حیوان روز تولد شما | تست روانشناسی

eeeeeeehsan

New member
آقا احسان شما که تابلو بود از اول که موش تشریف دارید!!!اینقد اون تاپیک خوشگذرونیتونو دیدم که میتونم بگم خعلی بازیگوشی داداش!خخخخ

عـه شما هم این جایی؟؟
من اومدم پ خ بدم بگم دوست داشتی به اونجا سر بزن، ما بچه های پایمون کم شدن، به شخص پایه بسیار نیازمندیم.
11.gif

ستاره70

New member
شیر:درست برخلاف اسم شیر،عاشق صلح وآرامش هستید.

ترجیح میدهیدازموقعیتهایی که نیازبه جنگ وجدال درآن حس می شود،پرهیزکنید.
ازبودن درهوای آزادلذت می برید وازنشستن طولانی مدت دریک جابیزارید.
رهبربه دنیا آمدهایدواین استعداد راداریدکه چگونه دیگران رابه کارکردن وادارکنید.
دوست داریدکه دوستتانبدارند.
هنگامی که میبینیدتوجه کسی به سوی شماجلب شده است،خودرابه تمامی وقف اومی کنید!
بسیارصفت پسندیده ایاست...امابه شمااخطارمی کنم:برخی میتوانندباسودجستن ازاین ویژگی اخلاقی،بیش ازحدتملق شمارا بگویند وکارشان راپیش ببرند.
بنابراین مراقب باشید.

همسر گرام ما هم شییییییییییییییره!!!خخخخ:thanks:

ستاره70

New member
عـه شما هم این جایی؟؟
من اومدم پ خ بدم بگم دوست داشتی به اونجا سر بزن، ما بچه های پایمون کم شدن، به شخص پایه بسیار نیازمندیم.
11.gif

آخی داداش احسان مررررسبییی!!!من خعلی پایه ام!!!خخخ
دیدم اسم تاپیکتون بامزه اس اومدم اونجا که همتونو لایک کنم..امتیاز میخواستم بدم ولی امتیازمو امروز صبح همشو خرجیدم دیگه!!!
داداش مکسین داداش خودمه به هیچکسم نمیدمش!توی همه ی تاپیکاش میام دیگه!!!خخخخخخخخ:rolleyessmileyanim:

sepideeee

New member
عالی بود مکسین جان، عالـــــــی :rose:

هر وقت تستای مختلف راجع به ماه تولد رو میخوندم تابلو بود همش مسخرست،
من خردادیم، وقتی مشخصات ماه خردادی مطابق با خودم رو با یه خردادی دیگه مقایسه می کردم زمین تا آسمون فرق داشتم.
ولی این تست واقعن عالیه، مـن دقیقاً موشم
02.gif

ما که از همون اول می گفتیم پسرا موشن مثل خرگوشن .. شما انکار می کردین :5:

eeeeeeehsan

New member
ما که از همون اول می گفتیم پسرا موشن مثل خرگوشن .. شما انکار می کردین :5:

از خودت حرف بزن، حرفای الی شاکر رو به من تحویل نده!!!! :tonguesmiley:

بعدم پسرا نه موشن نه خرگوشن نه شیرن، پسرا اصن جاندار نیستن، پسـرا فرشتن.... بعععــــله!!!!!
N_aggressive%20(27).gif

ستاره70

New member

بعدم پسرا نه موشن نه خرگوشن نه شیرن، پسرا اصن جاندار نیستن، پسـرا فرشتن.... بعععــــله!!!!!
N_aggressive%20(27).gif
داداش احسان من رتبه ی یکسان به شما و داداش mexin میدم درباحالی!!!البته هرکدوم ی مدلی باحالیدا!!جاتون خالی بود..بیشتر بیاید اینورا خوووووووووو!!!
خخخخخ:4d564ad6:

sepideeee

New member

N_aggressive%20(27).gif

خوب مگه فرشته جان دار نیست :25r30wi: مگه عروسک سر تاغچس که میگی فرشته جاندار نیست :)
صد بار گفتم پسرم مثالی رو بلد نیستی نزن ... میگن ادم نیست فرشته اس .. نه جاندار نیس فرشته اس :5:

eeeeeeehsan

New member
داداش احسان من رتبه ی یکسان به شما و داداش mexin میدم درباحالی!!!البته هرکدوم ی مدلی باحالیدا!!جاتون خالی بود..بیشتر بیاید اینورا خوووووووووو!!!
خخخخخ:4d564ad6:

مخلصیم :bunnyearsmiley:

آخه سرمون نمی گرفت، ولی چشم از این بعد بیشتر زحمت میدیم.

eeeeeeehsan

New member
خوب مگه فرشته جان دار نیست :25r30wi: مگه عروسک سر تاغچس که میگی فرشته جاندار نیست :)
صد بار گفتم پسرم مثالی رو بلد نیستی نزن ... میگن ادم نیست فرشته اس .. نه جاندار نیس فرشته اس :5:

آخه مجیده جان دخترم، فرشته که آدم و حیوون و اینا نیست که بخوای مقایسه کنی بگی جانداره یا نداره، فرشته ماهه، گله، فرشتست، پیش خداست و واسش عزیزه... بعععــله!!
20.gif

بعدم من اومدم بگم آدم گفتم شاید بهت بر بخوره که یعنی گفتم شما آدم نیستی، نگفتم آدم گفتم جاندار!!!!! میخوای الآن بگم آدم راضی میشی؟؟؟؟ :65d6a5d6s:

ستاره70

New member
آخه مجیده جان دخترم، فرشته که آدم و حیوون و اینا نیست که بخوای مقایسه کنی بگی جانداره یا نداره، فرشته ماهه، گله، فرشتست، پیش خداست و واسش عزیزه... بعععــله!!
20.gif

بعدم من اومدم بگم آدم گفتم شاید بهت بر بخوره که یعنی گفتم شما آدم نیستی، نگفتم آدم گفتم جاندار!!!!! میخوای الآن بگم آدم راضی میشی؟؟؟؟ :65d6a5d6s:

وای مردم ازخنده!!از دست این حرفای شما!!!خخخخخخخخخ:25r30wi:

sepideeee

New member
20.gif

باشه چرا می زنی .. شما فرشته ... ولی خودت اقرار کردی من دقیقا موشم ... منم تایید کردم :25r30wi:

ستاره70

New member
بد جور زدی تو گروه پسرا .. کل تاپیک رو هم در نوشابه :65d6a5d6s:
همه هندونه ها رو تموم نکنین واسه بقیه اعضای انجمن هم بزارین :riz481:

ما همیشه توی گروه پسرا بوده ایم!!!خخخخ توی کلاسمونم فقط 4 تا دختریم خووووووووووو!!!!خخخخخخخخخخ
داداشمه دوست دارم واسش نوشابه بازکنم بعدشم هندونه ی تگری بدم دستش که حال کنه!!بعله!!!:4d564ad6:

sepideeee

New member
ما همیشه توی گروه پسرا بوده ایم!!!خخخخ توی کلاسمونم فقط 4 تا دختریم خووووووووووو!!!!خخخخخخخخخخ
داداشمه دوست دارم واسش نوشابه بازکنم بعدشم هندونه ی تگری بدم دستش که حال کنه!!بعله!!!:4d564ad6:

ستاره حتما تو گل کوچیکشونم دروازه بان بودی :)

mexin

Well-known member
خخخخخ ستاره ولکن بچه روووووو
الان اشکش درمیاددددد
پس چی ما ادبیاتمون خیلی بالاتر از این حرفاس که کفترا بتونن بهش فکر کنن...خخخخخخخخخخ...مکسین خودت گفتی که کفتری.خخخخخخخخخ

ما خرگوشیم...اونم از نوع مامانیش که کفترا عاشقشون میشن.....خخخخخخخخخ

یادم افتاد ...پس شما همون موشی هستید که تو داستان کلیله و دمنه کتاب فارسی دبستان بود کبوترا توی تور گیر کردن همه باهم تور رو بردن و یه موش واسشون تور رو باز کرد ....خخخخخخخخخ
چرا خودتونو معرفی نکردین؟ هوم؟ حالا ملینا و ستاره زود بگید ببینم کدومتون اون موش بودید؟؟
من همون کبوترم ..روییسشون ....:motat::28:

بالا