تست جالب اعتماد به نفس!!

mexin

Well-known member
خاک وچوک 64
خخخخخ::motat:

ینی اینایی که در اتریش و سوئیس بالاترین رفاه رو دارن اگه بیان این تست رو انجام بدن از این آتشین کمتر میشن باور کن ... تو اون گرمای 50 درجه اهواز اعتماد بنفس خیلی خیلی بالایی داریا ... دلت خوشه ها ....:whistle:

pashmak

New member
ینی اینایی که در اتریش و سوئیس بالاترین رفاه رو دارن اگه بیان این تست رو انجام بدن از این آتشین کمتر میشن باور کن ... تو اون گرمای 50 درجه اهواز اعتماد بنفس خیلی خیلی بالایی داریا ... دلت خوشه ها ....:whistle:

والا جناب,مکسین اعتماد به نفس شمام کم نیست
اون خط خطی,هاتون جای نقاشی منتشر میکنید

mexin

Well-known member

من 42 بدست اومده ..کاملا نرمال میباشد ... اصلا با خط بتونی یه اثر نقاشی فوق العاده اونم لا موس خلق کنی اصلا شاهکاره :motat:..خب تو هم یکی ازین خط خطیها بکش واسه این ملت انجمنی ببینیم ...:New (6):

- - - Updated - - -

من 42 بدست اومده ..کاملا نرمال میباشد ... اصلا با خط بتونی یه اثر نقاشی فوق العاده اونم لا موس خلق کنی اصلا شاهکاره :motat:..خب تو هم یکی ازین خط خطیها بکش واسه این ملت انجمنی ببینیم ...:New (6):

pashmak

New member

- - - Updated - - -

من 42 بدست اومده ..کاملا نرمال میباشد ... اصلا با خط بتونی یه اثر نقاشی فوق العاده اونم لا موس خلق کنی اصلا شاهکاره :eek:tat:..خب تو هم یکی ازین خط خطیها بکش واسه این ملت انجمنی ببینیم ...:New (6):[/QUO نه دیگه در مقایسه با اثرهای هنری شماکه پیکاسو سایت هستید نقاشی ما بچشم نمیاد

eeeeeeehsan

New member
بابا اشتباست، مال منم 65 شد.. من تازه کنکور قبول نشدم، دارمم میرم خدمت، اعتماد به نفسم زیر خط فقره اونوقت این میزنه 65!!! o_O

اینایی که تازه کنکور ارشد قبول شدن و مهر ماه میخوان برن سرکلاس همه شون اعتماد بنفس کاذب بالایا 50 و 60 رو دارن .. ینی یه رابطه مستقیم بین قبولی ارشد و اعتمادبنفس کاذب پیدا کردن ....:25r30wi::tonguesmiley:

اتفاقاً اومدم منم بگم :25r30wi:

ولی این تستا صحت کامل نداره، یعنی هرکی بالا شد دلیل نمیشه اعتماد به نفسش بالا باشه و بالعکس هرکی پایین شد یعنی ناامیده..

shayna

New member
بابا اشتباست، مال منم 65 شد.. من تازه کنکور قبول نشدم، دارمم میرم خدمت، اعتماد به نفسم زیر خط فقره اونوقت این میزنه 65!!! o_O

شما احتمالا تو انتخاب گزینه ها دقت و حوصله لازمو نفرمودین...:smiliess (4):

yara

New member
ممنون شاینا جان تست جالبی بود.:heart:..51 ........»اعتماد به نفس بالا

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: shayna
بالا