تولدت مبارککککککککککککککککککککک ککک...

parnia

New member
نه عزیز دلم.ریاضیو واسه این گفتم که بهش علاقه ای نداشتم.نه که ریاضیم ضعیف باشه.اره قربونت.ش.ابرو(با عرض معذرت ک مجبور ب رمز گذاری هستیم)...
دیگه نذار منم ی چیزایی رو بگم.تو هم درصدی ک تو بهداشت زدیو منهای سنت کن اگه چیزیش موند اندازه همون دوست دارم.ش.ابرو

:sdasdasd::eek:t0837h0nn8zfqu8ult

ش تربچه...ش تربچه....بقیشو دم در بت میگم....ش تربچه...لواشک....( از دوستان عذرخواهی میکنم بابت رمزها....):sdasdasd:

antenyus

Active member
آنی جونممممممم....خیلی لطف کردی عزییزم.....اصن تولد بدون کیک شما که صفا نداره که......واقعا ممنونم :28:

قربونت برم خانومی.... انشالله اگه عمری بود این کیکت رو هم خودم بپزم برات.....:4d564ad6::4d564ad6:

232-74923.jpg

arezoo90

New member

دیدم مهمونا زیادن دو طبقه سفارش دادم :whistle:

تولد تولد تولدت مبارک شیواجونم

:riz304:
:riz304:

waria

New member
:sdasdasd::eek:t0837h0nn8zfqu8ult

ش تربچه...ش تربچه....بقیشو دم در بت میگم....ش تربچه...لواشک....( از دوستان عذرخواهی میکنم بابت رمزها....):sdasdasd:
زشته اینا چیه میگی.تو در و همسایه آبرو داریم ما.والا ب خدا:whistle:

reza.n

New member
تولدت مبارک باشه شیوا جان.ایشالا که به خواسته هات برسی و همیشه شاد باشی.:riz304::riz304:

parnia

New member
دوستان عزیزم...از همتون بابت کادوها و کیکا و موسیقی:whistle:...و تبریک ممنونم.....خوشحالم که دوستای خوبی مثه شما دارم....این میتونست بهترین تولدم باشه...هر چند وزارت بهداشت نذاشت....:sad:

امیدوارم همتون به خواسته هاتون برسید...بخصوص دوستایی که مثه خودم کنکور دارن....بازم ممنونم ازتون:riz304:

mehran35

New member
تولده عید شما مبارک!
با عرض تبریک خدمت تازه نورسان غنچه نوشکفته تازه باغ انجمن!
اینم کادوی من.......!
Butterrfly_Cake_005_Medium.jpg

aaram

New member
پرینا و آسنای عزیز تولدتون مبارک.با آروزی بهترین ها براتون....

tavalod.jpg

Taraa

Well-known member
امروز تولد پدیده هست
(شدم Calendar علوم پزشکی)

تولدت مبارک پدیده

19.gif
19.gif
19.gif
19.gif

mohana

Well-known member
مهنااااااااااااااااااا

چطو دلت میاد هی با من چنین میکنی؟ ها؟
4gq6d6h.gif

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من چه نیازی چه غمی است؟ .... مـــیـــخــــوااااااااااااام

خودم هم دلم خواست:ph34r-smiley::rolleyessmileyanim:

بالا