تولدت مبارککککککککککککککککککککک ککک...

mw.ashel

New member

شیوا جان تولدت مبارک

28889_465232226863812_1349274653_n.jpg

waria

New member
p8ltlh3ox7wvlrkxq0to.jpg

هر انسان لبخندی از خداست...وتوزیباترین لبخند خدایی
شیوای مهربونم...خیلی دوست دارم...تولدت مبارک...:heart:

parnia

New member
http://lachini.com/music/Note/TavallodetMobarak2.mp3
خواستم خودم بزنم برات...ولی وقت نشد.ایشالا تو فرصتای بعدی...وقتی خرداد دنیا میای همینه دیگه.وسط امتحانا.یه کم وقت شناس باش تی بلا می سر

مگه تو هم بلدی بزنی؟:whistle:

خرداد ماه چشه به این خوبی؟ بهتر از اینه ادم موقع خونه تکونی دنیا بیاد که.....:ph34r-smiley:

مهششششا این قبول نیست...بعد کنکور باید برام بصورت زنده اجرا کنی...بزنی ببینم چی بلدی :28:

مرسی مهسای من........میدونی که چقققققققققققققققد دوست دارم....
thank-you-031.gif

آخرین ویرایش:

AWWA

New member
سلااااااام شیوا جون
تولدت مُُُُُُباااارککککک.....من زنده برات میزنم

parnia

New member
آسنا 90 عزیز...همزاد خوبم:thumbsupsmileyanim:......تولدت مبارک:thanks:

parnia

New member
تک خال جونممم...( ی دونه ی من).......ممنونم.....عالی بود...:4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6:

waria

New member
مگه تو هم بلدی بزنی؟

خرداد ماه چشه به این خوبی؟ بهتر از اینه ادم موقع خونه تکونی دنیا بیاد که.....

مهششششا این قبول نیست...بعد کنکور باید برام بصورت زنده اجرا کنی...بزنی ببینم چی بلدی

مرسی مهسای من........میدونی که چقققققققققققققققد دوست دارم....
پ ن پ:smilies:ینی اگه گذاشتی ی روز تولدت آتش بس باشه.نمیذاری که...
روز تولد من که خونه تکونی نمیکنن.ولی روز تولد تو آدم باید امتحان بده.فک کن.مدرسه میرفتی امروز تولدت بود فردا هم امتحان ریاضی داشتی.دیگه چه تولدیه اون آخه:whistle:
حالا تو بعد کنکور اگه منو دیدی ،باشه میزنم برات:ahi5slcgm04mi8jqqkl
نه نمیدونم.مشخص کن مقدارشو لطفا.میخوام تکلیف خودمو بدونم
whistle.gif

آخرین ویرایش:

parnia

New member
پ ن پ ینی اگه گذاشتی ی روز تولدت آتش بس باشه.نمیذاری که...
روز تولد من که خونه تکونی نمیکنن.ولی روز تولد تو آدم باید امتحان بده.فک کن.مدرسه میرفتی امروز تولدت بود فردا هم امتحان ریاضی داشتی.دیگه چه تولدیه اون آخه
حالا تو بعد کنکور اگه منو دیدی ،باشه میزنم برات
نه نمیدونم.مشخص کن مقدارشو لطفا.میخوام تکلیف خودمو بدونم
whistle.gif

اتش بس بی اتش بس:sdasdasd:

من که با ریاضی مشکل نداشتم...نخونده 20 بودم..ولی حالا چهار نفرم نمیدونست ریاضیت ضعیفه اینجا فهمید.....چقد بگم آبرو داری کن.....:mad_majidonline:

آخرین درصد ایمنی ای که زدی رو ضربدر هزار کن...بعد ازش جذر بگیر...عدد بدست اومده رو به اضافه تاریخ تولدم کن هرچی اومد از تاریخ تولد خودت کم کن...عدد حاصله همونقدیه که دوست دارم:thumbsupsmileyanim:...آفرین...از الان شروع کن به حساب کردن...ریاضیتم تقویت میشه....

mohana

Well-known member
شیوا جونم تولدت مبااااااااااارک............:heart::thanks:

Kit-Kat-Cake-1.jpg

Kit-Kat-Cake-7.jpg

antenyus

Active member
شیوا جونم تولدت مبارک عزیزم..... امروز فقط برا تولد تو اومدم.....:(40):

آسنا خانوم تولد شما هم مبارک....:thanks:

اینم کیک و کادوهاتون ....یه جوری باهم کنار بیاید دیگه...دعواتون نشه ها!!!!.....

%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%AF-%D8%A8%DA%86%DA%AF%D8%A7%D9%86%D9%87-1.jpg

71667014.jpg

parnia

New member
آنی جونممممممم....خیلی لطف کردی عزییزم.....اصن تولد بدون کیک شما که صفا نداره که......واقعا ممنونم :28:

waria

New member
اتش بس بی اتش بس:sdasdasd:

من که با ریاضی مشکل نداشتم...نخونده 20 بودم..ولی حالا چهار نفرم نمیدونست ریاضیت ضعیفه اینجا فهمید.....چقد بگم آبرو داری کن.....:mad_majidonline:

آخرین درصد ایمنی ای که زدی رو ضربدر هزار کن...بعد ازش جذر بگیر...عدد بدست اومده رو به اضافه تاریخ تولدم کن هرچی اومد از تاریخ تولد خودت کم کن...عدد حاصله همونقدیه که دوست دارم:thumbsupsmileyanim:...آفرین...از الان شروع کن به حساب کردن...ریاضیتم تقویت میشه....
نه عزیز دلم.ریاضیو واسه این گفتم که بهش علاقه ای نداشتم.نه که ریاضیم ضعیف باشه.اره قربونت.ش.ابرو(با عرض معذرت ک مجبور ب رمز گذاری هستیم)...
دیگه نذار منم ی چیزایی رو بگم.تو هم درصدی ک تو بهداشت زدیو منهای سنت کن اگه چیزیش موند اندازه همون دوست دارم.ش.ابرو

بالا