حیفه اگه نخونیم

mohsen_1368_m

New member
اصلا یک سوال؟
جامعه ی ما متعالی است؟
ما کجای مسیر رشد قرار داریم: رو به پیشرفت، ثابت، رو به زوال؟

سوال دوم:
مسئول مشکلات جاری ما کیه؟
به ترتیب اولویت و اهمیت بگین!

سوال منو در مورد ربا جواب ندادی؟
معلومه که هست ما داریم پیشرفت میکنیم که سرعتش متغییره مطمئن باش اگه نبود الان این سوال ذهن شما ومن وخیلی های دیگه رو مشغول نمی کرد.
2- من نظریه پرداز نیستم ولی با عقل ناقص و اطلاعات کم خودم جواب میدم :21:
بی تجربگی عمومی _ پایین بودن سطح سواد _ سو مدیریت کشور
ومهمترین:دشمن،دشمن،دشمن
یه مطلبی رو گفتی در مورد رای این چیزها باور کن همه این چیزها تجربه است که به مرور به دست میاد!

mj1919

New member
سوال منو در مورد ربا جواب ندادی؟
معلومه که هست ما داریم پیشرفت میکنیم که سرعتش متغییره مطمئن باش اگه نبود الان این سوال ذهن شما ومن وخیلی های دیگه رو مشغول نمی کرد.
2- من نظریه پرداز نیستم ولی با عقل ناقص و اطلاعات کم خودم جواب میدم :21:
بی تجربگی عمومی _ پایین بودن سطح سواد _ سو مدیریت کشور
ومهمترین:دشمن،دشمن،دشمن
یه مطلبی رو گفتی در مورد رای این چیزها باور کن همه این چیزها تجربه است که به مرور به دست میاد!

یک سوال می پرسم خواستی جواب بده،
از بچه های کلبه ی کرامتی؟
یا سخنرانی های حسن عباسی رو گوش میکنی؟

اجباری نیست،
روی کلیت بحث هم تاثیر نداره،
فقط از کلامت حدس میزنم،

mohsen_1368_m

New member
من که نمیگم همش خوب!
میگم خوبی که دارن؟
ندارن؟
توی بعضی چیزا از ما سرتر نیستن؟
اگه بله، خوب دنبال جواب شم که چجوری توی این چیزا از ما بهتر ن؟
(نه اینکه بگم همی چی ش بهتره)

دنبال جوابم،
نه که سرم درد کنه واسهی بحثهی صد تا هزار تا یک غاز (که اونم نمی دن تازه! :motat:)

شما از یه طرف میگی ما خیلی مشکل داریم و اونها خیلی کم من یه مثال زدم که نه اینطور نیس ما اولویت هامون فرق داره با اونها !
معلومه که خوبی دارن (توی بحثی یه بنده خدایی از استاد ما سوال پرسید که مگه نمی گید اسلام با عث پیشرفته پس چرا اونها از ماپیشرفته ترن استاد ما جواب قشنگی داد
گفت باور کنید غربی ها از ما تو بعضی مسایل مسلمون ترن )
در مورد بحث هم من که خیلی چیزها یاد گرفتم :dadad4:

Artmis.a

New member
موضوع خیلی جالبی هست برا بحث کردن. ونظرات همه دوستان برام جالب بود.بیشتر ازهمه با آقا مجتبی موافقم. از طرفی هم با فرافکنی مخالفم.
شخصیت من طوری هست که همیشه از حقوقم مخصوصا تو مسائل اجتماعی دفاع می کنم.زمانی که طرحم رو میگذروندم متوجه شدم که شبکه بهداشت درمقابل حقوق کمی که به نیروهای طرحی میده موظف هست یک سری تسهیلات رفاهی رو در اختیارش قرار بده. درصورتیکه اونا جز حقوق تعیین شده چیزی بهم ندادن. من تاخود مرکز استان هم رفتم و بارئیس شبکه درمیون گذاشتم. اولش همشون رد کردن. ولی من بازم پیگیر شدم . تا اینکه یه روز دیدم یه ماشین بزرگ با کلی اثاث و وسایل که بیشتر شبیه به جهازیه عروس بود!!!!!!وارد مرکزمون شد و اونا رو به مسئولمون به نام من تحویل داد.
من از همون اولم میدونستم با این کارم فرصت استخدام رو ازدست میدم ولی سکوت من ظلم بزرگی برا بقیه نیروهای طرح بود.(درتمام مراحلش سعی کردم وقار وآرامشم رو حفظ کنم چون با بی ادبی و خشونت مخالفم .....)

بعدش باوجودی که همکارام و پزشک مرکزمون سفارش من رو برای استخدام به شبکه بهداشت کردن و مردم چندین روستا و بخش برا استخدام من نامه نوشتن و امضا کردن،باز استخدامم نکردن. می خوام بگم اگه قرار باشه خلاف جهت جریان حرکت کنیم از همون اول باید قبول کنیم که باید خیلی چیزا رو فدا کنیم تا تغییری تو دنیا بوجود بیاریم. ولی خوشحالم که همه امور درنهایت به دست خدا رقم می خوره و نباید از چیزی بترسیم.

سلام

من هم به دلیل مشابهی و فقط به خاطر اینکه حاضر به داده سازی در پایان نامم نشدم از طرف مشاورم برای همیشه شانس تدریس در دانشکده های استانمو از دست دادم:dadad4:

mj1919

New member
سلام

من هم به دلیل مشابهی و فقط به خاطر اینکه حاضر به داده سازی در پایان نامم نشدم از طرف مشاورم برای همیشه شانس تدریس در دانشکده های استانمو از دست دادم:dadad4:

سلام
نمونه ی موردی زیاده!
الان بحث عوض شده،
روی کلیت داریم صحبت می کنیم،
روش زندگی !

mohsen_1368_m

New member
یک سوال می پرسم خواستی جواب بده،
از بچه های کلبه ی کرامتی؟
یا سخنرانی های حسن عباسی رو گوش میکنی؟

اجباری نیست،
روی کلیت بحث هم تاثیر نداره،
فقط از کلامت حدس میزنم،

نه از بچه های کلبه کرامت نیستم من به شدت با این آقا مخالفم ( نقد ندارم علنا مخالفم :mad_majidonline: ! چون تا بحال نیم ساعت هم حرفاشو نشنیدم اون نیم ساعت هم مال همون مسایل فلسفه اسلامی بود_ اتفاقا با اون گافی که درمورد فلسفه دادن ) مطلبی که در مورد ربا گفتم از آیت الله مکارم شیرازی بود

mj1919

New member
نه از بچه های کلبه کرامت نیستم من به شدت با این آقا مخالفم ( نقد ندارم علنا مخالفم :mad_majidonline: ! چون تا بحال نیم ساعت هم حرفاشو نشنیدم اون نیم ساعت هم مال همون مسایل فلسفه اسلامی بود_ اتفاقا با اون گافی که درمورد فلسفه دادن ) مطلبی که در مورد ربا گفتم از آیت الله مکارم شیرازی بود

جالب بود،
من اتقاقا خیلی از سی دی هاشو دیدم(سلسه مباحث کلبه ی کرامت)
بنده هم مشکل دارم باهاش،

بگذریم،

خوب یک جورایی توی یه سری چیزا نقاط اشتراک داریم،
به نظر شما چجوری میشه که وضع مردم (کیفیت زندگی) از این که هست بهتر بشه،
اگه جواب تکراری اینو دارین: مردم باید از خودشون شرو ع کنن و ...
بهتره که بیشتر توضیح بدین،

در مورد ربا،
عمانطوری که فرمودین، و می دونیم،
این خانه از پای بس ویران است!
اساس اقتصاد کشور اسلامی ما مث بقیه ی دنبا ربا محور است! ولی این یک فرصت جدا می طلبه! بحثش
می خوام روی این بحث بشه
معلومه که خوبی دارن (توی بحثی یه بنده خدایی از استاد ما سوال پرسید که مگه نمی گید اسلام با عث پیشرفته پس چرا اونها از ماپیشرفته ترن استاد ما جواب قشنگی داد
گفت باور کنید غربی ها از ما تو بعضی مسایل مسلمون ترن )

چجوری از ما مسلمون ترن!
چیکار کردن!
ما چیکار نکردیم که عقبیم!

پیشرفت اونا تو این زمینه چه علتی داشته،
عقب موندگی ما چطور؟

اینا سوالمه

Artmis.a

New member
من فقط تونستم 4 صفحه بخونم عجب سرعتی لطفا یکی یه Summary بده:j58r36j3gcr4suxymup

AWWA

New member
من فقط تونستم 4 صفحه بخونم عجب سرعتی لطفا یکی یه Summary بده:j58r36j3gcr4suxymup

آرتمیس جان بحث سر اینه که علت پیشرفت بعضی کشورها و پسرفت یه عده دیگه چیه؟
مردم مقصرن یا مسئولین؟
راهکار حل مشکلات کشورهایی مثل ایران چیه؟

mj1919

New member

کلا دو دیگاه نسبت به پست اول شکل گرفته (من تصور می کنم)
موافق اون فرهنگ و در رد فرهنگ های مشکل دار داخلی، یعنی مشکلات فرهنگی که داریم،
و بعد اینکه عامل این مشکلات کیه، من میگم مدیران ما اصلی ترین نقش رو داشتن توی این بازی،

دوستان میگن،
مشکل از غربیهاست،
اونا برنامه ریزی کردن، واسه ی این، کار غربه،

am-ml عزیز و بعضی از دوستان هم دیدگاههای فردی تری دارن،
یعنی مشکلات رو در افراد و درمانها رو در اونها می بینن،
خب اونم با یک دید الهی-مذهبی،

همین،
البته من کلی گویی کردم،

Artmis.a

New member

آرتمیس جان بحث سر اینه که علت پیشرفت بعضی کشورها و پسرفت یه عده دیگه چیه؟
مردم مقصرن یا مسئولین؟
راهکار حل مشکلات کشورهایی مثل ایران چیه؟

و بعد اینکه عامل این مشکلات کیه، من میگم مدیران ما اصلی ترین نقش رو داشتن توی این بازی،

دوستان میگن،
مشکل از غربیهاست،

همین،
البته من کلی گویی کردم،

خب این 2 گروه رو که نمیشه از هم جدا کرد

همین مسئولین هم از مردم هستن

دین و مذهب رو هم نمیشه مقصر دونست چون خدا ظالم نیست البته باید مجری دین رو بررسی کرد و اگه تقصیری هم باشه به عهده ی مجریانه فعلیه نه خدا و پیامبر(ص) و ائمه(ع)

با این تفکر هم که ما تمام مشکلات و نقایص خودمون رو به عهده ی غربیها میذاریم 100% مخالفم!!!!!! دشمن همیشه هست ولی اگه ما به رشد فکری رسیده باشیم خودمون توانایی مقابله رو داریم.

و اما اصلاح...

اصلاح نمیتونه از یک کارگر ساده شروع بشه و خیلی سریع و ریشه ای تحول ایجاد کنه

بلکه اصلاح باید از سران و مدیران و مهره های راسی شروع بشه تا تحول عظیم و بنیادین بشه

برگردید به قیام امام حسین(ع) و حادثه ی کربلا

ببینید امام حسین(ع) ریشه ای مقابله کرد با سران ظلم در افتاد نه با دون پایگان ظلم.

چطور میشه دانشگاهی رو اصلاح کرد با اصلاح روسای دانشگاه و اساتید.

با اصلاح الگوهای زمانیمون میتونیم الگو پذیر ها و به پیروی از اون جامعه مون رو اصلاح کنیم.:auizz3ffy9vla57584x

hoorsa

New member
بد نیست یه نگاهی هم به تاریخ تمدن اسلامی بندازیم
ببینیم چی بودیم و چی شدیم؟
چی شد ک یه دفعه ایران تو یه دوره ای به سرعت رشد کرد؟
و
اینی که الان هستیم از چه وقتی بوجود اومد و دلیلش چی بود؟
چرا ما یه زمانی قطب علمی جهان بودیم و ابن سینا و ... رو داشتیم اما حالا بقیه از ما جلو زدن؟چرا فرهنگ مون نسبت به مردم های قبل داره افت می کنه(قبول کنیم اینو ، هرچند تلخه)
به نظرم میشه با ریشه یابی تاریخی هم به راه حل هایی رسید....
خیلی دوست دارم که همه ی پست ها رو بخونم اما این کنکور!!!!!!!
خوشحالم که نسبت به جامعه بی تفاوت که هیچ ، خیلی هم با تفاوت هستین،یعنی اهمیت میدین...قدر خودتونو بدونید،خیلیا سرشونو زیر برف کردن...

am-ml

New member

دوستان میگن،
مشکل از غربیهاست،

همین،
البته من کلی گویی کردم،
ممنونم
البته من نمی گم صرفا مردم ولی میگم مردم و مسئولین با هم تلاش کنن،مردم اگه مطالبه کنن ،مسئولین هم وادار میشن ...
سوء مدیریت رو به شدت موافقم ولی میگم وقتی من تو زندگی شخصیم مدیریت نداشته باشم ،به جامعه منتقل میشه،مسئولین امروز همین دانشجو های دیروز و ... هستن.
بعدا میام و بقیه پستا رو می خونم.:smiliess (10):

sakar

New member
چرا هیچ کاره ،میدونین گاهی ما میخواییم مشکلات دنیا رو حل کنیم در حالی که مشکل خانواده خودمون رو ندیده می گیریم که هم به ما نزدیک ترن و هم قادر به کمک کردن بهشون هستیم ،گاهی حل مشکل همسایه و هم محله ای رو ول می کنیم و همش میگیم نمی تونیم...
شما مهندس جان همین الان کلی معلومات بهداشتی داری ،چقدر به حداقل خانواده خودت ،بچه محلاتون ،دوستات، و خلاصه کسایی که دم دستتن آموزش دادی ؟

مهندس جان والا درسته میگم هیچکارم ولی گفتم دیگه، خدا بازم میگه باید بگیم و واسه همینم همیشه هر چیو بلد باشم میگم
اما متاسفانه چیزی و که میگم خیلی کم میشنون
یه مثال ساده بزنم طرحمو که میگذروندم تو حومه شهر بودم و اهالی از چاه اب استفاده میکردن واسه همین کلر میدادیم بهشون واسه ضد عفونی باور کن 3 ماه اونجا بودم و یه سری کلر دادم اما بیش از 150 بار طرز استفاده صحیح رو بصورت چهره به چهره توضیح میدادم اما همینکه از در میرفتن بیرون چیزی یادشون نمیموند و اگه دوباره میدیدمشون و ازشون میپرسیدم که کلر رو چکار کردن میگفتن یا واسه ضدعفونی سبزی یا واسه ظرف شستن ازش استفاده میکردن
بیشتر از 200-300 بار به طور چهره به چهره تو خوابگا خونه وموقع طرحم شیوه صحیح سبزی شستن رو توضیح دادم
و خیلی چیزای دیگه .........
اما من به یه نتیجه رسیدم توی افکار اطرافیانم نمیتونم تاثیر گذار باشم ینی هر کس به فراخور خودش یه زمانی یه چیزایی رو میفهمه که ما فقط از سر انجام وظیفه باید یه چیزایی رو بگیم نه واسه اینکه دیگران رو تغییر بدیم
متاسفانه یا خوشبختانه اراده ی افراد دست خودشونه نمیشه به زور چیزیو به کسی فهموند اون فرد خودش باید بخواد
حتی خود من شده که یه چیزی و بهم گفتن که حتی نشنیدم چون نخواستم
الان به این نتیجه رسیدم که اینکه خدا خیلی اصرار رو مسله اموزش داره واسه اینه که مردم همیشه نمیشنون فقط بعضی وقتا میشنون
این مردم که میگم منظورم خودمم هست ها کسی به خودش نگیره
مطلبی که bioscientist گذاشته واقعا عالی خیلی چیزارو گفته و واقعا ما همیشه خودمون نیستسم و واسه خودمون زندگی نمیکنیم

بالا