حیفه اگه نخونیم

AWWA

New member
وقتی همه بی تفاوت میشویم از وبلاگ فرید احمدیان
چند ما نیاز داریم احساس مسییولیت کنیم، ما نیاز داریم بی تفاوت نباشیم، ما به یه روال نظارتی پایین به بالای درست حسابی نیاز داریم، ما به یه سیستم اتوماسیون قوی نیاز داریم که آدما توش فقط عامل باشن نه مسیول یه چیزی که بهشون قدرت اعمال عقده های درونیو بده، ما نیاز داریم جامعه اطرافمون رو بهتر کنیم تا بتونیم با افتخار زندگی کنیم و سرمونو بالا نگه داریمو لبخند بزنیم.

هنوزم امید دارم، به اینکه شاید راهی وجود داشته باشه که ماها بهش نرسیدیم، شاید من اشتباه برداشت کردم، شاید فردا این جامعه اوضاش بهتر بشه، شاید فردا آدمای کمتری بخوان از همدیگه فرار کننو برن خارج، شاید فردا مردم تو هر جا و هر شرایطی خودشونو از لبخند و احترام همدیگه محروم نکنن.

و من، هنوز امید دارم!

من ازجمله رنگی بالاتون اینو برداشت کردم که تک تک اعضای جامعه هم مجری هستن هم ناظر.اگه برداشتم درست باشه،کاملا باهاتون هم عقیده هستم وآرزومه که یه روز مردم ایران به این نتیجه برسن که فقط نباید شاهد بی تفاوت جریانات باشن بلکه به صورت فعال حضور داشته باشن. به قول حضرت علی(ع) نشانه یک جامعه اسلامی ایده آل اینه که مردم بدون هیچ لکنت و گرفتگی زبانی حرف خودشونو رو در روی مسئولین بیان کنن. آیا واقعا جامعه ما این شرط رو داره؟؟!!!!
البته انکار نمیکنم در ظاهر گوش شنوا و دلسوز زیاده ولی در عمل........!!!!!!الله اعلم

AWWA

New member
البته منظورم از پست قبل این نیست که تو کشورهای خارجی بالایی ها بدون ناراحتی و دلسوزانه به حرف مردم اهمیت میدن ...نه. همیشه قدرت با ظلم همراه بوده و خواهد بود. ولی تفاوت اونا و ما در بطن جامعه و خودمردم هست. مردم اونا حتی اگه گوش شنوا پیدا نکنن باز حرفشونو میزنن.ما فقط زمانی دست به کار میشیم که مطمئن باشیم به نتیجه مطلوب میرسیم.
رفتن همیشه رسیدن نیست ولی برای رسیدن باید رفت
وطبق فرمایش امام راحل :ما موظف به وظیفه ایم نه موظف به نتیجه

am-ml

New member
متاسفانه،
کشور ما دچار یک چند دستگی شده است،
دسته ی حاکم،
دسته ی غیر حاکم،

دایره ی شماره ی یک؛ یک طرز فکر خاص رو در بر میگیره،
هرکسی که بهش نزدیک باشه، باید یکسری آرمانها رو بپذیره، تا قدرتمند تر بشه، در حالی که کسی که اون آرمانها رو بنا نهاد(امام راحل)، اساس و سند اون رو به مردم داد،
شعاری که روزهای اول تغییر حکومت شنیده می شد، این ها همه متعلق به مردم است!
تا حدود زیادی انگیزه در جهت عملی شدندش هم بود!

ولی الان چی؟
نقش و جایگاه مردم توی بدست گرفتن اساس زندگی شون چقدره؟

چقدر مردم روی سرنوشتشوون تاثیر دارن؟

نمی دونم چرا نمیشه مطالب رو باز کرد...
این دو دسته ای که میگین تو همه دنیا هست ،یعنی شما میگین مردم آمریکا و سیاست مداران اون یکی هستن ؟
ولی تو جاهای دیگه دنیا یه چیز خوبی که هست اینه که منتظر کسی نمیشن تا زندگیشون رو گلستان بکنه (اینطور که من از چیزایی که میشنوم برداشت کردم) وقتی طرف پدر مادر پولدار داره ولی خودش کار میکنه یعنی میخواد خودش سازنده باشه و رو پای خودش وایسه ،اینجا مهندسین ما بعد فارغ التحصیلی دستاشون رو تو جیبشون میکنن و منتظرن دولت بگه بفرمایین این میز شما اینم خدم و هشمت حالا دستور بده تا اجرا کنن...(البته تو ادارات ما کم و بیش همین جو خدم و هشم هستا...) پس تو چه هنری داری ؟
اروپا هم از رنسانس که شروع کرده تا حالا اگه یک روز بشینن ،باختن .
میفرمایین تو سی سال شدن اونی که باید میشدن تو این سی سال مردمشون چطوری کار کردن ؟ اجرای طرح های ملی مگه غیر از اینه که باید بین مردم انجام بشه ،چقدر طرح ها مورد سوء استفاده هست فقط؟
چقدر از واژه تحریم توسط خود مردم علیه مرم سوءاستفاده میشه؟

mj1919

New member
این دو دسته ای که میگین تو همه دنیا هست ،یعنی شما میگین مردم آمریکا و سیاست مداران اون یکی هستن ؟
ولی تو جاهای دیگه دنیا یه چیز خوبی که هست اینه که منتظر کسی نمیشن تا زندگیشون رو گلستان بکنه (اینطور که من از چیزایی که میشنوم برداشت کردم) وقتی طرف پدر مادر پولدار داره ولی خودش کار میکنه یعنی میخواد خودش سازنده باشه و رو پای خودش وایسه ،اینجا مهندسین ما بعد فارغ التحصیلی دستاشون رو تو جیبشون میکنن و منتظرن دولت بگه بفرمایین این میز شما اینم خدم و هشمت حالا دستور بده تا اجرا کنن...(البته تو ادارات ما کم و بیش همین جو خدم و هشم هستا...) پس تو چه هنری داری ؟
اروپا هم از رنسانس که شروع کرده تا حالا اگه یک روز بشینن ،باختن .
میفرمایین تو سی سال شدن اونی که باید میشدن تو این سی سال مردمشون چطوری کار کردن ؟ اجرای طرح های ملی مگه غیر از اینه که باید بین مردم انجام بشه ،چقدر طرح ها مورد سوء استفاده هست فقط؟
چقدر از واژه تحریم توسط خود مردم علیه مرم سوءاستفاده میشه؟

طبق گفته ی رئیس شورای مصلحت، فقط 24% از برنامه ی توسعه عملی شده (سند چشم انداز)!
یعنی نزدیک 75% تخلف از قانون توسط رئیس کشور!

خب،
چه ربطی داشت؟
ربطش در تفاوت در نگاههاست!

هزار هزار تا مث من و شما اگه واسه ی سرنوشت این کشور تلاش کنیم،
حتی اگه جانمون رو بدیم،

ولی اگه یک مدیر رده بالا نخواد نمیشه!
جواب نمیده!

بحث مدیریت کلان است،

اصلا تمام مشکلات ما از همین نگاه است،
مخالفان نظر بنده، توی این تاپیک، روی نگاه مردم به مشکل تاکید می کنند، و راه حل برای اصلاح مردم می دهند،
منم میگم، مشکل اصلی در اصلاح دید مدیران است، تا اونا نخواند، وضع همینه که هست!

am-ml

New member
میدونین بچه ها تو همین چندتا پست قبلی داشتیم هممون از اینکه سنت های غلط رو بشکنیم حرف می زدیم ...
یه سنت غلطی که تو ذهن خیلی از ماها حک شده اینه که برای هر کاری فقط یک راه درست وجود داره ،و اگه اونچه که می بینیم با اون راه درست جور در نیاد این پس غلطه ...
(من این ذهنیت رو فقط در یه صورت قبول دارم که اون راه همون راهی باشه که خدا گفته ... ولی خدا هزاران راه داره برای هر چیزی ولی ما غالبا شناختمون از دین در حد چیزایی که از اینور اون ور شنیدیم و اصل نیست ...)
من این چسبیدن به یه ذهنیت و رها نکردن اون و مطلق گویی رو تو بحثا دارم می بینم خوبی و بدی اگه با هم دیده نشن ،بحث بی فایده ستا ...
دکترجون جسارتا به شما هم میگم...اگر چه که ما فعلا به خاطر شما دور همیمم...
پ.ن: من هنوز منتظرم به اون دوتا سوالی که صبح پرسیدم جواب بدین:riz304:

mj1919

New member
دکتر یه سوال پرسیدم ازتون تو پستای قبلی ولی بهم جواب ندادین ،بازم تکرار می کنم:
پیشرفت چقدر به انگیزه های درونی بستگی داره و چقدر متاثر از جامعه و انگیزه های بیرونی هست؟
پ.ن: تا همین جاش هم شما آدم موفقی هستین ،لطفا جواب این سوالم رو بر اساس تجربه این مدتتون بگین .

اونجایی که آرزوی رفتنش رو دارین ،همه چی آمادس و هیچ چیز منفی نیست؟
این سوالها منظورتون هست؟ یا اون پست دیگه؟

mohsen_1368_m

New member

سوال بنده رو جواب ندادید،
سی سال برای ایجاد ساختار جدید، کافیه (مثال هم زدم، کره و ..)
من هیچ تلاش معنی داری برای بهبود کیفیت زندگی مردم نمی بینم!
(وجود این پیشرفتها ی وسیع در زمینه های علمی خصوصا نظامی کشورمون رو هم رد نمی کنم، اعتقاد دارم که هرگونه تفکر دینی-مدیریتی دیگه هم بود بازم هم اینقدر پیشرفت داشتیم، شاید بیشتر)
پس اینجور اندیشیدن، هیچ سودی برای ما نداشته!

نکته ی بعدی، قانون ما مشکلی نداره، کاملا دقیق است، مشکل ما در اجرا است، مجری قانون کیه،؟ که ازش تمرد می کنه، کیه که 3000000000000 تومان دزدی می کنه و هنوز تعدام نشده؟
دادگاه برگزار شده هنوز اسم معاون وزیر رو نمیگن، بعد واسه ی مجری شبکه ی بی بی سی، بی آبروش می کنن که فلانش فلانه!

اگه بخواهید می تونم چندید مثال نقض بیارم از ضعف فرهنگ مردم کشورم، و فرهنگ بالای مردم کشور های پیشرفته!!!!!!!!!!!

بیاید منطقی باشیم، فیس بوک، نمونه ی خوبی از مطالعه ی حامعه شناسی فرهنگها ست،
صفحاتی مث صفحات چرندیات، فحش، تحقیر و ... بالای چند میلیون لایک دارن!
خب بابا اینا مردم اند دیگه، نمیشه که فیلتر کرد، دسته بندی کرد؛
چند وقت پیش بود که صفحه ی ناسا رو با حرفهای رکیک داغون کردند!
و هزار مثال دیگه از فرهنگ غنی ایرانی!

در مورد 3، ملیت ما اسلام است، عجب ! پس یهودیان و سایر ادیان دیگه تو یران، چی؟ مگه در فرهنگ حکومت داری امام علی هم اینجور تعابیری وجود داشت؟ یعنی چی ؟

41- هم بله، خودکشی در ژاپن بالاست، به دلیل زندگی ماشینی فوق سریع شون، و یا ضعف معنوی،

42- بله اصلا کشورهای خارجی خوب نیستن!

(دوستانی که رقتند و تعریف می کنند هم همه خالی بندند، )

بابا جان چند تا چیز خوب از ااینجا تعریف کن که جامعیت داشته باشه، ماهم دلمون قرص شه بگیم ماهم اینا رو داریم!

اولش خودمونی بگم خیلی حال می کنم از اینکه دارم باهات بحث میکنم (چون هدف مند بحث می کنی و منطقی بحث و جلو می بری و فک کنم تیکه کلامت هم فلان وفلانه :tonguesmiley:)
1- باز هم حرف اولمو میزنم سی سال کافیه ولی نه اینکه با دیگر کشور ها مقایسه کنی که یا سابقه حکومتشون بیشتره یا ادامه حکومت کشور های قبلین!)
2-در مورد اختلاس که حرف منم همین بود پس نیاز به توضیح بیشتر نداره!

3-فیس بوک نشانه خوبیه ولی نه برای کشور ما (1-چون تو کشور ما غیر قانونیه.2-کاربراش خاص هستن)
اصلن برا فرهنگ چرا قضیه های دیگر ومثال نمی زنین مثل زمان زلزله بم که از همین مردم شب اول اونقدر رفتن خون دادن که حلال احمر اعلام کرد نیاین بسه دیگه
مگه همین با فرهنگ های ژاپنی به میانمار نزدیک تر نیستن پس کجا بودن که جلو آتش زدن آدم هارو (تو قرن 21!!!) بگیرن، نمی گم ما برا اونا کاری کردیم ولی همین قدر که چند تامرجع دینی صحبت کردن جای شکرش باقیه!(من خودم از حاکمیت مایه نمی زارم چون خودم بیشتر از شما بهش نقد دارم)

1-4 بازم میگم ملیت مااسلامه _ چون اسلام که با یهودیت و مسیحیت مشکلی نداره {اسلام یعنی مسیحیت و یهود!} (نمونه اش اگه تورات و انجیل و بخونی بعدش قرآن بخونی می فهمی که تو قرآن بیشتر وبهتر به مسیح و موسی پرداخته تا این کتب!)

2-4-فرض کنید خدایی نکرده یکی از دوستاتون کتک کاری کنه و درب وداغون بشه بعد ازش بپرسین با کی دعوا کردی بگه با مثلا 10 نفر .حالا کشور ما همین دوست شما است درسته که خیلی درب وداغونه ولی انصافا ببین با چه کشور ها و با چه تفکر در افتاده!
نمیخوام جو الکی بدم ولی یه گذاره هایی وجود داره که نشون میده تو قرن 21 تویه ایرانی اینقدر مهمی که حاضرن به خاطرت اینهمه هزینه بدن _ نمونه اش اسکار که با این کارشون فلسفه اسکارو زیر سوال بردن _ دوست و دشمن داره این حرفو میزنه )

mohana

Well-known member
بابا جان چند تا چیز خوب از ااینجا تعریف کن که جامعیت داشته باشه، ماهم دلمون قرص شه بگیم ماهم اینا رو داریم!
چقدر تند...
واقعا چندتا چیز خوب وجود نداره یا نمیخواید ببینید؟
به دوروبرتون با دقت بیشتری نگاه کنید...
هست...
حتما پیداش میکنین

mj1919

New member
اولش خودمونی بگم خیلی حال می کنم از اینکه دارم باهات بحث میکنم (چون هدف مند بحث می کنی و منطقی بحث و جلو می بری و فک کنم تیکه کلامت هم فلان وفلانه :tonguesmiley:)
1- باز هم حرف اولمو میزنم سی سال کافیه ولی نه اینکه با دیگر کشور ها مقایسه کنی که یا سابقه حکومتشون بیشتره یا ادامه حکومت کشور های قبلین!)
2-در مورد اختلاس که حرف منم همین بود پس نیاز به توضیح بیشتر نداره!

3-فیس بوک نشانه خوبیه ولی نه برای کشور ما (1-چون تو کشور ما غیر قانونیه.2-کاربراش خاص هستن)
اصلن برا فرهنگ چرا قضیه های دیگر ومثال نمی زنین مثل زمان زلزله بم که از همین مردم شب اول اونقدر رفتن خون دادن که حلال احمر اعلام کرد نیاین بسه دیگه
مگه همین با فرهنگ های ژاپنی به میانمار نزدیک تر نیستن پس کجا بودن که جلو آتش زدن آدم هارو (تو قرن 21!!!) بگیرن، نمی گم ما برا اونا کاری کردیم ولی همین قدر که چند تامرجع دینی صحبت کردن جای شکرش باقیه!(من خودم از حاکمیت مایه نمی زارم چون خودم بیشتر از شما بهش نقد دارم)

1-4 بازم میگم ملیت مااسلامه _ چون اسلام که با یهودیت و مسیحیت مشکلی نداره {اسلام یعنی مسیحیت و یهود!} (نمونه اش اگه تورات و انجیل و بخونی بعدش قرآن بخونی می فهمی که تو قرآن بیشتر وبهتر به مسیح و موسی پرداخته تا این کتب!)

2-4-فرض کنید خدایی نکرده یکی از دوستاتون کتک کاری کنه و درب وداغون بشه بعد ازش بپرسین با کی دعوا کردی بگه با مثلا 10 نفر .حالا کشور ما همین دوست شما است درسته که خیلی درب وداغونه ولی انصافا ببین با چه کشور ها و با چه تفکر در افتاده!
نمیخوام جو الکی بدم ولی یه گذاره هایی وجود داره که نشون میده تو قرن 21 تویه ایرانی اینقدر مهمی که حاضرن به خاطرت اینهمه هزینه بدن _ نمونه اش اسکار که با این کارشون فلسفه اسکارو زیر سوال بردن _ دوست و دشمن داره این حرفو میزنه )

ممنون از اظهار علاقه تون،
این ادبیات شما، نشاندهنده ی شخصیت بزرگ شماست،
نه فلان و فلان رو از اینجهت میارم که سرعت تایپم پایینه، حوصلم نمیکشه!
به ترتیب شماره های متن شماست،
1- حتی این مطلب را نمی پذیرید، که توی این مدت، مسولین کم کاری کردند! جالبه! فقط دنبال اینیم که یک مقایسه ای انجام بشه که ما توش پیروز باشیم!
مث مقایسه هایی که توی دهه ی فجر با حکومت طاغوت پهلوی میشه، و همیشه ما توش پیروزیم!
2- عالیه، ممنون از اینکه قبول دارید.
3- نه میلیون نفر ایرانی عضو فیس بوک هستند! از جمله صفحه ی رهبر ایران (که تا امروز هیچ تکذیبیه ای ندادند، و نیز در مورد ش استفتاء دارد، که فیس بوک رو منع نکردند! پس قانون و عمل یکمی بله!)
در مورد میانمار که خیلی زدید جاده خاکی!
اصن بد جور !
بحثو به بد بیراهه یای کشیدی!

این میانماره و زیریش ژاپن!
فقط یک جمله میگم، اگه خواستید بگید تا دلایل جغرافیایی و سیاسی بیارم،
"گناه در بلخ کرد آهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری"!

map_of_myanmar.jpg

jpnewzzz.gif

41- رو دیگه بحث نمی کنم، چون کج میشه!

42-با این طرز تفکر:
باید بگیم که مردم و دولت مردان این کشورها قهرمانند:

کشور دوست و برادر، کره شمالی، و کیم فقید!
بردار عزیز قزافی و کشور لیبی!
کشور روسیه!
کشور های آمریکای لاتین!

و
و
و
و

am-ml

New member
طبق گفته ی رئیس شورای مصلحت، فقط 24% از برنامه ی توسعه عملی شده (سند چشم انداز)!

خب،
چه ربطی داشت؟

حتی اگه جانمون رو بدیم،

جواب نمیده!

بحث مدیریت کلان است،

مخالفان نظر بنده، توی این تاپیک، روی نگاه مردم به مشکل تاکید می کنند، و راه حل برای اصلاح مردم می دهند،
ولی به نظر من مردم و مدیران باید باهم تلاش کنن و مردم رو بیشتر مقصر می دونم ،چون مردم ما تو سی سال پیش ثابت کردن که اگه مدیرانشون با چیزی که واقعا براشون مهمه در بیفتن اونا قادرن اون مدیران رو حتی کلا محو کنن...
من میگم تا تو موقعیت کسی نباشی قضاوت کار سختیه ،من تا یه حد کمی با این مدیران هستم ،خیلی جاها معلوم نیست مردم بالاخره دنبال چی هستن ،خیلی جاها همین مردم نمی گذارن مدیران کار درست رو انجام بدن (این مطلب رو بر اساس تجربه خودم تو یه منطقه کاری میگم ،شاید همه جا درست نباشه )ولی اونچه مسلمه ،حق گرفتنیه دادنی نیست ،به شرطی که راضی نشی برای گرفتن حق خودت حق دیگران رو زیر پا بگذاری... چیزی که الان لااقل اینجا که من هستم خیلی ها بهش راضی ان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mj1919

New member
چقدر تند...
واقعا چندتا چیز خوب وجود نداره یا نمیخواید ببینید؟
به دوروبرتون با دقت بیشتری نگاه کنید...
هست...
حتما پیداش میکنین

خب، بگید مهنا خانم،
اصن من برای شنیدن مطالب اینجام

دنبال اینم که چیز خوب توی این مملکت چیه!
(البته یک چیزی بگم، طبیعت بحث کردن من اینه که برای روشن شدن مباحث، روی خط راه نمیرم، خیلی تند موضع میگیرم، تا دسته بندی ها جدا بشه تا راحت صحبت کنم، شاید اینقدر تندم بخاطر اینه)

AWWA

New member

خب،
چه ربطی داشت؟

حتی اگه جانمون رو بدیم،

جواب نمیده!

بحث مدیریت کلان است،

به نظرمن اصلاح مدیران و اصلاح مردم دوروی یک سکه هستن. (اصلاح مردم باعث اصلاح مدیران و اصلاح مدیران باعث اصلاح جامعه میشه)خلاصش این که اصلاح باید دوجانبه باشه،نباید یکی رو بچسبیم و اون یکی رو بیخیال شیم.
(البته من از مخالفان نیستم:smiliess (4):)

mj1919

New member
ولی به نظر من مردم و مدیران باید باهم تلاش کنن و مردم رو بیشتر مقصر می دونم ،چون مردم ما تو سی سال پیش ثابت کردن که اگه مدیرانشون با چیزی که واقعا براشون مهمه در بیفتن اونا قادرن اون مدیران رو حتی کلا محو کنن...
من میگم تا تو موقعیت کسی نباشی قضاوت کار سختیه ،من تا یه حد کمی با این مدیران هستم ،خیلی جاها معلوم نیست مردم بالاخره دنبال چی هستن ،خیلی جاها همین مردم نمی گذارن مدیران کار درست رو انجام بدن (این مطلب رو بر اساس تجربه خودم تو یه منطقه کاری میگم ،شاید همه جا درست نباشه )ولی اونچه مسلمه ،حق گرفتنیه دادنی نیست ،به شرطی که راضی نشی برای گرفتن حق خودت حق دیگران رو زیر پا بگذاری... چیزی که الان لااقل اینجا که من هستم خیلی ها بهش راضی ان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

با عرض پوزش بازم باید همینو نقل کنم،
والا من بهش اعتقاد دارم،
مردم همونی هستند که با 50 هزار تومن یکیو رئیس کشور می کنند!
با چند گونی سیب زمینی رای میدن!
و
و
حالا یه دفعه همه ناراحت نشن! قصدم اینه که بگم، مردم تا آموزش نبینند خودشون راهو پیدا نمی کنند، (در این مورد حدیث زیاده)
متولی آموزش هم حکومته!

mohsen_1368_m

New member
1- حتی این مطلب را نمی پذیرید، که توی این مدت، مسولین کم کاری کردند! جالبه! فقط دنبال اینیم که یک مقایسه ای انجام بشه که ما توش پیروز باشیم!
مث مقایسه هایی که توی دهه ی فجر با حکومت طاغوت پهلوی میشه، و همیشه ما توش پیروزیم!
3- نه میلیون نفر ایرانی عضو فیس بوک هستند! از جمله صفحه ی رهبر ایران (که تا امروز هیچ تکذیبیه ای ندادند، و نیز در مورد ش استفتاء دارد، که فیس بوک رو منع نکردند! پس قانون و عمل یکمی بله!)
اصن بد جور !

map_of_myanmar.jpg

jpnewzzz.gif

42-با این طرز تفکر:

کشور روسیه!
کشور های آمریکای لاتین!

و
و
و
و

1-من که گفتهم حرف مسئولین نیارید (به قول معروف بگزار تا بگریم چون ابر دربهاران ......!!!)
2
3- بازهم میگم مورد داره 9 ممیلیون یعنی 10 درصد بیاید انگیلیسی فک کنیم حداقل60درصد( من این ضرب المثل قبول ندارم که مشت نشانه خرواره!)
واسه ژاپن و میانمار منظور از نزدیکی فقط جغرافیایی نبود برادر دقت کن منظور همون فرهنگ و اعتقاداته!

1-4 اگه مخالفید بگید؟( نمونه اش مگه به پیامبر ما توهین کردن خدایی باز خورد ما چی بود _ باز خورد سلفی های مصر چی بود؟)
2-4 به نظر من اینجا شما زدی تو جاده خاکی( چرا نظریه پردازای غربی و یهودی _ همون سرمایه دارا اینقدر در مورد ایران صحبت میکنن و در مورد اینایی که گفتی چیزی نمیگن_ رییس جمهورای کشور های غربی رو نمی گم
منظورم( کسینجر و چند نفر دیگه که اگه اسمش یادم اومد میگم!)

AWWA

New member
اصن بد جور !

42-با این طرز تفکر:

کشور روسیه!
کشور های آمریکای لاتین!

و
و
و
و

این مسئله زیادم جدیدو عجیب نیست. تاریخ همیشه به دست کسانی نگاشته شده است که پیروز و غالب میدان بوده اند.

sakar

New member
خب، بگید مهنا خانم،
اصن من برای شنیدن مطالب اینجام

دنبال اینم که چیز خوب توی این مملکت چیه!
(البته یک چیزی بگم، طبیعت بحث کردن من اینه که برای روشن شدن مباحث، روی خط راه نمیرم، خیلی تند موضع میگیرم، تا دسته بندی ها جدا بشه تا راحت صحبت کنم، شاید اینقدر تندم بخاطر اینه)
من ی خونواده رو میشناسم که مادرشون خدمتکار بوده والان 4 دخترو 4 پسر داره که همشون ادمای موفقین و مادرشون هم به جرات میتونم بگم تنها زن بالای 50 سال راننده در شهرمون باشه
نوش 10 سالشه و انگلیسی و روان صحبت میکنه
_
یه همکلاسی 45 ساله داشتیم که البته کارمند بود ولی از همه ی کلاس بیشتر فعالیت میکرد و میشه گفت واقعا فقط اون درس میخوند
_

البته اینارو گفتم که بگم 100 % جامعه بد نیست خیلی نا امید نباشید

mj1919

New member
آره .ممنونم.البته اگه بهشون فکر کردین جواب بدین وگرنه بگذارین سوال بمونه.

دکتر یه سوال پرسیدم ازتون تو پستای قبلی ولی بهم جواب ندادین ،بازم تکرار می کنم:
پیشرفت چقدر به انگیزه های درونی بستگی داره و چقدر متاثر از جامعه و انگیزه های بیرونی هست؟
پ.ن: تا همین جاش هم شما آدم موفقی هستین ،لطفا جواب این سوالم رو بر اساس تجربه این مدتتون بگین .

اونجایی که آرزوی رفتنش رو دارین ،همه چی آمادس و هیچ چیز منفی نیست؟

در جواب سوال اولتون ، توی پست 46 مفصل بیان کردم:
در پاسخ به سوالتون،
میشه گفت همش حاصل یادگیری است، یعنی چی؟
یعنی هدف های فرد، حاصل برهمکنش ش با محسط بیرون است، مثلا توی کلاس درس به شما می گن که رشته های دانشگاهی پولساز اینها هستند، اینطوری میشه که هدف برای این دانش آموزان اول دبیرسالتی میشه کنکور!
بعد کلاس کنکور شکل میگیره! و قبولی توی اون رشته ی دانشگاهی ، میشه یک پیشرفت بزرگ برای فرد قبول شده، چون جامعه اون رو تعریف کرده!
جالا برگردیم به پست اول، تعاریف از پیشرفت فرق میکنه، معیارها متفاوته، یهو به تناقض میرسه، می بینه که ای بابا ارزشهایی متفاوت هم وجود داره!
بذارید قضیه رو باز کنم: مثلا ایران و کانادا،
ارزشهای موجود برای مردم این دو کشور متفاوته، توی ایران یک بخشی ناشی از مسایل ددینی و آموزه های آن است و یک بخشی هم از فرهنگ مردم.
در کانادا بیشتر فرهنگ عمومی مردم و فرهنگ ملی. (چون در بین ادیان مختلف ارزشها شون مشترکه، پس مربوط به دین نیست)
من نمی خوام بحث در مورد دین بکنم، همانطوری که قبلا گفتم، شاید بیشتر منظور من، در مورد چگونگی اداره ی کشور، چگونگی برنامه ریزی برای سرنوشت مردم، چگونگی طرح ریزی آرزوهای مردم است!
مهندسی رضایت!

هنوزم جوابم همینه،

در مورد سوال دوم:
چرا، تایید می کنم که اونجا هم مشکلات خودشونو دارن،
ولی سطح بندی داره،
اونا یکسری نیازهای اولیه رو که اینجا برای ما دغدغه است رو حل کردند، نیاز ها اونجا متعالی تره!

اصن هیشکی به این جمله ی من (به نقل از امام علی) توجه نمی کنه چرا؟
مبادا که دیگران در عمل به قرآن از شما پیشی بگیرین،
یا
پیامبر: دانشگ را حتی اگر در چین باشد بطلبید! (چین= دور و مردم کافر)

چرا تایید نمی کنیم که در غرب خوبی ، پیشرفت ، انسانیت، تمدن و .. وجود دارد، حتی حاظر نیستیم تایید کنیم،
تازه الان که اینا رو می نویسم، حدس میزنم که خواننده، توی ذهنش کلی مثال نقض میاد که آی فلان مورد رو نمیگی که نقض حقوق توی غرب بود، یا بیسار مورد که مردمشونو کشتن و...
خب بیاید منطقی از هر دو گروه رو بگیم.

در نهایت در جواب میگم، غرب هم مشکلاتی داره، ولی با اون چیزی که رسانه های ما میگن خیلی فرق داره! بهتره یعنی!

mj1919

New member
من ی خونواده رو میشناسم که مادرشون خدمتکار بوده والان 4 دخترو 4 پسر داره که همشون ادمای موفقین و مادرشون هم به جرات میتونم بگم تنها زن بالای 50 سال راننده در شهرمون باشه
نوش 10 سالشه و انگلیسی و روان صحبت میکنه
_
یه همکلاسی 45 ساله داشتیم که البته کارمند بود ولی از همه ی کلاس بیشتر فعالیت میکرد و میشه گفت واقعا فقط اون درس میخوند
_

البته اینارو گفتم که بگم 100 % جامعه بد نیست خیلی نا امید نباشید

برعکس ظاهر پستهای من، من نا امید نیستم،

از خودتون نقل قول میکنم:
خیلی سخته بدونی و نتونی

و از مرحوم سعدی:
من از بی نوایی نیم روی زرد/ غم بی نوایان رخم زرد کرد!

بالا