حكم خيانت همسر چيه؟طلاق!يا خيانت متقابل!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

reza.n

New member
سوالت به نظرم یه جوریه.یعنی چی حکمش چیه؟حکمشو که طرفی که بهش خیانت شده نباید بگه.ولی اگه منظورت اینه که چیکار کنه که خب مسخره ترین کار اینه که اونم خیانت کنه.

**^^**

New member
یه گزینه دیگه ام داره یه سریا طرف رو دوس دارن و گذشت میکنن اما خیانت متقابل واقعا مزخرفه به نظرم آدمی که پاک باشه حتی واسه تلافی هم همچین کاری نمیکنه

reza.n

New member
یه گزینه دیگه ام داره یه سریا طرف رو دوس دارن و گذشت میکنن اما خیانت متقابل واقعا مزخرفه به نظرم آدمی که پاک باشه حتی واسه تلافی هم همچین کاری نمیکنه
آره اینم هست مخصوصا توو فیلما خارجی دیده میشه ولی من خودم که تصور میکنم اصن چندشم میشه.واقعا میشه گذشت کرد؟هرجور فکر میکنم خداییش نمیشه.اگه طرف و خیلی دوست داشته باشی و خیانت کنه که حس میکنم حتی بخشیدن سخت تر میشه نه راحت تر.واقعا اون زندگی دیگه عادی نمیشه.شک نکنین

**^^**

New member
آره اینم هست مخصوصا توو فیلما خارجی دیده میشه ولی من خودم که تصور میکنم اصن چندشم میشه.واقعا میشه گذشت کرد؟هرجور فکر میکنم خداییش نمیشه.اگه طرف و خیلی دوست داشته باشی و خیانت کنه که حس میکنم حتی بخشیدن سخت تر میشه نه راحت تر.واقعا اون زندگی دیگه عادی نمیشه.شک نکنین
من خیلی از خانوما رو دیدم برای حفظ زندگیشون بخشیدن

زهرا-آ

New member
خیانت به مثل که اصلا درست نیست چه از لحاظ عقلی و چه از لحاظ احساسی
ولی این جا فرق میکنه گاهی مردا خیانت میکنن که معمولا خانوما همیشه کوتاه میان واما اگه خیانت از طرف زن باشه اصولا هیچ مردی تحمل نمیکنه این بارها ثابت شده
به نظرم اگه گذشت باشه از طرف خانوم طبق معمول بهتره
ولی اگه زن خائن باشه بهتره که طلاق بگیرن ازهم چون مرد واقعا نمیتونه تحمل کنه اینو.و یه عمر زندگیشون به باد فنا میره

reza.n

New member
من خیلی از خانوما رو دیدم برای حفظ زندگیشون بخشیدن
اینم از بدبختیه خانوماس دیگه.این چیزارو به جون میخرن که اسم مطلقه بهشون نخوره توو این جامعه ی داغون و خراب که همه به چشم دیگه نگاشون کنن.مملکته داریم:14::mad_majidonline:

shahram25

New member
هرچند شما تحریمین اما...
نه تضمینی نیست هیچکس از خیانت خوشش نمیاد اعتماد رو از بین میبره و ... اما به نظرتون طلاق آسونه؟
نه من با طلاق موافق نيستم اما اينو بدونيد بين زن و شوهر در ابتداي زندگي يه حرمتي وجود داره كه نبايد بشكنه وقتي اين شكست فاجعه هاي ديگه شرو ميشن.ناراحتي دعوا جنگ توهين تهمت افترا و غيره.و وقتي به همه اينها خيانت هم اضافه شد ديگه اون اعتماد و حرمت شكسته ميشه و شيريني زندي از بين ميره.عشق باقي نميمونه و از چشم هم مي افتن اگه همو ببخشن هم باز خيلي سرد خواهند بود و اگر خيانت دوم اتفاق افتاد زندگي جهنم ميشه واقعا

**^^**

New member
نه من با طلاق موافق نيستم اما اينو بدونيد بين زن و شوهر در ابتداي زندگي يه حرمتي وجود داره كه نبايد بشكنه وقتي اين شكست فاجعه هاي ديگه شرو ميشن.ناراحتي دعوا جنگ توهين تهمت افترا و غيره.و وقتي به همه اينها خيانت هم اضافه شد ديگه اون اعتماد و حرمت شكسته ميشه و شيريني زندي از بين ميره.عشق باقي نميمونه و از چشم هم مي افتن اگه همو ببخشن هم باز خيلي سرد خواهند بود و اگر خيانت دوم اتفاق افتاد زندگي جهنم ميشه واقعا
من حتی نمیتونم تصورشم کنم تو زندگیم همچین اتفاقی رو

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا