جنسیت شیطان

s861276

New member
اعتراف دانشمند آمریکایی در کنفرانس جنین شناسی آمریکا در مورد قرآن

http://www.aparat.com/v/2zTLm
برای خودمون باید متاسف باشیم که دانشمندان مسیحی آمریکایی اونور دنیا نشستن قرآن رو باز کردن و دارن ازش به طور علمی استفاده میکنن بعد ما هنوز تو راست و دروغ بودنش شک داریم ....
بعد میگیم چرا اونا پیشرفت میکنن ما داریم در جا میزنیم .....

دوستان عزیز برای دیدن فیلم لینکش رو کپی کنین تو یه tab جدید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana
فقط همین ..... از کل قرآن همین یه کلمه رو یاد گرفتین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستش میخواستم چند تا دلیل واسه علمی بودن و نه به طور محض تاریخی بودن و به قول شما باستانی بودن قرآن بیارم ولی دیدم آب توی هاون کوبیدنه ...

نه هم انجمنی بزرگوار اینگونه نیس

اگر دلیل شما استوار باشد چرا من نپذیریم دلم که از سنگ نیس

Delaram92

New member
شیطان رو ما نمیبینیم به جنسیتش چیکار داری مهسا راست شیطان در وجود انسانهاست فقط میتونه انسانو وسوسه کنه و کار دیگه ای ازش برنمیاد متاسفانه ما انسانها با یه اشاره ی شیطان باهاش همراه میشیم.اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

MAHSABANOO

New member
گلم به جون بغال محلمون من با جنسیتش کاری ندارم سوال بود دیگه میخواستم نظر بچه هارو بدونم:smilies-azardl (113
مرسی ازاینکه نظرتو برام گذاشتی

MAHSABANOO

New member
فقط همین ..... از کل قرآن همین یه کلمه رو یاد گرفتین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستش میخواستم چند تا دلیل واسه علمی بودن و نه به طور محض تاریخی بودن و به قول شما باستانی بودن قرآن بیارم ولی دیدم آب توی هاون کوبیدنه ...
دوست عزیز میشه لطفا اون دلایلی که میگینو بذارین ممنون

s861276

New member
دوست عزیز میشه لطفا اون دلایلی که میگینو بذارین ممنون
اگه موافق باشین یه تاپیک باز کنیم به نام اعجاز علمی قرآن تا اونجا به صورت تخصصی تر در موردش بحث بشه و همه بیان نظرات و مطالبشون رو اونجا بذارن ....
هر کی موافق هست لایک کنه تا من این تاپیک رو باز کنم ....

اگه موافق باشین یه تاپیک باز کنیم به نام اعجاز علمی قرآن تا اونجا به صورت تخصصی تر در موردش بحث بشه و همه بیان نظرات و مطالبشون رو اونجا بذارن ....
هر کی موافق هست لایک کنه تا من این تاپیک رو باز کنم ....

درود
من دانستم که اینگونه می گویید پس از پیش سرنگاری به این فرنام ( عنوان) باز کرده ام بفرمایید بیایید

mexin

Well-known member
بنظرتون اگه قر ار باشه شیطان قابل رویت باشه به شکل یه مرده یا زن؟

اول سلام عرض میکنیم خدمت جناب شیطان !! حب اگه روسری سرش بود یعنی مونث هست اگه روسری نبود یعنی مذکره دیگه!

b.nafas

New member
.
. تجربه ثابت کرده که شیطان از جنس مرد هاست :25r30wi:
.
.
شوخی بوداااااااا
به نظر من نمی تونیم بگیم شیطان وجود نداره و نیست چون این درست نیست ..نیروهای شر همیشه وجود دارند و هستند در مقابل نیرو های خوب و خیر / پس هستند.اما شیطان که یه شکل ظاهری خاص نداره و مثل انسانها نیست که بخوایم بگیم زن یا مرده ..این سوال کلا به نظر غلط میاد ..ولی این غلطه که بگیم درون ما وجود داره مگه ما نمی گیم که جسم ما هیچ بوده و خداوند از روحش در ما دمیده پس نمی تونه شیطان در وجود ما باشه ..یه نیرویی است که در مقابل کارهای خیر و خوب قرار میگیره ...راستی من یه مطلبی جایی شنیدم که جالب بود و کلا راجع به روح انسانها بوده به موضوع زیاد ربط نداره ولی خوب جالبه : این جسم ما هستش که تفاوت زن و مرد رو ایجاد میکنه چون روح ما از خداونده و خدا هم که جنسیت نداره پس به نظر من وقتی جسم از بین بره و روح باقی بمونه مرد و زنی وجود نخواهد داشت که تفاوتی داشته باشه ..پس ما یکی هستیم

آخرین ویرایش:

MAHSABANOO

New member
.
. تجربه ثابت کرده که شیطان از جنس مرد هاست :25r30wi:
.
.
مشوخی بوداااااااا
به نظر من نمی تونیم بگیم شیطان وجود نداره و نیست چون این درست نیست ..نیروهای شر همیشه وجود دارند و هستند در مقابل نیرو های خوب و خیر / پس هستند.اما شیطان که یه شکل ظاهری خاص نداره و مثل انسانها نیست که بخوایم بگیم زن یا مرده ..این سوال کلا به نظر غلط میاد ..ولی این غلطه که بگیم درون ما وجود داره مگه ما نمی گیم که جسم ما هیچ بوده و خداوند از روحش در ما دمیده پس نمی تونه شیطان در وجود ما باشه ..یه نیرویی است که در مقابل کارهای خیر و خوب قرار میگیره ...راستی من یه مطلبی جایی شنیدم که جالب بود و کلا راجع به روح انسانها بوده به موضوع زیاد ربط نداره ولی خوب جالبه : این جسم ما هستش که تفاوت زن و مرد رو ایجاد میکنه چون روح ما از خداونده و خدا هم که جنسیت نداره پس به نظر من وقتی جسم از بین بره و روح باقی بمونه مرد و زنی وجود نخواهد داشت که تفاوتی داشته باشه ..پس ا یکی هستیم

مرسی نظرت جالب بود مخصوصا اون قسمت قرمز رنگ جایه فکر وتامل داره

ZOT

New member
فک کنم واسه هر کسی یه شکلیه !
البته فکر نکنم اجازه داشته باشه تا این حد ! ینی داره !؟

بالا