امروز روز تولد حضرت عیسی است. این روزو به همه مسلمونا ومومناو مخصوصا" دوستای مسیحیمون تبریک می گم.
AWWA New member 2012-12-24 #281 امروز روز تولد حضرت عیسی است. این روزو به همه مسلمونا ومومناو مخصوصا" دوستای مسیحیمون تبریک می گم. آخرین ویرایش: 2012-12-24
AWWA New member 2012-12-24 #282 ویه خرده رسمی تر>>>>میلاد مسعود پیام آور توحید، صلح و مهربانی، حضرت عیسی مسیح (ع) بر تمامی موحدین و پیروان ادیان الهی بویژه جهان مسیحیت گرامی باد
ویه خرده رسمی تر>>>>میلاد مسعود پیام آور توحید، صلح و مهربانی، حضرت عیسی مسیح (ع) بر تمامی موحدین و پیروان ادیان الهی بویژه جهان مسیحیت گرامی باد
mw.ashel New member 2012-12-25 #286 شفیع. گفت: الان هنوز تولد میگیرین؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... فرد خاصی رو مد نظر داری شفیع؟ ما پیشاپیش تقریبا واسه اکثریت گرفتیم
شفیع. گفت: الان هنوز تولد میگیرین؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... فرد خاصی رو مد نظر داری شفیع؟ ما پیشاپیش تقریبا واسه اکثریت گرفتیم
گلاب New member 2013-01-19 #287 امروز تولد دوست خوشگل من " اپیدمیولوژی" عزییییییییییییزمه :thanks: از روزی که صدایت در وجودم طنین انداز شد،شتاب تپیدن قلبم رو به فزونی یافت امروز ثانیه ها نام تو را فریاد می زنند و من در اوج عشق خود را در پستوی زمان تنها حس نمیکنم . . . تولدت مبارک آخرین ویرایش: 2013-01-19
امروز تولد دوست خوشگل من " اپیدمیولوژی" عزییییییییییییزمه :thanks: از روزی که صدایت در وجودم طنین انداز شد،شتاب تپیدن قلبم رو به فزونی یافت امروز ثانیه ها نام تو را فریاد می زنند و من در اوج عشق خود را در پستوی زمان تنها حس نمیکنم . . . تولدت مبارک
گلاب New member 2013-01-19 #288 امروز سالروز تولد توست و من برایت هدیه ای نخریده ام آنچه خریدنی است بی شک ٬ لایق تو نیست. نمی دانم با کدام جمله “دوستت دارم” را برایت انشا کنم اما کاملتر از این چیزی ندارم تولدت مبارک آخرین ویرایش: 2013-01-19
امروز سالروز تولد توست و من برایت هدیه ای نخریده ام آنچه خریدنی است بی شک ٬ لایق تو نیست. نمی دانم با کدام جمله “دوستت دارم” را برایت انشا کنم اما کاملتر از این چیزی ندارم تولدت مبارک
T Taraa Well-known member 2013-01-19 #291 بچه ها امروز تولد متینم هست آقا متین تولدت مبارک بچه های گروه شادی دست بجنبونید ... امشب دو تا تولد داریم
بچه ها امروز تولد متینم هست آقا متین تولدت مبارک بچه های گروه شادی دست بجنبونید ... امشب دو تا تولد داریم
گلاب New member 2013-01-19 #292 هر روز برایت رویایی باشد در دست نه دوردست عشقی باشد در دل نه در سر و دلیلی باشد برای زندگی نه روز مره گی تولدت مبارک هدیه ای از آسمان برای؛ روز تولدت رسید. و دیدم هیچ چیز گلم را جز عشق لایق نیست. تولدت مبارک زندگیت را با لبخند هایت نگاه کن نه با اشکهایت سالهای عمرت با با دوستانت بشمار نه با تعداد شمع های روی کیک تولدت . . آخرین ویرایش: 2013-01-19
هر روز برایت رویایی باشد در دست نه دوردست عشقی باشد در دل نه در سر و دلیلی باشد برای زندگی نه روز مره گی تولدت مبارک هدیه ای از آسمان برای؛ روز تولدت رسید. و دیدم هیچ چیز گلم را جز عشق لایق نیست. تولدت مبارک زندگیت را با لبخند هایت نگاه کن نه با اشکهایت سالهای عمرت با با دوستانت بشمار نه با تعداد شمع های روی کیک تولدت . .
گلاب New member 2013-01-19 #294 ماری خوشگلم تولدت موبارک ایشالا سال دیگه یا تو میای خوابگاه تربیت مدرس یا من میام خوابگاه دانشگاه تهران با هم قاسم آبادی میریم.... :25r30wi:
ماری خوشگلم تولدت موبارک ایشالا سال دیگه یا تو میای خوابگاه تربیت مدرس یا من میام خوابگاه دانشگاه تهران با هم قاسم آبادی میریم.... :25r30wi:
گلاب New member 2013-01-19 #296 فووووووووت .... فوووووووت ..... فووووووووت ... فوووووووت .... بيا شعما رو فوت کن تا شونصد سال زنده باشی ماری جونم تولدت مبارک !!!
فووووووووت .... فوووووووت ..... فووووووووت ... فوووووووت .... بيا شعما رو فوت کن تا شونصد سال زنده باشی ماری جونم تولدت مبارک !!!
گلاب New member 2013-01-19 #297 آقا متین عزیز برخاستن از عدم و درآمدن بر سیرت انسانی ، باشکوهترین پدیده هستی است این باشکوه ترین، بر شما مبارک باد . . .
آقا متین عزیز برخاستن از عدم و درآمدن بر سیرت انسانی ، باشکوهترین پدیده هستی است این باشکوه ترین، بر شما مبارک باد . . .
اپیدمیولوژی New member 2013-01-19 #298 الهی فدای دخملم بشم چقد خودتو به زحمت انداختی جیگرم راضی نبودم خودتو از درست بندازی بخاطر من:28: عزیزم دوسسست دارم بابت همه چیز ممنونم:28:
الهی فدای دخملم بشم چقد خودتو به زحمت انداختی جیگرم راضی نبودم خودتو از درست بندازی بخاطر من:28: عزیزم دوسسست دارم بابت همه چیز ممنونم:28:
گلاب New member 2013-01-19 #300 اپیدمیولوژی گفت: الهی فدای دخملم بشم چقد خودتو به زحمت انداختی جیگرم راضی نبودم خودتو از درست بندازی بخاطر من:28: عزیزم دوسسست دارم بابت همه چیز ممنونم:28: کلیک کنید تا باز شود... جیگرتو مگه من چن تا نن ژون همسن خودم دارم .... :25r30wi:
اپیدمیولوژی گفت: الهی فدای دخملم بشم چقد خودتو به زحمت انداختی جیگرم راضی نبودم خودتو از درست بندازی بخاطر من:28: عزیزم دوسسست دارم بابت همه چیز ممنونم:28: کلیک کنید تا باز شود... جیگرتو مگه من چن تا نن ژون همسن خودم دارم .... :25r30wi: