خاک وچوک 64
خخخخخ::motat:
ینی اینایی که در اتریش و سوئیس بالاترین رفاه رو دارن اگه بیان این تست رو انجام بدن از این آتشین کمتر میشن باور کن ... تو اون گرمای 50 درجه اهواز اعتماد بنفس خیلی خیلی بالایی داریا ... دلت خوشه ها ....![]()
والا جناب,مکسین اعتماد به نفس شمام کم نیست
اون خط خطی,هاتون جای نقاشی منتشر میکنید
والا جناب,مکسین اعتماد به نفس شمام کم نیست
اون خط خطی,هاتون جای نقاشی منتشر میکنید
من 42 بدست اومده ..کاملا نرمال میباشد ... اصلا با خط بتونی یه اثر نقاشی فوق العاده اونم لا موس خلق کنی اصلا شاهکاره :motat:..خب تو هم یکی ازین خط خطیها بکش واسه این ملت انجمنی ببینیم ...:New (6):
- - - Updated - - -
من 42 بدست اومده ..کاملا نرمال میباشد ... اصلا با خط بتونی یه اثر نقاشی فوق العاده اونم لا موس خلق کنی اصلا شاهکارهtat:..خب تو هم یکی ازین خط خطیها بکش واسه این ملت انجمنی ببینیم ...:New (6):[/QUO نه دیگه در مقایسه با اثرهای هنری شماکه پیکاسو سایت هستید نقاشی ما بچشم نمیاد
اینایی که تازه کنکور ارشد قبول شدن و مهر ماه میخوان برن سرکلاس همه شون اعتماد بنفس کاذب بالایا 50 و 60 رو دارن .. ینی یه رابطه مستقیم بین قبولی ارشد و اعتمادبنفس کاذب پیدا کردن ....:25r30wi::tonguesmiley:
بابا اشتباست، مال منم 65 شد.. من تازه کنکور قبول نشدم، دارمم میرم خدمت، اعتماد به نفسم زیر خط فقره اونوقت این میزنه 65!!!![]()