شیوا جان تولدت مبارک
![]()
http://lachini.com/music/Note/TavallodetMobarak2.mp3
خواستم خودم بزنم برات...ولی وقت نشد.ایشالا تو فرصتای بعدی...وقتی خرداد دنیا میای همینه دیگه.وسط امتحانا.یه کم وقت شناس باش تی بلا می سر
مگه تو هم بلدی بزنی؟
خرداد ماه چشه به این خوبی؟ بهتر از اینه ادم موقع خونه تکونی دنیا بیاد که.....h34r-smiley:
مهششششا این قبول نیست...بعد کنکور باید برام بصورت زنده اجرا کنی...بزنی ببینم چی بلدی :28:
مرسی مهسای من........میدونی که چقققققققققققققققد دوست دارم....![]()
امروز تولد شیوا (parnia) و Asena90 هست
تــــولــــــدتون مــبــــارک
![]()
![]()
![]()
![]()
پ ن پ:smilies:ینی اگه گذاشتی ی روز تولدت آتش بس باشه.نمیذاری که...مگه تو هم بلدی بزنی؟
خرداد ماه چشه به این خوبی؟ بهتر از اینه ادم موقع خونه تکونی دنیا بیاد که.....
مهششششا این قبول نیست...بعد کنکور باید برام بصورت زنده اجرا کنی...بزنی ببینم چی بلدی
مرسی مهسای من........میدونی که چقققققققققققققققد دوست دارم....
پ ن پ ینی اگه گذاشتی ی روز تولدت آتش بس باشه.نمیذاری که...
روز تولد من که خونه تکونی نمیکنن.ولی روز تولد تو آدم باید امتحان بده.فک کن.مدرسه میرفتی امروز تولدت بود فردا هم امتحان ریاضی داشتی.دیگه چه تولدیه اون آخه
حالا تو بعد کنکور اگه منو دیدی ،باشه میزنم برات
نه نمیدونم.مشخص کن مقدارشو لطفا.میخوام تکلیف خودمو بدونم![]()
شیوا جونم تولدت مبااااااااااارک............
![]()
![]()
نه عزیز دلم.ریاضیو واسه این گفتم که بهش علاقه ای نداشتم.نه که ریاضیم ضعیف باشه.اره قربونت.ش.ابرو(با عرض معذرت ک مجبور ب رمز گذاری هستیم)...اتش بس بی اتش بس:sdasdasd:
من که با ریاضی مشکل نداشتم...نخونده 20 بودم..ولی حالا چهار نفرم نمیدونست ریاضیت ضعیفه اینجا فهمید.....چقد بگم آبرو داری کن.....:mad_majidonline:
آخرین درصد ایمنی ای که زدی رو ضربدر هزار کن...بعد ازش جذر بگیر...عدد بدست اومده رو به اضافه تاریخ تولدم کن هرچی اومد از تاریخ تولد خودت کم کن...عدد حاصله همونقدیه که دوست دارم:thumbsupsmileyanim:...آفرین...از الان شروع کن به حساب کردن...ریاضیتم تقویت میشه....