوزه ی جنگ نرم از اردوگاه مسلمانان جهان دیدم ... کاری شبیه کار پیامبران ... روشنگری!
البته قطعا دوستانی هم هستند که می گن این کار سوگیری داشته و ... بله ... قطعا سوگیری داشته ... ولی ما هم چیزی به نام قوه ی عاقله داریم ، و اطلاعات هم انقدر دور و برمون ریخته که اگر بخوایم بتونیم به جست و جو بپردازیم و حقیقت رو کشف کنیم !
در کل من این مجموعه رو خیلی پسندیدم!(و این صرفا نظر منه ! ... و قصد ندارم کسی رو قانع کنم که حق با منه!)

Taraa

Well-known member
تشکر از همکاریتون
منم با نظر persona موافقم، خیلی تاثیرگذار بود، البته یه جاهاییشم جای تامل داشت و نمیشد براحتی قبول کرد. ولی من منظورم نظر کلی هست
چیزی که تو ذهن من در حال دیدن اون مستند ایجاد شد (که البته خود سازنده هم چن جای فیلم بهش صراحتا تاکید میکنه) این بود که " همه مسلمونای جهان تو یه جور غفلت و بی خبری به سر میبرن. انگار که همشون نسبت به این سیری که از گذشته تا حالا اتفاق افتاده بی خیال شدن. انگار هدفشونو گم کردن. به نظر من آدمی احساس بی هدفی و پوچی میکنه (همون حسی که تو غالب جوونای کشور ما موج میزنه) که برای آیندش برنامه و نظری نداشته باشه. ما اگه یادمون باشه که کل آدمای جهان تو 2 جبهه هستن ، هر کدوم از این 2 جبهه چه خصوصیات و اهدافی دارن ، هیچ وقت دچار غفلت نمیشیم. این مستند برای من ، همونطور که پرسونا نوشته یه جور روشنگری بود
ما نشستیم اینجا سعی میکنیم همدیگرو راجع به دلایل عقلی احکام دینمون قانع کنیم (که این یعنی بی اعتمادی به دین و غفلت زدگی) و اونا با اعتماد کامل به دینشون برنامه میریزن که چطور دنیا رو به سمت اون مسیری که میخوان سوق بدن..... حالا بماند که این غفلت ما هم یکی از برنامه های اوناس برای کمتر کردن موانع سر راهشون

آخرین ویرایش:

am-ml

New member
به نظر من هر کس صاحب خودشه و هر جور دلش خواست میتونه بیاد بیرون !!!

شما که میگی مسلمون !!! چند درصد شما در اصول دین تحقیق کردین و مسلمون شدین !! من جمله خودم !!! غیر یه اشهد خوندن در گوش و مسلمون شدن !!!؟؟

کمی بیشتر تامل کنیم !!! دیدمون رو به مسائل گسترش بدیم !!!

مشکل اینجاس که طرف با هر حجابی بیاد بیرون ولی کسی جرات تعرض نداشته باشه !!! یا چیزی تحت عنوان توریسم جنسی نباشه !!!
این تجربه رو جوامع دیگه قبل از ما انجام دادن و نهایتا به این نتیجه رسیدن که باید حریم ها رعایت بشه وگرنه نمیشه امنیت اخلاقی رو رعایت کرد ،چطور میشه از یه مرد جوون که توی اوج احساسات و هیجانات جنسی قرار داره توقع داشت که دخترا با هر وضعی جلوش ظاهر بشن و اون مثل یک پیرمرد خردمن رفتار کنه ،حتی حضرت یوسف (ع) از خدا درخواست کرد که اونو از وسوسه زنان مصری نجات بده ،و میگه که اگه تو کمکم نکنی شاید نتونم خطا نکنم.

بانو

New member
من درستم بحث پیگیری نکردم اما بحث خیلی تو همه هر کسی از ی چیزی حرف میزنه هر کسی میخواد حرف خودشو به کرسی بنشونه ...

میخوام به عنوان ی آدم بی طرف حرف بزنم . متین خان حرفت کجاش به این بحث میخوره؟/هر کسی مال خودشه/مگه تو جزوه این جامعه نیستی؟به عنوان یک جز از کل وظایفی داریم.منطقم میتونه این موضوع دلیل براش بیاره ......من کاری با دین طرف ندارم اما هر جایی ی عرفی داره .اگه از تو این کشوری باید از قوانین تبعیت کنی..و این ی واقعیته که باعث درگیری ذهنی زن و مردام میشه...خودتونو به اون راه نزنید خودتون همه چیو میدونید...چه زندگیا که با همین عروسک بازیا از هم پاشیده.

ریشه اصلی این بی حجابیام چه زنا چه مردا اعتماد بنفس پایینمونه و اینکه خوش پوشیو با بدحجابی اشتباه میگیریم....بد حجابی فقط ظاهر نیست امان از ذهن...اگه ما جوونا میفهمیدیم اینا زیبایی واقعی نیست اینقد افسرده نبودیم این همه پوچی تو زندگیمون نبود...

Taraa

Well-known member
خوب حالا نظرتون راجع به اینکه "جلو در امامزاده ها وایمسن و خانمای غیر چادری رو راه نمیدن و میگن حتما باید چادر بپوشید" چیه؟

Persian-Masoud

New member
خوب حالا نظرتون راجع به اینکه "جلو در امامزاده ها وایمسن و خانمای غیر چادری رو راه نمیدن و میگن حتما باید چادر بپوشید" چیه؟

طبیعیه! کلا هدفشون اینه مردم رو از دین زده کنن. همین.
یه نگاه به سنت و سیره پیامبر اکرم (ص) و امامان معصوم بندازی میبینی که این رفتار امروزی رو نهی میکردن در صورتی که امروز در مملکت ویران شده ما جز واجبات شدن.

sara77

New member
والا دیگه هنگ کردیم واسه این یکی نمیدونم چی بگم بنظرم 50 به 50 شده هم خوبه هم بد

8521413

New member
پاسخ به سوال نظر سنجی:
من به عنوان یک آقا... وضع حجاب خانم ها هیچ ربطی به من نداره، به نظر من یک مساله ی کاملا شخصیه و به خودم اجازه ی اظهار نظر در موردش رو نمیدم... خانمی که با چادر و حجاب کامل بیرون میاد... بهش احترام میذارم... خانمی هم که کاملا بی حجاب بیرون بیاد بهش احترام میذارم!
چون این جمله جزو گزینه ها نبود... اینجا نوشتم!

nsj

New member
هر کسی بنا به نظر و علاقه اش حق زندگی کردن و انتخاب داره اجبار درست نیست .
دقت کردید هر اتفاقی که میافته به حجاب خانم ها و کلا به خانم ها گیر میدند.
میان از علت بالا رفتن سن ازدواج حرف بزنند فوری میگن علت , تحصیل زیادی خانم هاست .
میان از کار صحبت بکنند فوری میگن چرا زن ها کار میکنند.
میان از امار جمعیت حرف بزنند فوری میگن این زن ها چرا اینجوری میزایند ؟
میان از ازدواج حرف بزنند میگن چرا مهریه ها زیاده . تا حالا دیدید بگن چرا باید دختر جهیزیه رو بده .
از امار تصادف میگن علتش بد حجابیه . از امار طلاق میگن ... .

توی مکه و مدینه من پاکستانی ها و هندی های مسلمان رو دیدم حجاب خانم های ایرانی ما خیلی خیلی از انها برتر است. در صورتی که تو کشورمون به خانم های ما میگن بد حجاب . اونم نه بی حجاب که بد حجابی از بی حجابی بدتره .

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
هر کسی بنا به نظر و علاقه اش حق زندگی کردن و انتخاب داره اجبار درست نیست .
دقت کردید هر اتفاقی که میافته به حجاب خانم ها و کلا به خانم ها گیر میدند.
میان از علت بالا رفتن سن ازدواج حرف بزنند فوری میگن علت , تحصیل زیادی خانم هاست .
میان از کار صحبت بکنند فوری میگن چرا زن ها کار میکنند.
میان از امار جمعیت حرف بزنند فوری میگن این زن ها چرا اینجوری میزایند ؟
میان از ازدواج حرف بزنند میگن چرا مهریه ها زیاده . تا حالا دیدید بگن چرا باید دختر جهیزیه رو بده .
از امار تصادف میگن علتش بد حجابیه . از امار طلاق میگن ... .

توی مکه و مدینه من پاکستانی ها و هندی های مسلمان رو دیدم حجاب خانم های ایرانی ما خیلی خیلی از انها برتر است. در صورتی که تو کشورمون به خانم های ما میگن بد حجاب . اونم نه بی حجاب که بد حجابی از بی حجابی بدتره .

چرا فکر کردی این سوال فقط راجع به حجاب خانوما است؟ من که اسم خانوم یا آقا نیاوردم ! منظور حجاب کل افراد جامعه اعم از آقا و خانومه ، اگه کل تاپیکو میخوندی تو پستای قبلی اینا رو گفته بودم .... مثلا از مصادیق حجاب پسرا میشه به شلواراشون که داره از پاشون میفته، یا بعضیا که یقشونو تا نافشون باز میذارن اشاره کرد

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
پاسخ به سوال نظر سنجی:
من به عنوان یک آقا... وضع حجاب خانم ها هیچ ربطی به من نداره، به نظر من یک مساله ی کاملا شخصیه و به خودم اجازه ی اظهار نظر در موردش رو نمیدم... خانمی که با چادر و حجاب کامل بیرون میاد... بهش احترام میذارم... خانمی هم که کاملا بی حجاب بیرون بیاد بهش احترام میذارم!
چون این جمله جزو گزینه ها نبود... اینجا نوشتم!

اگه اون خانوم خواهر، مادر یا همسر شما باشه بازم به شما ربطی نداره؟

هرچند بنظر منظور سوال رو نگرفتید
این مسئله شخصی نیست و کاملا اجتماعیه
نظر شما چون قرار نیست به کسی تحمیل بشه هیچ توهینی به هیچ نوع پوششی نیست و صرفا یه نظر شخصیه
سوال رو یه بار دیگه بخونید! آیا از وضع حجاب (دخترا و پسرای جامه) راضی هستید؟ یعنی اینکه مثلا وقتی تو خیابون راه میرید احساس بدی دارید یا نه؟ معذبید یا راحت؟ نظر و حس شما مهمه نه درست بودن یا غلط بودن کار اونا و قضاوت در موردشون

آخرین ویرایش:

reza.n

New member
به نظرم کار قشنگیه.نمیدونم چطوری حس میکنم.تحمیلشو دوس ندارم چون هر کسی باید بتونه وارد بشه با هر تفکر و ظاهری چون مال کسی نیست اونجا مال همس ولی از این لحاظ که به نظرم چون این جور جاها هرمت خاصی دارن و اگه ما بهشون اعتقاد داریم پس باید به افکارشونم حداقل احترام بذاریم و اون حجاب کامل مد نظر اونا بوده پس قشنگه که چادر سر کنی توو این جور جاها.دچار تضاد فکری شدم الان.کلا شما چه بحث هایی میکنینا ببینین پای مارو به چه بحث هایی میکشونا:whistle:

akhbar

New member
به نظرم کار قشنگیه.نمیدونم چطوری حس میکنم.تحمیلشو دوس ندارم چون هر کسی باید بتونه وارد بشه با هر تفکر و ظاهری چون مال کسی نیست اونجا مال همس ولی از این لحاظ که به نظرم چون این جور جاها هرمت خاصی دارن و اگه ما بهشون اعتقاد داریم پس باید به افکارشونم حداقل احترام بذاریم و اون حجاب کامل مد نظر اونا بوده پس قشنگه که چادر سر کنی توو این جور جاها.دچار تضاد فکری شدم الان.کلا شما چه بحث هایی میکنینا ببینین پای مارو به چه بحث هایی میکشونا:whistle:

میبخشید "حرمت" رو با ح "حوله" مینویسن:whistle:

8521413

New member
اگه اون خانوم خواهر، مادر یا همسر شما باشه بازم به شما ربطی نداره؟

هرچند بنظر منظور سوال رو نگرفتید
این مسئله شخصی نیست و کاملا اجتماعیه
نظر شما چون قرار نیست به کسی تحمیل بشه هیچ توهینی به هیچ نوع پوششی نیست و صرفا یه نظر شخصیه
سوال رو یه بار دیگه بخونید! آیا از وضع حجاب (دخترا و پسرای جامه) راضی هستید؟ یعنی اینکه مثلا وقتی تو خیابون راه میرید احساس بدی دارید یا نه؟ معذبید یا راحت؟ نظر و حس شما مهمه نه درست بودن یا غلط بودن کار اونا و قضاوت در موردشون

در مورد نزدیکانم... شاید باهاشون صحبت کنم... اما هرگز نمیتونم وادارشون کنم طبق سلیقه ی من لباس بپوشن و رفتار کنن... بچه که نیستن!!! خودشون عقلشون میرسه... با اجبار هم هیچی درست نمیشه!!!
در مورد همسر هم... قطعا هر کس موقع ازدواج... کسی رو انتخاب میکنه که از نقطه نظرات مختلف... از جمله پوشش... نظراتشون به هم نزدیک باشه!!!
در کل پوشش یک مساله ی کاملا شخصیه و به هیچکس ارتباطی نداره!!!
اگر کسی فکر میکنی... با بیحجاب ظاهر شدن خانمها... به گناه میوفته و دینش به خطر میوفته... چشمش کور... نگاه نکنه!!!
خانمها هم لازم نیست دلشون واسه ما بسوزه و واسه اینکه ما به گناه نیوفتیم... پوشش خودشون رو تغییر بدن!!!

بالا