آره اینم هست مخصوصا توو فیلما خارجی دیده میشه ولی من خودم که تصور میکنم اصن چندشم میشه.واقعا میشه گذشت کرد؟هرجور فکر میکنم خداییش نمیشه.اگه طرف و خیلی دوست داشته باشی و خیانت کنه که حس میکنم حتی بخشیدن سخت تر میشه نه راحت تر.واقعا اون زندگی دیگه عادی نمیشه.شک نکنینیه گزینه دیگه ام داره یه سریا طرف رو دوس دارن و گذشت میکنن اما خیانت متقابل واقعا مزخرفه به نظرم آدمی که پاک باشه حتی واسه تلافی هم همچین کاری نمیکنه
من خیلی از خانوما رو دیدم برای حفظ زندگیشون بخشیدنآره اینم هست مخصوصا توو فیلما خارجی دیده میشه ولی من خودم که تصور میکنم اصن چندشم میشه.واقعا میشه گذشت کرد؟هرجور فکر میکنم خداییش نمیشه.اگه طرف و خیلی دوست داشته باشی و خیانت کنه که حس میکنم حتی بخشیدن سخت تر میشه نه راحت تر.واقعا اون زندگی دیگه عادی نمیشه.شک نکنین
اینم از بدبختیه خانوماس دیگه.این چیزارو به جون میخرن که اسم مطلقه بهشون نخوره توو این جامعه ی داغون و خراب که همه به چشم دیگه نگاشون کنن.مملکته داریم:14::mad_majidonline:من خیلی از خانوما رو دیدم برای حفظ زندگیشون بخشیدن
روانشناسان خيانت رو رو ميگن بايد با طلاق جواب داد.
خب درستم میگن چون گفتم که زندگی یه عمر با کینه فایده نداره
ايا تضميني هست دوباره تكرار نشه اين خيانت!شاید ما که الان تو شرایطش نیسیم میگیم طلاق اما زندگی فرق داره ممکنه بچه داشته باشن ممکنه طرف پشیمون بشه عشق وسط باشه و ....
هرچند شما تحریمین اما...ايا تضميني هست دوباره تكرار نشه اين خيانت!
نه من با طلاق موافق نيستم اما اينو بدونيد بين زن و شوهر در ابتداي زندگي يه حرمتي وجود داره كه نبايد بشكنه وقتي اين شكست فاجعه هاي ديگه شرو ميشن.ناراحتي دعوا جنگ توهين تهمت افترا و غيره.و وقتي به همه اينها خيانت هم اضافه شد ديگه اون اعتماد و حرمت شكسته ميشه و شيريني زندي از بين ميره.عشق باقي نميمونه و از چشم هم مي افتن اگه همو ببخشن هم باز خيلي سرد خواهند بود و اگر خيانت دوم اتفاق افتاد زندگي جهنم ميشه واقعاهرچند شما تحریمین اما...
نه تضمینی نیست هیچکس از خیانت خوشش نمیاد اعتماد رو از بین میبره و ... اما به نظرتون طلاق آسونه؟
من حتی نمیتونم تصورشم کنم تو زندگیم همچین اتفاقی رونه من با طلاق موافق نيستم اما اينو بدونيد بين زن و شوهر در ابتداي زندگي يه حرمتي وجود داره كه نبايد بشكنه وقتي اين شكست فاجعه هاي ديگه شرو ميشن.ناراحتي دعوا جنگ توهين تهمت افترا و غيره.و وقتي به همه اينها خيانت هم اضافه شد ديگه اون اعتماد و حرمت شكسته ميشه و شيريني زندي از بين ميره.عشق باقي نميمونه و از چشم هم مي افتن اگه همو ببخشن هم باز خيلي سرد خواهند بود و اگر خيانت دوم اتفاق افتاد زندگي جهنم ميشه واقعا
خيلي سخته من به عناون حالا بگم يه روانشناس خودم وحشت دارم حقيقتامن حتی نمیتونم تصورشم کنم تو زندگیم همچین اتفاقی رو
خب منم که اول همینو گفتم:smiliess (3):من حتی نمیتونم تصورشم کنم تو زندگیم همچین اتفاقی رو
وقتی انقد سخته پس هیچکی نمیتونه جواب درستی بده شرایط خیلی رو تصمیمای آدم تاثیر میذارهخب منم که اول همینو گفتم:smiliess (3):
فرض محال محال نيست.پس ميشه گفت ميشه چكار كردوقتی انقد سخته پس هیچکی نمیتونه جواب درستی بده شرایط خیلی رو تصمیمای آدم تاثیر میذاره