sa@@ra
New member
In normal human development, the genes that make telomerase are switched off in all but a few tissues of the developing embryo
switch off اینجا خاموش شدن معنی میده؟؟؟
اره..............
In normal human development, the genes that make telomerase are switched off in all but a few tissues of the developing embryo
switch off اینجا خاموش شدن معنی میده؟؟؟
This led to a neat generalisation, which is so tidy it ought to be true and probably would be if physicists ran the world
این جملشو نمیتونم سرهم بندی کنم!!!:21:
سلام
فصلی که مسئولیت ترجمه آن به عهده من است را بصورت فلش کارت هم در این سایت قرار می دهم
ابتدا برای خودم جهت تکرار و فراموش نشدن
دوم دوستان و اساتید اهل فن که ایرادات اون را مشخص کنند و اصلاح نمایم:
Cards: GENOME.CHROMOSOM E 22 part 1 | Quizlet
فکر خوبیه....سلام
فصلی که مسئولیت ترجمه آن به عهده من است را بصورت فلش کارت هم در این سایت قرار می دهم
ابتدا برای خودم جهت تکرار و فراموش نشدن
دوم دوستان و اساتید اهل فن که ایرادات اون را مشخص کنند و اصلاح نمایم:
Cards: GENOME.CHROMOSOM E 22 part 1 | Quizlet
Fulmars are very likely to be around to breed at twenty, so genes that damage twenty year- old fulmar bodies are still being ruthlessly weeded out
weed out اینجا چی معنی میده؟؟؟
من پایه ام.در زمینه علوم سلولی و مولکولی و همچنین پزشکی تا حالا کلی مقاله ترجمه کردم.خودم البته توی فکر این بودم که یک گروه ترجمه از بچه هایی که واقعا زبان بلدن تشکیل بدیم و یه کتاب درست و حسابی رو ترجمه کنیم و حتی بدیم برای چاپ.چرا که نه! این میشه یه رزومه منحصر به فرد.منتها آدم پایه و کاربلد پیدا نمی کنم
من پایه ام.در زمینه علوم سلولی و مولکولی و همچنین پزشکی تا حالا کلی مقاله ترجمه کردم.خودم البته توی فکر این بودم که یک گروه ترجمه از بچه هایی که واقعا زبان بلدن تشکیل بدیم و یه کتاب درست و حسابی رو ترجمه کنیم و حتی بدیم برای چاپ.چرا که نه! این میشه یه رزومه منحصر به فرد.منتها آدم پایه و کاربلد پیدا نمی کنم
اینو چی معنی میکنید؟؟
That is kicking you when you are down
من ترجمم تمومم شده
ولی نایپش نکردم!!
یه جاهاییشم ایراد داشتم که موقع تایپش میپرسمم
منم دقیقا همین طوری ام؛ هنوز تایپ نکردم و البته یکسری قسمت هارو مشکل دارم ... :smilies-azardl (181