MAHSABANOO
New member
بنظرتون اگه قر ار باشه شیطان قابل رویت باشه به شکل یه مرده یا زن؟
به نظر من که 100% شیطان وجود دارد و طبق تصورات من شونصد % شیطان از آقایون میباشد!
درود
نخست
شیطانی وجودنداره اصن که زن یا مردهم باشه
افسانه اس این شیطون و ساخته ی ذهن انسانهای نخستین
دوم
اکنون به فرض محال وجود هم داشته باشه جنسش برابر افسانه ها از آتشه و آتش هم زن و مردیش نامعلومه
سوم
خب برابر آیهای قرآن شیطان نره نه ماده
شیطان درون همه ی ماهست ...............همه ی ما یه شیطان درون داریم.
آخه چرا؟!!
آقا نیرو خودت میگی در قران آمده شیطان مرده بعد میگی ساخته ذهن انسانهایه نخستینهدرود
نخست
شیطانی وجودنداره اصن که زن یا مردهم باشه
افسانه اس این شیطون و ساخته ی ذهن انسانهای نخستین
دوم
اکنون به فرض محال وجود هم داشته باشه جنسش برابر افسانه ها از آتشه و آتش هم زن و مردیش نامعلومه
سوم
خب برابر آیهای قرآن شیطان نره نه ماده
بنظر من این خود ما هستیم که شیطانو راه میدیم مگه یه بچه که تازه بدنیا اومده شیطان درونش هست؟خو شیطان درون ما کارهاوپیشنهاد های شیطان رجیم رو درنظرما عالی جلوه میده ودوتایی دست به دست هم میدن ومهسارو به سمت خودشون میبرن .........
آقا نیرو خودت میگی در قران آمده شیطان مرده بعد میگی ساخته ذهن انسانهایه نخستینه
اسم این تناقض در صحبتتان نیست آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من بعد اینکه جواب تورو دادم نظر بچه هارو خوندم همشون متوجه شدنشما درست می فرمایین مهسا بانو
خواستم بینم چه کسی زودتر از بقیه متوجه این تناقض میشه !!!!!!!
بنظر من این خود ما هستیم که شیطانو راه میدیم مگه یه بچه که تازه بدنیا اومده شیطان درونش هست؟
.. أفتخذونه و ذريته أولياء مِن دوني؛ آيا او (ابليس) و فرزندانش را به جاي من (خدا) دوستان خود انتخاب ميكنيد، در حالي كه دشمن شماهستند؟!".(2)
3. عليرضا رجالي تهراني، جن و شيطان، ص 57.
[/B][/SIZE][/FONT]:5::smiliess (15):یعنی شما اعتقاد ندارین که شیطانی وجود داشته باشه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
این سبزا و قرمزا با هم همخونی نداره ها؟!!!!!!!!!
پس با توجه به صحبت های جنابعالی قرآن افساته ای بیش نیست !!!!!!!!!!