am-ml
New member
من در مورد دوچرخه بحث ندارما ،میگم باید دید چیزی که براش میجنگیم اندازه زحمتمون ارزش داره ،یا نه باید گذاشت تو یه موقعیت بهتر ،در واقع بعضی وقتا باید اول زیر ساخت ها رو آماده کرد.
دوچرخه هم یه وسیله نقلیه هست مثل بقیه وسایل،که از ماشینم سالمتره(چه از دیدگاه سلامتی چه محیط زیستی). همونطور که رانندگی ماشین سواری برای خانوما عجیب نیست دوچرخه هم همینطور باید باشه.اینکه خانوما بعضی مسائل رو باید بیشتر مراعات کنن درسته ولی با عادات غلطی که عرف شدن مخالفم.
حرفتون در مورد رعایت مراتب اداری کاملا درسته. من همه راهها رو امتحان کردم ولی چون جوابی نگرفتم مجبور شدم خودم پا پیش بذارم.اونا رو تو پست قبلی نگفتم تا اطاله کلام نشه.
آخه همش این نبود که.....یادمه تو یکی از روستاها چند روز سیل شدیدی اومد. ولی من هر کاری کردم نذاشتن تا باگروه برم برا بازدید(اون موقع تازه کار بودم). بعدش کارشناس مسئولمون اومد و من به خاطر کم کاری گزارش کرد. کلی به آب و آتیش زدم تا ثابت کنم مقصر نبودم. آخر سر رئیس شبکه خودش ازم معذرت خواهی کرد.برامن مردم همیشه مهمتر از مسئولینن. برام مهم نیست که اونا تاییدم کنن یانه. همین که هنوزم که هنوزه مردم اونجا باهام تماس میگرن و حالمو جویا میشن کافیه.
در مورد وضعیت کاری اگه نظر میدم چون ما هم رشته هستیم ،راستش تعجب می کنم که چطور تو زمان ایجاد یه حادثه از حضور بهداشت محیط که مدیر بحران تیم بحران شبکه ها هست جلوگیری شده ولی لااقل شما باید ،درخواستت رو از اون فردی که اجازه نداد (احتمالا مسئول مرکز دیگه) کتبی می کردی که مدرک داشته باشی. البته گفتی که نهایتا قضیه معلوم شده .
می دونی آوا جون صداقت خالی در مقابل کسانی که صادق نیستن ،باعث میشه که نتیجش این باشه که امروز مردم اون منطقه از وجود کسی که واقعا به فکرشون بود محروم شدن و احتمالا یکی رو میارن که هماهنگ با خودشون باشه.
در صورتی که میشد کاری کرد که شما تو سیستم بمونی و به مردم کمک کنی ...
هیچ رئیسی کم کاری رو به طور واضح انجام نمی ده ،اینو دیگه حتما متوجه شدی همیشه دنبال یکی هستن که اینطور کارا و کوتاهی ها رو گردنش بندازن ،کی بهتر از همونی که بودنش واسشون دردسره...
آخرین ویرایش: