حیوان روز تولد شما | تست روانشناسی

mexin

Well-known member
هی از بچگی میگفتن دخترا موشن مثل خرگوشن ازین ضرب المثل ها ..این دخترا بدشون میومد ..بیا ببینید ..به حقیقت پیوست دیگه ...:whistle:

n e s h a t

New member
واسه من لاک پشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتته 18/خرداد
خخخخ

لاک پشت:پاک سرشت ونیکوخصال

حدیث مهربانیشماهمیشه نقل مجلس است.
شمانیزدوستدار صلحوآرامش هستید.هیچ وقت دوست نداریدمقابله به مثل کنیدحتی باکسی که خلافکاراست.
ازاین روهمه دوستتاندارند.
دلتان نمی خواهدغیبتدیگران رابکنید.
مردم عاشقطرزبرخوردورفتارشماباا طراف یانتان هستند.
همیشه می توانیدعشقبورزید.
ازهمه بهتراینکهانتظارنداریدکسی این عشق شماراپاسخ بگوید.
بسیاربلندنظرودست ودلبازهستید.
اینکه به هرچیزازسمتوسوی واقعی آن نگاه می کنید،بهترین تاثیرراروی طرف مقابلتان می گذارید.

اوا؟! ولی ی چیزی بگم چرا من انتظار دارم پاسخ عشق ورزیدمو ببینم؟ البته فقط از دوستام!
واینکه من خیلیم واقع گرا نیستم!!

البته شاید چون هنو کوچولو ام این طوریه

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nike313

melinaa

New member
اگه اینجوره پس چرا بعضیا پلنگ و شیر و کفوترم شدن؟!!هوم؟!

پسرا بادکنکن دست بزنی میترکننننن.خخخخخ والا من که از بچگی خودم اینو شنیدم...اونیم که تو میگی مکسین دخترا مثل خرگوشن اون توصیف ناز و مامانی بودنشونه که شما گربه های شبیه کفتر رو میندازن دنبال خودشون.خخخخخخخخخ...خودت گفتی که کفتری دیگه..خخخخخخخ
والاااااااااا

ستاره70

New member
پسرا بادکنکن دست بزنی میترکننننن.خخخخخ والا من که از بچگی خودم اینو شنیدم...اونیم که تو میگی مکسین دخترا مثل خرگوشن اون توصیف ناز و مامانی بودنشونه که شما گربه های شبیه کفتر رو میندازن دنبال خودشون.خخخخخخخخخ...خودت گفتی که کفتری دیگه..خخخخخخخ
والاااااااااا

ملیناااااااااااااااااا !!!!!!!!!!!!!
خخخخخخخخخخخخخخخخخ:4d564ad6:

mexin

Well-known member
والاااااااااا

گربه های شبیه کفتر دیگه چیه؟؟ هوم؟:5::21: جمله بندی خیلی ضعیف ...دبستان املا و انشا و جمله سازی معلومه کاملا ضعیف بودی و الان خودشو نشون میده ...:whistle:

ستاره70

New member
گربه های شبیه کفتر دیگه چیه؟؟ هوم؟:5::21: جمله بندی خیلی ضعیف ...دبستان املا و انشا و جمله سازی معلومه کاملا ضعیف بودی و الان خودشو نشون میده ...:whistle:

نخیرم درست گفت!!!
شما استعاره و کنایه و.. واست ضعیف بوده دیگه داداشم!!!!بعله!!!!
sarcastic_hand.gif

mexin

Well-known member
به ما چه که اصلا دخترا موشن ...بذار موش باشن ...:motat:

melinaa

New member

دیگه اینو نگی چی بگی...
خخخخخخخخخ
خدایا کاری کن مکسین ما حرف کم نیاره بند نکنه ب لغت نامه ما.خخخخخخخخخخ
خدایا یذره اطلاعات ادبیاتی به این اقا مکسین ما بیفزای که فرق استعاره و کنایه را تشخیص دهدددددد
همه دستا بالااااااااااا
آآآآآآآمیییییییییینننننننن

خجالت بکش بچه 3 ابتدایی بلده.خخخخخخخخ

آخرین ویرایش:

pariya

New member
وااای خیلی دقیق بووووود مرسی مکسین
لاک پشت...
1 شهریوری اصیل :4d564ad6:

mexin

Well-known member
وااای خیلی دقیق بووووود مرسی مکسین
لاک پشت...
1 شهریوری اصیل :4d564ad6:

خب بگو ببینیم فرق استعاره و کنایه چیه استاد ملینا؟؟!
یجوری داره میگه انگاری ادبات کنکور 100 درصد زده ..نگو 8 درصد بیشتر نزده ...خخخخخخخخ:25r30wi::tonguesmiley:

ستاره70

New member
خب بگو ببینیم فرق استعاره و کنایه چیه استاد ملینا؟؟!
یجوری داره میگه انگاری ادبات کنکور 100 درصد زده ..نگو 8 درصد بیشتر نزده ...خخخخخخخخ:25r30wi::tonguesmiley:

من 85 زدم/ملینا هم 97.3 زده!
حالا چی میگین شوما؟!!!هوم؟!!!

پ ن:نقل قول رو اشتباه برداشتین!!!! :smiliess (4): خخخخخخخخ دیگه تابلو شد که حواستون جمع نیستا!!!!

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
عالی بود مکسین جان، عالـــــــی :rose:

هر وقت تستای مختلف راجع به ماه تولد رو میخوندم تابلو بود همش مسخرست،
من خردادیم، وقتی مشخصات ماه خردادی مطابق با خودم رو با یه خردادی دیگه مقایسه می کردم زمین تا آسمون فرق داشتم.
ولی این تست واقعن عالیه، مـن دقیقاً موشم
02.gif

melinaa

New member
من 85 زدم/ملینا هم 97.3 زده!
حالا چی میگین شوما؟!!!هوم؟!!!

پ ن:نقل قول رو اشتباه برداشتین!!!! :smiliess (4): خخخخخخخخ دیگه تابلو شد که حواستون جمع نیستا!!!!

خخخخخ ستاره ولکن بچه روووووو
الان اشکش درمیاددددد
پس چی ما ادبیاتمون خیلی بالاتر از این حرفاس که کفترا بتونن بهش فکر کنن...خخخخخخخخخخ...مکسین خودت گفتی که کفتری.خخخخخخخخخ

ما خرگوشیم...اونم از نوع مامانیش که کفترا عاشقشون میشن.....خخخخخخخخخ

ستاره70

New member
عالی بود مکسین جان، عالـــــــی :rose:

هر وقت تستای مختلف راجع به ماه تولد رو میخوندم تابلو بود همش مسخرست،
من خردادیم، وقتی مشخصات ماه خردادی مطابق با خودم رو با یه خردادی دیگه مقایسه می کردم زمین تا آسمون فرق داشتم.
ولی این تست واقعن عالیه، مـن دقیقاً موشم
02.gif

آقا احسان شما که تابلو بود از اول که موش تشریف دارید!!!اینقد اون تاپیک خوشگذرونیتونو دیدم که میتونم بگم خعلی بازیگوشی داداش!خخخخ

ستاره70

New member
خخخخخ ستاره ولکن بچه روووووو
الان اشکش درمیاددددد
پس چی ما ادبیاتمون خیلی بالاتر از این حرفاس که کفترا بتونن بهش فکر کنن...خخخخخخخخخخ...مکسین خودت گفتی که کفتری.خخخخخخخخخ

ما خرگوشیم...اونم از نوع مامانیش که کفترا عاشقشون میشن.....خخخخخخخخخ

حالا ملینا جونی دیگه رتبه ی کنکورمونو نگفتم که ریا نشه ی وقت!!!خخخخخخخخخخخ مکسین داداشی!!!!

بالا