آره ... من دیدم ، چطور مگه؟
خواستم نظر بجه ها رو با توجه به بحثایی که تا الان شد، راجع بهش بدونم
نظر شما چی بود در موردش؟
آخرین ویرایش:
آره ... من دیدم ، چطور مگه؟
سلام من دیدمش خانومییه سوال: کسی مستند ظهور (The Arrival) رو که چن تا جوون تو امریکا ساخته ان رو دیده؟
من بحثای این تاپیک رو خیلی جدی پیگیری نمی کنم ،(در واقع بحثای هبچ تاپیکی رو خیلی جدی پیگیری نمی کنم!!! مثلا مشغول درسم!!!)خواستم نظر بجه ها رو با توجه به بحثایی که تا الان شد، راجع بهش بدونم
نظر شما چی بود در موردش؟
این تجربه رو جوامع دیگه قبل از ما انجام دادن و نهایتا به این نتیجه رسیدن که باید حریم ها رعایت بشه وگرنه نمیشه امنیت اخلاقی رو رعایت کرد ،چطور میشه از یه مرد جوون که توی اوج احساسات و هیجانات جنسی قرار داره توقع داشت که دخترا با هر وضعی جلوش ظاهر بشن و اون مثل یک پیرمرد خردمن رفتار کنه ،حتی حضرت یوسف (ع) از خدا درخواست کرد که اونو از وسوسه زنان مصری نجات بده ،و میگه که اگه تو کمکم نکنی شاید نتونم خطا نکنم.به نظر من هر کس صاحب خودشه و هر جور دلش خواست میتونه بیاد بیرون !!!
شما که میگی مسلمون !!! چند درصد شما در اصول دین تحقیق کردین و مسلمون شدین !! من جمله خودم !!! غیر یه اشهد خوندن در گوش و مسلمون شدن !!!؟؟
کمی بیشتر تامل کنیم !!! دیدمون رو به مسائل گسترش بدیم !!!
مشکل اینجاس که طرف با هر حجابی بیاد بیرون ولی کسی جرات تعرض نداشته باشه !!! یا چیزی تحت عنوان توریسم جنسی نباشه !!!
خوب حالا نظرتون راجع به اینکه "جلو در امامزاده ها وایمسن و خانمای غیر چادری رو راه نمیدن و میگن حتما باید چادر بپوشید" چیه؟
هر کسی بنا به نظر و علاقه اش حق زندگی کردن و انتخاب داره اجبار درست نیست .
دقت کردید هر اتفاقی که میافته به حجاب خانم ها و کلا به خانم ها گیر میدند.
میان از علت بالا رفتن سن ازدواج حرف بزنند فوری میگن علت , تحصیل زیادی خانم هاست .
میان از کار صحبت بکنند فوری میگن چرا زن ها کار میکنند.
میان از امار جمعیت حرف بزنند فوری میگن این زن ها چرا اینجوری میزایند ؟
میان از ازدواج حرف بزنند میگن چرا مهریه ها زیاده . تا حالا دیدید بگن چرا باید دختر جهیزیه رو بده .
از امار تصادف میگن علتش بد حجابیه . از امار طلاق میگن ... .
توی مکه و مدینه من پاکستانی ها و هندی های مسلمان رو دیدم حجاب خانم های ایرانی ما خیلی خیلی از انها برتر است. در صورتی که تو کشورمون به خانم های ما میگن بد حجاب . اونم نه بی حجاب که بد حجابی از بی حجابی بدتره .
پاسخ به سوال نظر سنجی:
من به عنوان یک آقا... وضع حجاب خانم ها هیچ ربطی به من نداره، به نظر من یک مساله ی کاملا شخصیه و به خودم اجازه ی اظهار نظر در موردش رو نمیدم... خانمی که با چادر و حجاب کامل بیرون میاد... بهش احترام میذارم... خانمی هم که کاملا بی حجاب بیرون بیاد بهش احترام میذارم!
چون این جمله جزو گزینه ها نبود... اینجا نوشتم!
به نظرم کار قشنگیه.نمیدونم چطوری حس میکنم.تحمیلشو دوس ندارم چون هر کسی باید بتونه وارد بشه با هر تفکر و ظاهری چون مال کسی نیست اونجا مال همس ولی از این لحاظ که به نظرم چون این جور جاها هرمت خاصی دارن و اگه ما بهشون اعتقاد داریم پس باید به افکارشونم حداقل احترام بذاریم و اون حجاب کامل مد نظر اونا بوده پس قشنگه که چادر سر کنی توو این جور جاها.دچار تضاد فکری شدم الان.کلا شما چه بحث هایی میکنینا ببینین پای مارو به چه بحث هایی میکشوناخوب حالا نظرتون راجع به اینکه "جلو در امامزاده ها وایمسن و خانمای غیر چادری رو راه نمیدن و میگن حتما باید چادر بپوشید" چیه؟
به نظرم کار قشنگیه.نمیدونم چطوری حس میکنم.تحمیلشو دوس ندارم چون هر کسی باید بتونه وارد بشه با هر تفکر و ظاهری چون مال کسی نیست اونجا مال همس ولی از این لحاظ که به نظرم چون این جور جاها هرمت خاصی دارن و اگه ما بهشون اعتقاد داریم پس باید به افکارشونم حداقل احترام بذاریم و اون حجاب کامل مد نظر اونا بوده پس قشنگه که چادر سر کنی توو این جور جاها.دچار تضاد فکری شدم الان.کلا شما چه بحث هایی میکنینا ببینین پای مارو به چه بحث هایی میکشونا![]()
شک داشتما.حالا الان نمیگفتی توو جمع ضایع نمیکردی مارو خوابت نمیبرد نه؟هوم؟:New (6):میبخشید "حرمت" رو با ح "حوله" مینویسن![]()
شک داشتما.حالا الان نمیگفتی توو جمع ضایع نمیکردی مارو خوابت نمیبرد نه؟هوم؟:New (6):[/Qراس میگه بنده ی خدا تو ذوق بچه چرا میزنین اخه
اگه اون خانوم خواهر، مادر یا همسر شما باشه بازم به شما ربطی نداره؟
هرچند بنظر منظور سوال رو نگرفتید
این مسئله شخصی نیست و کاملا اجتماعیه
نظر شما چون قرار نیست به کسی تحمیل بشه هیچ توهینی به هیچ نوع پوششی نیست و صرفا یه نظر شخصیه
سوال رو یه بار دیگه بخونید! آیا از وضع حجاب (دخترا و پسرای جامه) راضی هستید؟ یعنی اینکه مثلا وقتی تو خیابون راه میرید احساس بدی دارید یا نه؟ معذبید یا راحت؟ نظر و حس شما مهمه نه درست بودن یا غلط بودن کار اونا و قضاوت در موردشون