AWWA
New member
وقتی همه بی تفاوت میشویم از وبلاگ فرید احمدیان
چند ما نیاز داریم احساس مسییولیت کنیم، ما نیاز داریم بی تفاوت نباشیم، ما به یه روال نظارتی پایین به بالای درست حسابی نیاز داریم، ما به یه سیستم اتوماسیون قوی نیاز داریم که آدما توش فقط عامل باشن نه مسیول یه چیزی که بهشون قدرت اعمال عقده های درونیو بده، ما نیاز داریم جامعه اطرافمون رو بهتر کنیم تا بتونیم با افتخار زندگی کنیم و سرمونو بالا نگه داریمو لبخند بزنیم.
هنوزم امید دارم، به اینکه شاید راهی وجود داشته باشه که ماها بهش نرسیدیم، شاید من اشتباه برداشت کردم، شاید فردا این جامعه اوضاش بهتر بشه، شاید فردا آدمای کمتری بخوان از همدیگه فرار کننو برن خارج، شاید فردا مردم تو هر جا و هر شرایطی خودشونو از لبخند و احترام همدیگه محروم نکنن.
و من، هنوز امید دارم!
من ازجمله رنگی بالاتون اینو برداشت کردم که تک تک اعضای جامعه هم مجری هستن هم ناظر.اگه برداشتم درست باشه،کاملا باهاتون هم عقیده هستم وآرزومه که یه روز مردم ایران به این نتیجه برسن که فقط نباید شاهد بی تفاوت جریانات باشن بلکه به صورت فعال حضور داشته باشن. به قول حضرت علی(ع) نشانه یک جامعه اسلامی ایده آل اینه که مردم بدون هیچ لکنت و گرفتگی زبانی حرف خودشونو رو در روی مسئولین بیان کنن. آیا واقعا جامعه ما این شرط رو داره؟؟!!!!
البته انکار نمیکنم در ظاهر گوش شنوا و دلسوز زیاده ولی در عمل........!!!!!!الله اعلم