حیفه اگه نخونیم

AWWA

New member

اصن هیشکی به این جمله ی من (به نقل از امام علی) توجه نمی کنه چرا؟
مبادا که دیگران در عمل به قرآن از شما پیشی بگیرین،
یا
پیامبر: دانشگ را حتی اگر در چین باشد بطلبید! (چین= دور و مردم کافر)

چرا تایید نمی کنیم که در غرب خوبی ، پیشرفت ، انسانیت، تمدن و .. وجود دارد، حتی حاظر نیستیم تایید کنیم،
تازه الان که اینا رو می نویسم، حدس میزنم که خواننده، توی ذهنش کلی مثال نقض میاد که آی فلان مورد رو نمیگی که نقض حقوق توی غرب بود، یا بیسار مورد که مردمشونو کشتن و...
خب بیاید منطقی از هر دو گروه رو بگیم.

در نهایت در جواب میگم، غرب هم مشکلاتی داره، ولی با اون چیزی که رسانه های ما میگن خیلی فرق داره! بهتره یعنی!

هیشکی؟؟؟؟!!!!:(50):با این حرفتون موافق نیستم. تقریبا اکثر دوستان تو این بحث با شما هم عقیدن فقط درجش متفاوته.هممون قبول داریم که نه اینجا و نه اونجا هیچکدوم مدینه فاضله نیستن.

mohana

Well-known member
خب، بگید مهنا خانم،
اصن من برای شنیدن مطالب اینجام

دنبال اینم که چیز خوب توی این مملکت چیه!
(البته یک چیزی بگم، طبیعت بحث کردن من اینه که برای روشن شدن مباحث، روی خط راه نمیرم، خیلی تند موضع میگیرم، تا دسته بندی ها جدا بشه تا راحت صحبت کنم، شاید اینقدر تندم بخاطر اینه)

ببینید سوالای شما برای من قابل هضم نیس...
فکر کنم منظورمو خوب نرسوندم...
مملکت چیه؟جدای از مردم؟!
بین این آدم ها...اونایی که دارین باهاشون تو یه کشور زندگی میکنین خوبی هست! نیست؟!
همونایی که به آدم امید و انرژی ادامه راه و میدن...
مطمئنم که میدونین و دیدین...
از نظر من چیز خوب تو مملکت که شما میگین نام ببر همینه و این چیز کمی نیس...همین هاست که دلمون و قرص میکنه...
راستی
وقتی اولین جمله اولین پست شما رو خوندم پیش خودم گفتم آقای mj چه طور دلش میاد؟چرا این سوال تکراری؟!

(پ ن: بله متوجهم راحت باشین...)

am-ml

New member
با عرض پوزش بازم باید همینو نقل کنم،
والا من بهش اعتقاد دارم،
مردم همونی هستند که با 50 هزار تومن یکیو رئیس کشور می کنند!
با چند گونی سیب زمینی رای میدن!
و
و
حالا یه دفعه همه ناراحت نشن! قصدم اینه که بگم، مردم تا آموزش نبینند خودشون راهو پیدا نمی کنند، (در این مورد حدیث زیاده)
متولی آموزش هم حکومته!
قبول دارم که مردم باید آموزش ببینن ،ولی اینکه تا آموزش نبینن نمی فهمن قبول ندارم ،اتفاقا گاهی حکومت ها سعی میکنن ،تمام سعیشون رو هم میکنن که آنچه خلاف ذات بشری هست و خلاف انسانیت و موافق با منافع خودشون رو آموزش بدن ،ولی اتفاقا تو همون جامعه انسان هایی ساخته میشن که لنسانیت رو تبعیین می کنن و اصلا اصول رو رعایت میکنن که بعدا تازه میفهمن شکل کاملش در کتابی به نام قرآن بوده ...
من فکر میکنم خیلی ها اصلا دنبال یادگیری نیستن ،چند درصد از اطرافیانتون رو می بینید که کیفیت زندگیشون براشون مهمه ،کیفیت واقعی نه فقط رفاه مادی ؟ کمن کسایی که فکر کنن نیازشون الان چیه و فقط با جو غالب پیش نرن. برای همین هم شاید شما تاکید دارین که حکومت باید کاری بکنه ،چون معمولا حکومت نشاندهنده جو غالب هست ، حالا آگاهانه یا بدونی آگاهی ...
میگین حکومت آموزش بده ،مگه قبل انقلاب حکومت آموزش دینی میداد ،یا نه جلسات قران و مباحث دینی توسط خود مردم و بازاریا اداره میشد ،حکومت این دید عمیق دینی و دفاع از ناموس و مملکت رو ایجاد کرده بود که جوونای تولد دهه پنجاه و چهل رو اونطوری فرستاد جبهه ها ، یا حکومت و پیام مرحوم امام (ره) یه شبه معجزه کرد ،واقعیت اینه که کلام حق و حقیقت رو روح آماده و شعور بالا میفهمه ،اینهمه شور و شعور رو کی به اون جوونا داده بود...

sakar

New member
برعکس ظاهر پستهای من، من نا امید نیستم،

از خودتون نقل قول میکنم:

و از مرحوم سعدی:
من از بی نوایی نیم روی زرد/ غم بی نوایان رخم زرد کرد!

خوبه امید بهترین نعمته میفهممت
من که همیشه از خودم میپرسم خدایا واسه چی منو هیچکاره افریدی بعدم بهم عقل و شعور دادی که بدونم بعضیا اشتباه میکنن بعدم بدونم که حرفم هیچ مشکلیو حل نمیکنه بعدم گفتی باید بازم بگم اخه این چه وضعشه
خدایا مظلوم گیر اوردییییییی:smiliess (2):

mj1919

New member
1-من که گفتهم حرف مسئولین نیارید (به قول معروف بگزار تا بگریم چون ابر دربهاران ......!!!)
2
3- بازهم میگم مورد داره 9 ممیلیون یعنی 10 درصد بیاید انگیلیسی فک کنیم حداقل60درصد( من این ضرب المثل قبول ندارم که مشت نشانه خرواره!)
واسه ژاپن و میانمار منظور از نزدیکی فقط جغرافیایی نبود برادر دقت کن منظور همون فرهنگ و اعتقاداته!

1-4 اگه مخالفید بگید؟( نمونه اش مگه به پیامبر ما توهین کردن خدایی باز خورد ما چی بود _ باز خورد سلفی های مصر چی بود؟)
2-4 به نظر من اینجا شما زدی تو جاده خاکی( چرا نظریه پردازای غربی و یهودی _ همون سرمایه دارا اینقدر در مورد ایران صحبت میکنن و در مورد اینایی که گفتی چیزی نمیگن_ رییس جمهورای کشور های غربی رو نمی گم
منظورم( کسینجر و چند نفر دیگه که اگه اسمش یادم اومد میگم!)

چون شماره ها بی معنی شده،
دوباره شماره گزاری شد،

1- باشه، دیگه 90 درصد حرفهای من قیچی میشه با این کلام! :whistle:
2- (همان 3 بالا) خب باشه مشت نمونه ی خروار نیست!
در کلیت موضوع فرقی نمیکنه،
الان برو تو اینترنت سرچ کن: جک رشتی! جک ترکی! جک فلان! جک لری! اسمس فلان! خب بابا اینکه دیگه فیلتر نیست!
یا بعضی از ماها! اینباکس گوشیمون پره ازتوهین و فلان!
یا ... ببینید، فرهنگ عمومی مردم چیزی نیست که بشه لاپوشانی کرد!

در مورد ژاپن، و میانمار؛ خب دیگه اینقدر ها هم موضوع رو درهم نکنید!
میشه عربهای فلسطین+کویت+اردن+بحرین (شیعه) و... رو با یک چوب زد!
پس بحث میانمار رو ادامه ندید!ممنون

3- (همان 41) همانی که عرض کردم، اگه می خواهید رو یاین بحث کنیم، تاپیک جدا بزنید، حتما شرکت میکنم،
4- (همان 42) میگن عزیزم،
شما فقط اخبار ایران رو دنبال میکنی، به این خاطر فقط مربوطه ها رو میشنوی،
در ثانی ایران به لحاظ اهمیت خیلی از اون کشورها مهمتره: ارزش های مادی مث نفت، ارزش ژئو پولتیک (زمین-سیاسی) به لحاظ دسترسی و غیره.

am-ml

New member

در جواب سوال اولتون ، توی پست 46 مفصل بیان کردم:

هنوزم جوابم همینه،

در مورد سوال دوم:
چرا، تایید می کنم که اونجا هم مشکلات خودشونو دارن،
ولی سطح بندی داره،
اونا یکسری نیازهای اولیه رو که اینجا برای ما دغدغه است رو حل کردند، نیاز ها اونجا متعالی تره!

اصن هیشکی به این جمله ی من (به نقل از امام علی) توجه نمی کنه چرا؟
مبادا که دیگران در عمل به قرآن از شما پیشی بگیرین،
یا
پیامبر: دانشگ را حتی اگر در چین باشد بطلبید! (چین= دور و مردم کافر)

چرا تایید نمی کنیم که در غرب خوبی ، پیشرفت ، انسانیت، تمدن و .. وجود دارد، حتی حاظر نیستیم تایید کنیم،
تازه الان که اینا رو می نویسم، حدس میزنم که خواننده، توی ذهنش کلی مثال نقض میاد که آی فلان مورد رو نمیگی که نقض حقوق توی غرب بود، یا بیسار مورد که مردمشونو کشتن و...
خب بیاید منطقی از هر دو گروه رو بگیم.

در نهایت در جواب میگم، غرب هم مشکلاتی داره، ولی با اون چیزی که رسانه های ما میگن خیلی فرق داره! بهتره یعنی!

جواب اولتون جواب من رو نمی ده مسلمه که جامعه اثر گذاره ولی اصل چیه ،چی مهمتره ؟
انگار اصلا پستای قبلی منو نخونده باشین ،از اول من دارم اینجا میگم که قبول دارم که اونجا گاهی از ما خیلی مسلمون ترن و فقط اسمشون مسلمون نیست ولی همونطوری که خودتون هم میگین اونا مراحل اولیه رو طی کردن و امروز به درجات بالاتری رسیدن ،خوب ما همین فرصت رسیدن رو میخواییم ،اگه اونا کمک کنن(صادقانه ) کی مخالفه که ما به جای اینکه خیلی جون بکنیم تا به یه پیشرفت برسیم اونایی که بیشتر ازمون بلدن بیان بهمون یاد بدن ،پولشم بگیرن ولی واقعا بهمون یاد بدن نه اینکه بگن شما مصرف کننده باشین فقط ،شما نفهمین چی به چیه و فقط هرچی ما میگیم درسته و شما فقط سر تایید تکون بدین.
اونا کی خواستن صادقانه و بدون غارت اموال و ضربه به عقاید ما بهمون کمک کنن که ما نپذیرفته باشیم.

am-ml

New member
خوبه امید بهترین نعمته میفهممت
من که همیشه از خودم میپرسم خدایا واسه چی منو هیچکاره افریدی بعدم بهم عقل و شعور دادی که بدونم بعضیا اشتباه میکنن بعدم بدونم که حرفم هیچ مشکلیو حل نمیکنه بعدم گفتی باید بازم بگم اخه این چه وضعشه
خدایا مظلوم گیر اوردییییییی:smiliess (2):
چرا هیچ کاره ،میدونین گاهی ما میخواییم مشکلات دنیا رو حل کنیم در حالی که مشکل خانواده خودمون رو ندیده می گیریم که هم به ما نزدیک ترن و هم قادر به کمک کردن بهشون هستیم ،گاهی حل مشکل همسایه و هم محله ای رو ول می کنیم و همش میگیم نمی تونیم...
شما مهندس جان همین الان کلی معلومات بهداشتی داری ،چقدر به حداقل خانواده خودت ،بچه محلاتون ،دوستات، و خلاصه کسایی که دم دستتن آموزش دادی ؟

mj1919

New member
جواب اولتون جواب من رو نمی ده مسلمه که جامعه اثر گذاره ولی اصل چیه ،چی مهمتره ؟
انگار اصلا پستای قبلی منو نخونده باشین ،از اول من دارم اینجا میگم که قبول دارم که اونجا گاهی از ما خیلی مسلمون ترن و فقط اسمشون مسلمون نیست ولی همونطوری که خودتون هم میگین اونا مراحل اولیه رو طی کردن و امروز به درجات بالاتری رسیدن ،خوب ما همین فرصت رسیدن رو میخواییم ،اگه اونا کمک کنن(صادقانه ) کی مخالفه که ما به جای اینکه خیلی جون بکنیم تا به یه پیشرفت برسیم اونایی که بیشتر ازمون بلدن بیان بهمون یاد بدن ،پولشم بگیرن ولی واقعا بهمون یاد بدن نه اینکه بگن شما مصرف کننده باشین فقط ،شما نفهمین چی به چیه و فقط هرچی ما میگیم درسته و شما فقط سر تایید تکون بدین.
اونا کی خواستن صادقانه و بدون غارت اموال و ضربه به عقاید ما بهمون کمک کنن که ما نپذیرفته باشیم.

چرا حتما مطالعه می کنم،
خصوصا پستهای شما، که با حوصله و با اعتقاد جواب میدید،

ولی بازم عرض می کنم،
من دنبال اینم که بگم مشکل ما در طرح ریزی های کلان خودمان است،
یعنی بحث مدیریتی!
اگه از این جمع 5 تا مدیر بیاد بیرون و من بتونم کمی روش تاثیر بذاریم؛ روی چند هزار نفر تاثیر گزاشتم،

من بحثو غرب و خودمون رو از ایجهت اینطور ادامه میدم،
که میخوام برسم به این طرز تفکر که مشکل عقب ماندگی ما در سلطهی غربی ها نیست!
نبوده! حتی در زمان پهلوی!

یک جمله ی زیبا توی یک مستندی به نام ظهور است (که فکر می کنم دیدید، یا دوستمون محسن دیده)،
اینکه یک جامعه تا خودش به سمت اضمحلال و تباهی پیش نره، کسی اونو نابود نمی کنه (که روی تصاویر قوم مایا صحبت میکرد که چطور ابتدا اخلاق رو نابود کردند و بعد تمدنشون نابود شد)

من به این قضیه اعتقاد دارم،
اصن دلیل دینی وجود امام هم همین است (دوازده امام)

mohsen_1368_m

New member
چون شماره ها بی معنی شده،
دوباره شماره گزاری شد،

1- باشه، دیگه 90 درصد حرفهای من قیچی میشه با این کلام! :whistle:
2- (همان 3 بالا) خب باشه مشت نمونه ی خروار نیست!
در کلیت موضوع فرقی نمیکنه،
الان برو تو اینترنت سرچ کن: جک رشتی! جک ترکی! جک فلان! جک لری! اسمس فلان! خب بابا اینکه دیگه فیلتر نیست!
یا بعضی از ماها! اینباکس گوشیمون پره ازتوهین و فلان!
یا ... ببینید، فرهنگ عمومی مردم چیزی نیست که بشه لاپوشانی کرد!

در مورد ژاپن، و میانمار؛ خب دیگه اینقدر ها هم موضوع رو درهم نکنید!
میشه عربهای فلسطین+کویت+اردن+بحرین (شیعه) و... رو با یک چوب زد!
پس بحث میانمار رو ادامه ندید!ممنون

3- (همان 41) همانی که عرض کردم، اگه می خواهید رو یاین بحث کنیم، تاپیک جدا بزنید، حتما شرکت میکنم،
4- (همان 42) میگن عزیزم،
شما فقط اخبار ایران رو دنبال میکنی، به این خاطر فقط مربوطه ها رو میشنوی،
در ثانی ایران به لحاظ اهمیت خیلی از اون کشورها مهمتره: ارزش های مادی مث نفت، ارزش ژئو پولتیک (زمین-سیاسی) به لحاظ دسترسی و غیره.

1- من از اول بحث نگاهم اینجوری بود (باتوجه به قوانین انجمن من فقط فرهنگ عمومی رو نقد کردم!)
2- خیلی هم فرق می کنه (من یه مثال زدم_ کتک خوردن دوستتون :1dco2x0p1lilzhfpg1t _ شما تابحال در مورد جک ها مطالعه داشتین؟ دقیقا دشمن دست گذاشت رو جاهایی که نقطه قوت ما بودن مثلا نماد غیرت رشتی های ما بوده هستن و یا اصلن می دونین از همین ترکا چند تا علامه داریم !) این ها همه گذاره هایه که باید مارو به فکر وادارکنه!
اگه اینهمهکه کشور ما مورد هجوم فرهنگی بود یکی از همین کشور ها دچارش میشد تا الان کارش تموم بود!
4-نه دوست عزیز دیگه بی انصافی نکن من اگه گفتم فقط در مورد ما حرف میزنن حرفمو پس میگیرم منظورم این بود بیشتر ما مهمیم تا اون کشور ها مثلا کره شمالی ( واسه کره شمالی چند تا آرگو و 300 ساختن؟ )

mohsen_1368_m

New member
ببخشید در مورد میانمار یادم رفت بگم
چی شده که این کشور های با فرهنگ غربی واسه انقراض یه گونه از پروانه ها (فک کنم استرالیا) اعتصاب و راهپیمایی می کنن ولی برا زنده زنده سوزوندن آدما ککشون نمی گزه
نکنه خبر نداشتن! :65d6a5d6s:

am-ml

New member
چرا حتما مطالعه می کنم،
خصوصا پستهای شما، که با حوصله و با اعتقاد جواب میدید،

ولی بازم عرض می کنم،
من دنبال اینم که بگم مشکل ما در طرح ریزی های کلان خودمان است،
یعنی بحث مدیریتی!
اگه از این جمع 5 تا مدیر بیاد بیرون و من بتونم کمی روش تاثیر بذاریم؛ روی چند هزار نفر تاثیر گزاشتم،

من بحثو غرب و خودمون رو از ایجهت اینطور ادامه میدم،
که میخوام برسم به این طرز تفکر که مشکل عقب ماندگی ما در سلطهی غربی ها نیست!
نبوده! حتی در زمان پهلوی!

یک جمله ی زیبا توی یک مستندی به نام ظهور است (که فکر می کنم دیدید، یا دوستمون محسن دیده)،
اینکه یک جامعه تا خودش به سمت اضمحلال و تباهی پیش نره، کسی اونو نابود نمی کنه (که روی تصاویر قوم مایا صحبت میکرد که چطور ابتدا اخلاق رو نابود کردند و بعد تمدنشون نابود شد)

من به این قضیه اعتقاد دارم،
اصن دلیل دینی وجود امام هم همین است (دوازده امام)
فکر کنم رو این خیلی بحث و حرف دارم(و البته موافقتم رو با این حرف به طور ضمنی گفتم) ولی راستش هم یه کمی خسته شدم ،هم باید بیشتر به مفهوم این پست شما فکر کنم و جواب بدم که شما هم منو بیشتر روشن کنین.
و مهمتر از همه اینا مامانم متذکر شدن که چند ساعته اینجا میخکوبی ،نه شام خوردی تا الن و نه درس و ...
پس برم تا تحریم اینترنتی نشدم.:smiliess (10):
شب همه عزیزان خوش

mj1919

New member
1- من از اول بحث نگاهم اینجوری بود (باتوجه به قوانین انجمن من فقط فرهنگ عمومی رو نقد کردم!)
2- خیلی هم فرق می کنه (من یه مثال زدم_ کتک خوردن دوستتون :1dco2x0p1lilzhfpg1t _ شما تابحال در مورد جک ها مطالعه داشتین؟ دقیقا دشمن دست گذاشت رو جاهایی که نقطه قوت ما بودن مثلا نماد غیرت رشتی های ما بوده هستن و یا اصلن می دونین از همین ترکا چند تا علامه داریم !) این ها همه گذاره هایه که باید مارو به فکر وادارکنه!
اگه اینهمهکه کشور ما مورد هجوم فرهنگی بود یکی از همین کشور ها دچارش میشد تا الان کارش تموم بود!
4-نه دوست عزیز دیگه بی انصافی نکن من اگه گفتم فقط در مورد ما حرف میزنن حرفمو پس میگیرم منظورم این بود بیشتر ما مهمیم تا اون کشور ها مثلا کره شمالی ( واسه کره شمالی چند تا آرگو و 300 ساختن؟ )

بابا!
اگه بین مردم پذیرش نداشته باشه خوب از بین میره،
چرا فکر می کنیم که همش کار غربه!
مگه خودمون این سایتها و وبلاگها و اسمس ها نگه نمیداریم؟

جالبه،
ساید این مطلبو شنیده باشد،
که میگن یک انگلیسی میاد ایران و میگه من در عجبم از این هفتاد میلیون دزد که صبح تا شب دستشون تو جیب همه و به هم لبخند میزنن(با روایات مختلف)
بعد می شینیم، با فتخار واسه هم میگیم،
یا موارد مشابه!

بابا یک سوال؟
در مورد دروغ گویی مثلا!
آیا جامعه ی ما دروغگو تر است یا آلمان؟

مورد چهار
بله ما مهمتریم برای غربیها،
ولی قبول ندارم چون مهمتریم، پس کارمون درسته و چون دشمن ما آمریکاست، و چون آمریکا بد است پس ما خوبیم،
(طبق این استدلال قبلا عرض کردم با این حساب کیا دیگه خوب میشن!)

mj1919

New member
ببخشید در مورد میانمار یادم رفت بگم
چی شده که این کشور های با فرهنگ غربی واسه انقراض یه گونه از پروانه ها (فک کنم استرالیا) اعتصاب و راهپیمایی می کنن ولی برا زنده زنده سوزوندن آدما ککشون نمی گزه
نکنه خبر نداشتن! :65d6a5d6s:

قبول دارم،
قدرت اونا در رسانه از ما بیشتره،

ولی موضوع بحث همانطوری که عرض کردم،
لایف استایل هست،
چجوری شکل میگیره؟
کی شکل میده؟
واسه کی مهمه که لایف استایل چجوری باشه؟

در مورد میانمار، عرض کنم،
قلب و روح من درد گرفت، اکثر تاشم رو برای جمع کردن امضا و اطلاع رسانی کردم،
ولی چه کنیم که رسانه نداریم،

بحث در مورد موضع غربی ها نیست،
در مورد روش زندگی مردم اونهاست،

mohsen_1368_m

New member
بابا!
اگه بین مردم پذیرش نداشته باشه خوب از بین میره،
چرا فکر می کنیم که همش کار غربه!
مگه خودمون این سایتها و وبلاگها و اسمس ها نگه نمیداریم؟

جالبه،
ساید این مطلبو شنیده باشد،
که میگن یک انگلیسی میاد ایران و میگه من در عجبم از این هفتاد میلیون دزد که صبح تا شب دستشون تو جیب همه و به هم لبخند میزنن(با روایات مختلف)
بعد می شینیم، با فتخار واسه هم میگیم،
یا موارد مشابه!

بابا یک سوال؟
در مورد دروغ گویی مثلا!
آیا جامعه ی ما دروغگو تر است یا آلمان؟

مورد چهار
بله ما مهمتریم برای غربیها،
ولی قبول ندارم چون مهمتریم، پس کارمون درسته و چون دشمن ما آمریکاست، و چون آمریکا بد است پس ما خوبیم،
(طبق این استدلال قبلا عرض کردم با این حساب کیا دیگه خوب میشن!)

معلوم شد اون قدری که من غربیارو قبول دارم شما قبول نداری! مگه میشه اونها یه کار ضد فرهنگی رو برنامه ریزی کنن و بهش نرسن خوب همین جک (اونقدر رو این مساله کار شده
که برا من وشما مورد پذیرش باشه!)
نشنیدم!
من یه سوال دارم به نظر شما ربا چه ربطی می تونه به دروغ داشته باشه؟ حالا توجامعه ما ربا زیاده یا تو غرب؟ دلیل زیاد بودن ربا چیه؟
مورد چهار من اینقدر ساده نتیجه گیری نمی کنم _ (هر کی خوبه که حق پذیر باشه مگه نبودن کسایی که مسلون نیستن ولی آزاده بودن مثلا حافظ اسد و..)

AWWA

New member
یه چند تا جمله هست که فک کنم بی ربط به موضوع نباشن. اگه هم بی ربط بودن به بزرگواری خودتون ببخشین

لشکرگوسفندان که توسط یک شیر اداره می شود،می تواند لشکر شیران را که توسط یک گوسفند اداره میشود ، شکست دهد.(نارسیس)>>همون حرف آقا مجتبی

جهان سوم جایی است که هرکسی بخواهد مملکتش راآباد کند،خانه اش خراب میشود و هرکسی بخواهد خانه اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد(پروفسور حسابی)

دنیا جای خطرناکی است برای زندگی،نه به خاطر مردمان شرور..بلکه به خاطر کسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمیدهند

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahnam

mohsen_1368_m

New member
قبول دارم،
قدرت اونا در رسانه از ما بیشتره،

ولی موضوع بحث همانطوری که عرض کردم،
لایف استایل هست،
چجوری شکل میگیره؟
کی شکل میده؟
واسه کی مهمه که لایف استایل چجوری باشه؟

در مورد میانمار، عرض کنم،
قلب و روح من درد گرفت، اکثر تاشم رو برای جمع کردن امضا و اطلاع رسانی کردم،
ولی چه کنیم که رسانه نداریم،

بحث در مورد موضع غربی ها نیست،
در مورد روش زندگی مردم اونهاست،

اتفاقا برمی گرده به لایف استایل مردم من گفتم مردم تظاهرات کردن ! نگفتم حکومت کاری کرده!
نگاه کن تو غرب لایف استایل یعنی چیزی که حاکمیت می خواد مثلا اونها مردم رو جوری بارآوردن که غیرتی رو اعتقاداتشون مذهبی نداشته باشن بعدشم همین غربی ها در مورد لایف استایل اینقدر با هم مشکل دارن (مثلا جالبه اسراییلی ها از بعضی مسایل لایف استایل آمریکایی بیزارن _ بحث فمینیسمش)

AWWA

New member
مردم دو دسته اند:یا گول می خورند یا گلوله

هر شکلی از حکومت محکوم به نابودی با افراط در همان اصولی است که برآن بنا نهاده شده است(ویل دورانت)

mj1919

New member
معلوم شد اون قدری که من غربیارو قبول دارم شما قبول نداری! مگه میشه اونها یه کار ضد فرهنگی رو برنامه ریزی کنن و بهش نرسن خوب همین جک (اونقدر رو این مساله کار شده
که برا من وشما مورد پذیرش باشه!)
نشنیدم!
من یه سوال دارم به نظر شما ربا چه ربطی می تونه به دروغ داشته باشه؟ حالا توجامعه ما ربا زیاده یا تو غرب؟ دلیل زیاد بودن ربا چیه؟
مورد چهار من اینقدر ساده نتیجه گیری نمی کنم _ (هر کی خوبه که حق پذیر باشه مگه نبودن کسایی که مسلون نیستن ولی آزاده بودن مثلا حافظ اسد و..)

اصلا یک سوال؟
جامعه ی ما متعالی است؟
ما کجای مسیر رشد قرار داریم: رو به پیشرفت، ثابت، رو به زوال؟

سوال دوم:
مسئول مشکلات جاری ما کیه؟
به ترتیب اولویت و اهمیت بگین!

mj1919

New member
اتفاقا برمی گرده به لایف استایل مردم من گفتم مردم تظاهرات کردن ! نگفتم حکومت کاری کرده!
نگاه کن تو غرب لایف استایل یعنی چیزی که حاکمیت می خواد مثلا اونها مردم رو جوری بارآوردن که غیرتی رو اعتقاداتشون مذهبی نداشته باشن بعدشم همین غربی ها در مورد لایف استایل اینقدر با هم مشکل دارن (مثلا جالبه اسراییلی ها از بعضی مسایل لایف استایل آمریکایی بیزارن _ بحث فمینیسمش)

من که نمیگم همش خوب!
میگم خوبی که دارن؟
ندارن؟
توی بعضی چیزا از ما سرتر نیستن؟
اگه بله، خوب دنبال جواب شم که چجوری توی این چیزا از ما بهتر ن؟
(نه اینکه بگم همی چی ش بهتره)

دنبال جوابم،
نه که سرم درد کنه واسهی بحثهی صد تا هزار تا یک غاز (که اونم نمی دن تازه! :motat:)

بالا