جنسیت شیطان

MAHSABANOO

New member
بنظرتون اگه قر ار باشه شیطان قابل رویت باشه به شکل یه مرده یا زن؟

درود

نخست
شیطانی وجودنداره اصن که زن یا مردهم باشه

افسانه اس این شیطون و ساخته ی ذهن انسانهای نخستین

دوم

اکنون به فرض محال وجود هم داشته باشه جنسش برابر افسانه ها از آتشه و آتش هم زن و مردیش نامعلومه

سوم

خب برابر آیهای قرآن شیطان نره نه ماده

آخرین ویرایش:

bahar.zr93

New member
به نظر من که 100% شیطان وجود دارد و طبق تصورات من شونصد % شیطان از آقایون میباشد!

ps2020

New member
درود

نخست
شیطانی وجودنداره
اصن که زن یا مردهم باشه

دوم

اکنون به فرض محال وجود هم داشته باشه جنسش برابر افسانه ها از آتشه و آتش هم زن و مردیش نامعلومه

:5::smiliess (15):یعنی شما اعتقاد ندارین که شیطانی وجود داشته باشه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

سوم

این سبزا و قرمزا با هم همخونی نداره ها؟!!!!!!!!!

mahsa.

New member
شیطان درون همه ی ماهست ...............همه ی ما یه شیطان درون داریم.

MAHSABANOO

New member
درود

نخست
شیطانی وجودنداره اصن که زن یا مردهم باشه

دوم

سوم

آقا نیرو خودت میگی در قران آمده شیطان مرده بعد میگی ساخته ذهن انسانهایه نخستینه
اسم این تناقض در صحبتتان نیست آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MAHSABANOO

New member
خو شیطان درون ما کارهاوپیشنهاد های شیطان رجیم رو درنظرما عالی جلوه میده ودوتایی دست به دست هم میدن ومهسارو به سمت خودشون میبرن .........
بنظر من این خود ما هستیم که شیطانو راه میدیم مگه یه بچه که تازه بدنیا اومده شیطان درونش هست؟

آقا نیرو خودت میگی در قران آمده شیطان مرده بعد میگی ساخته ذهن انسانهایه نخستینه
اسم این تناقض در صحبتتان نیست آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما درست می فرمایین مهسا بانو

خواستم بینم چه کسی زودتر از بقیه متوجه این تناقض میشه !!!!!!!

MAHSABANOO

New member
دوستان من خودم یه جایی حالا نمیگم کجا ولی منبعش یه جورایی مطمئن بود شنیدم میگفت شیطان هم مرده هم زن سمت چپ حالت مردا سمت راست مثل خانوما منم شنیدما حالا همتون حمله نکنیدا

mahsa.

New member
بنظر من این خود ما هستیم که شیطانو راه میدیم مگه یه بچه که تازه بدنیا اومده شیطان درونش هست؟

من با نظرت مخالف نیستم
به نظر من بله اون بچه هم دارای بعد شیطانی هست ولی بستگی داره که این بعد در برهه های دیگه زندگیش پرورش بده یا اینکه بعد فرشته وار خودشو پرورش بده
در هر حال بسته بخودش.

mj1919

New member
طبق متن قرآن، که در صحتش شکی نیست، ابلیس ، جن است!
همانطور که روشن است، ابلیس از جنس ماده(متریال منظورمه، نه فیمیل) است، و نیز احتمالا دارای زاد و واد به روش جفت یابی است (همانطور که آیات خداوند ، می فرماید، جفت بود در گیاهان و چه چه ووو وجود دارد و نیز در انسان،)
پس دارای جنیست مشخص (یا مرد و یا زن) است، پس دوجنسه و اینا خیلی بعید است!
و نیز دیگر اینکه، من گمان می کنم شیطان از جنس نر است، نمیدونم ولی حدسم اینه، چون اشاره نشده که نر یا ماده (مرد و زن نمی گم، جون این عبارات مختص جنس انسان است)

در صحباتای دوستان گفته شد، سزطان درو و ...،
همانطور که می ئونیم ابلیس فقط یکی است ، همانی که بر اآدم سجده نکرد،
شیطان های دیگر که یاران، دوستان، فرمانبرداران، ابلیس هستند، از جنس جن و نیز جنس انسان هستند (شیطان جنی و شیطان انسانی)،
و نیز در کنار اینها، ما در درون خودمون یک سری غرایز داریم، که بعضی ها از اون به نام پلیدی یاد می کنند (مث گاندی) بعضی نفس اماره، بعضی غرایز! در هر حال یک چیز است با نامهای گوناگون، این چیز در وجود ما که گاهی در جهت خلاف راه خدا، ما رو وسوسه می کنه، ممکنه گاهی هم پیاله شیطان بشه، و گاهی خود شیطان باشه!
پس تمایز بین این ها، یک هنره!
و نیز نباید به دلیل وجود هریک، منکر دیگری بشیم!

آخرین ویرایش:

!SeCreT!

New member
من کاری به جنسیت جناب شیطان ندارم هرچی هست (اعوذ بالله من الشیاطین) اینو میخوام بگم هرکسی بخواد میتونه از شیطان هم فریبکارتر بشه...چه بسا از قدیم کفتن مکر زن از شیطان بیشتره!
پس باید خودمون رو از نفوذ شیطان به روح و ایمان و... ایمن کنیم

آخرین ویرایش:

MAHSABANOO

New member
شيطان (ابليس) از جنيان است و جنيان مانند انسان ازدواج و زاد و ولد دارند. در آيات قرآن، در وصف حوريان بهشتي آمده است: "لم يطمثهن انس قبلهم ولاجان؛ حوريان بهشتي را كه قبلاً نه آدمي و نه جن دست زده است".(1)

.. أفتخذونه و ذريته أولياء مِن دوني؛ آيا او (ابليس) و فرزندانش را به جاي من (خدا) دوستان خود انتخاب مي‏كنيد، در حالي كه دشمن شماهستند؟!".(2)

مردي به "شعبي" كه از علماي مشهور زمانش بود گفت: سؤالي دارم كه مي‏خواهم برايم حل كنيد، گفت:
چه مي‏گويي؟
گفت: شيطان زن دارد؟ شعبي يادش افتاد كه آيه "هو و ذريته" كه براي شيطان اولاد اثبات مي‏كند، گفت: بچه دارد و چه بسا ازدواج كرده و زن هم داشته باشد. گفت: اسم زنش چيست؟ جواب داد: در مجلس عقدش نبودم كه اسم زنش را بدانم. تو مواظب باش از راهي كه شيطان مي‏خواهد بر تو تسلّط پيدا كند، آن راه را ببندي.(3)
پي نوشت‏ها:
1. الرّحمن (55) آيه 56.
2. كهف (18) آيه 50.
3. عليرضا رجالي تهراني، جن و شيطان، ص 57.

.. أفتخذونه و ذريته أولياء مِن دوني؛ آيا او (ابليس) و فرزندانش را به جاي من (خدا) دوستان خود انتخاب مي‏كنيد، در حالي كه دشمن شماهستند؟!".(2)

3. عليرضا رجالي تهراني، جن و شيطان، ص 57.

درود

گمانه ( احتمال) دیگری هم برای تفسیر ذریته ( فرزندانش ) وجود دارد و اینکه بگوییم هدف از آوردن ذریه در اینجا فرزند نسبی و واقعی نیست بلکه سببی است

مانند ایکه در جای دیگر قرآن گفته إِنَّ الْمُبَذِّرِينَ كَانُوا إِخْوَانَ الشَّياطِينِ= ریخت و پاش کننده گان و شایعه پراکنان برادران شیطان اند

همانگونه که می بینید در اینجا فردید( منظور) برادرراستین( واقعی) و نسبی نیس بلکه سببی است

بنابر این در نگر اینجانب در واقع شیطان قرآن فرزند ندارد بلکه آدمهای شیطان صفت فرزندان اویند !!

البته من که از نخست گفتم به شیطان باور ندارم فقط نگرش و برداشت خود را از آیه های قرآن گفتم

آخرین ویرایش:
آقای حورایی یه مجموعه سخنرانی دارند به نام " شیطان، دام ها و فریب ها"...
ده تا فایل 30 دقیقه ایه... درباره شیطان از نگاه روایات و قرآن... مختصر و واقعا مفیده...

تمام حرفایی که اینجا زده شده تو این سخنرانی خیلی روون توضیح داده شده..

من خودم گوش دادم به هرکسم که دادم واقعا راضی بوده...
واقعا یه تحلیل متفاوت و معتبره

اینم لینکش:

شیطان، دام ها و فریب ها

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana
[/B][/SIZE][/FONT]:5::smiliess (15):یعنی شما اعتقاد ندارین که شیطانی وجود داشته باشه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

این سبزا و قرمزا با هم همخونی نداره ها؟!!!!!!!!!

اره شیطان وجود بیرونی نداره بلکه یک ذهنیت درونی است ساخته ی انسانهای نخستین

انها چون از کارکرد( فیزیولوژی) ذهن و مغز انسان آگهی نداشتند دست به توجیه و خیالپردازی زدند

همانگونه که استاد م علیه سلام می فرماید

چون ندیدند حقیقت ره افسانه زدند

پس با توجه به صحبت های جنابعالی قرآن افساته ای بیش نیست !!!!!!!!!!

قران سندی است که باورها و عقاید انسانهای باستانی رابه ما نشون می ده = اساطیر الاولین

آخرین ویرایش:
بالا