تولدت مبارککککککککککککککککککککک ککک...

antenyus

Active member
بپه ها رفتییییییییدد .... خیالم راحت..... من برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟.........

AWWA

New member
به قول آقا شفیع و آشل جون جدا" این تولد دسته جمعی بعد قضیه نابودی دنیا خیلی حال دادا. تولد 1/1/1 همه مبارک...........

AWWA

New member
امروز خیلی روز خوبی بود. خیلی بهم خوش گذشت. از همتون ممنونم دوستای خوبم

ZOT

New member
13517765980.jpg

شب بخیر کوچولوها ! خوابای رنگی ببینید!!:smiliess (10):

Artmis.a

New member
دوستان شب همگی خوش
707619_thankyou.gif

تولد همگی پیشاپیش و پساپس مباررررررررررررررررررررررررررررکککککککککککککککککککککککککک
385119_rainbowed.gif

AWWA

New member
قبل خواب مسواک یادتون نره، خیلی کیک خوردیم دندونامون به فردا نمی رسن. شب همگی خوش

sokot

New member
چشــــــــــــــــم
113419_l0rzx8zlnx2lrhke.gif

تارا جونم منم یادم بود30آذر تولدته قرار بود نصف شب بهت تبریک بگم اما نتونستم onشم.به هر حال تولدت مباررررررررررررررررررررررک عزیزم.انشا... همیشه و همه جا شادو سلامت و موفق باشی

princess

New member
آخ جون تولده . تولدت مبارک عروسکم

روز تولد تو
روز نگاه باران
بر شوره زار تشنه
بر این دل بیابان
روز تولد تو
گویی پر از خیال است
یاس و کبوتر و باد
در حیرت تو خواب است

تولدت مبارک :4d564ad6::heart::28:

شفيع

Well-known member
خیلی ممنون شفیع خان! از خوشحالی بال در آوردم

تولد شمام مبارک. همه اینا رو برا شما گرفتم. امیدوارم خوشتون بیاد
مرسی آوا جان.تولدت مبارک

mw.ashel

New member
سلام دوستای گلم.من و دوستام یه زمونی برای اینکه بهونه ای داشته باشیم برای اینکه بیشتر در کنار هم به شادی بگذرونیم روزهای تولدمون رو علاوه بر شمسی به قمری پیدا میگردیم و اون روزا رو هم جشن میگرفتیم ولی امسال دیگه کلا از هم جدا شدیم و هر کدوممون یه جای ایران ساکن شدیم و فقط خاطرات خوبش موند. و عادت شد و الان روز قمریش هم تولد میگیریم و شما هم میتونید اینکار رو انجام بدید و کسایی که تاریخ شمسی تولدشون گذشته میتونن به قمری هم تولد بگیرن و هدف با هم بودنه.:smilies-azardl (113

antenyus

Active member
آره خوبه تولد من ک به قمری دقیقا شب عاشورا بود و الان گذشته ازش ، اگرم نگذشته بود بازم نمیشد جشن گرفت... بقیه بگن تا برا اونا جشن بگیریم.....:thumbsupsmileyanim:

AWWA

New member
سلام دوستای گلم.من و دوستام یه زمونی برای اینکه بهونه ای داشته باشیم برای اینکه بیشتر در کنار هم به شادی بگذرونیم روزهای تولدمون رو علاوه بر شمسی به قمری پیدا میگردیم و اون روزا رو هم جشن میگرفتیم ولی امسال دیگه کلا از هم جدا شدیم و هر کدوممون یه جای ایران ساکن شدیم و فقط خاطرات خوبش موند. و عادت شد و الان روز قمریش هم تولد میگیریم و شما هم میتونید اینکار رو انجام بدید و کسایی که تاریخ شمسی تولدشون گذشته میتونن به قمری هم تولد بگیرن و هدف با هم بودنه.:smilies-azardl (113

چطوری میشه به قمری تبدیلش کرد؟

بالا