ستاره70
New member
پس با ملینا موش میباشید ..خخخخ...برید خوش باشید دیگه ..:tonguesmiley:
به چشم!!!
ملینا کوجاییییییییییییییییی؟؟؟!!!
خخخخخخخخخ
پس با ملینا موش میباشید ..خخخخ...برید خوش باشید دیگه ..:tonguesmiley:
هی از بچگی میگفتن دخترا موشن مثل خرگوشن ازین ضرب المثل ها ..این دخترا بدشون میومد ..بیا ببینید ..به حقیقت پیوست دیگه ...![]()
اگه اینجوره پس چرا بعضیا پلنگ و شیر و کفوترم شدن؟!!هوم؟!
خب موردی اتفاق میفته دیگه ..بعله ....:tonguesmiley:
اگه اینجوره پس چرا بعضیا پلنگ و شیر و کفوترم شدن؟!!هوم؟!
پسرا بادکنکن دست بزنی میترکننننن.خخخخخ والا من که از بچگی خودم اینو شنیدم...اونیم که تو میگی مکسین دخترا مثل خرگوشن اون توصیف ناز و مامانی بودنشونه که شما گربه های شبیه کفتر رو میندازن دنبال خودشون.خخخخخخخخخ...خودت گفتی که کفتری دیگه..خخخخخخخ
والاااااااااا
پسرا بادکنکن دست بزنی میترکننننن.خخخخخ والا من که از بچگی خودم اینو شنیدم...اونیم که تو میگی مکسین دخترا مثل خرگوشن اون توصیف ناز و مامانی بودنشونه که شما گربه های شبیه کفتر رو میندازن دنبال خودشون.خخخخخخخخخ...خودت گفتی که کفتری دیگه..خخخخخخخ
والاااااااااا
گربه های شبیه کفتر دیگه چیه؟؟ هوم؟:5::21: جمله بندی خیلی ضعیف ...دبستان املا و انشا و جمله سازی معلومه کاملا ضعیف بودی و الان خودشو نشون میده ...![]()
به ما چه که اصلا دخترا موشن ...بذار موش باشن ...:motat:
گربه های شبیه کفتر دیگه چیه؟؟ هوم؟:5::21: جمله بندی خیلی ضعیف ...دبستان املا و انشا و جمله سازی معلومه کاملا ضعیف بودی و الان خودشو نشون میده ...![]()
وااای خیلی دقیق بووووود مرسی مکسین
لاک پشت...
1 شهریوری اصیل :4d564ad6:
خب بگو ببینیم فرق استعاره و کنایه چیه استاد ملینا؟؟!
یجوری داره میگه انگاری ادبات کنکور 100 درصد زده ..نگو 8 درصد بیشتر نزده ...خخخخخخخخ:25r30wi::tonguesmiley:
من 85 زدم/ملینا هم 97.3 زده!
حالا چی میگین شوما؟!!!هوم؟!!!
پ ن:نقل قول رو اشتباه برداشتین!!!! :smiliess (4): خخخخخخخخ دیگه تابلو شد که حواستون جمع نیستا!!!!
عالی بود مکسین جان، عالـــــــی :rose:
هر وقت تستای مختلف راجع به ماه تولد رو میخوندم تابلو بود همش مسخرست،
من خردادیم، وقتی مشخصات ماه خردادی مطابق با خودم رو با یه خردادی دیگه مقایسه می کردم زمین تا آسمون فرق داشتم.
ولی این تست واقعن عالیه، مـن دقیقاً موشم![]()
خخخخخ ستاره ولکن بچه روووووو
الان اشکش درمیاددددد
پس چی ما ادبیاتمون خیلی بالاتر از این حرفاس که کفترا بتونن بهش فکر کنن...خخخخخخخخخخ...مکسین خودت گفتی که کفتری.خخخخخخخخخ
ما خرگوشیم...اونم از نوع مامانیش که کفترا عاشقشون میشن.....خخخخخخخخخ