ترجمه گروهی کتاب و e-book

آیا با ترجمه گروهی کتاب و e-book موافقید ؟

• مجموع رای دهندگان
    0

Aysel

New member
telomerase contains
RNA, which it uses as a template from which to rebuild telomeres,
and its protein component bears a striking resemblance to reverse
transcriptase, the enzyme that makes retroviruses and transposons
multiply within the genome (see the chapter on chromosome 8).
Some think it is the ancestor of all retroviruses and transposons,
the original inventor of RNA-to-DNA transcription.

مرجع it مشخص شده تلومراز هس یا ترانس کریپتاز؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

sa@@ra

New member
telomerase contains
RNA, which it uses as a template from which to rebuild telomeres,
the original inventor of RNA-to-DNA transcription.

چ.ن تو جمله رتروویروس اومده و با توجه به حمله قبلش ترانس کریپتازه فک کنم:j58r36j3gcr4suxymup

Hamidvet

New member
telomerase contains
rna, which it uses as a template from which to rebuild telomeres,
the original inventor of rna-to-dna transcription.

دیگه فکر نکنم تلومراز rna رو به dna تبدیل بکنه!!!

Aysel

New member
دیگه فکر نکنم تلومراز rna رو به dna تبدیل بکنه!!!

چرا اتفاقا چون تلومراز هم همین کارو انجام میده موندم که تلومراز میشه یا ترانس کریپتاز
به هر حال فک کنم ترانس کریپتاز منظورشه

pashmak

New member
منم هستم زبان دوست دارم اکه مرتبط به مامایی یا تغذیه باشه بهتره فقط چون شاغلم حجم کم قبول میکنم
موفق باشید

مجید دیجی

مدیر بخش
منم هستم زبان دوست دارم اکه مرتبط به مامایی یا تغذیه باشه بهتره فقط چون شاغلم حجم کم قبول میکنم
موفق باشید

سلام کتاب انتخاب شده
اسم کتاب ژنوم هست فکر نکنم توی تخصوص شما باشه اما اگر برای ترجمه تمایل داشتید خصوصی پیغام بدید

آخرین ویرایش:

مجید دیجی

مدیر بخش
سلام کلیّاتی در مورد کتاب در حال ترجمه
فصل یک ، زندگی
فصل اول با یک نقل قول از الکساندر پاپ در چرخه زندگی شروع می شود . موضوع این فصل موضوع بسیار گسترده زندگی به طور خلاصه از آخرین جد مشترک یا لوکا

فصل دوم، گونه ها
ریدلی تاریخ انسان به عنوان یک گونه مجزا از نظر ژنتیکی مورد بحث قرار می دهد. او ژنوم انسان را با شامپانزه ها و پستانداران آبا و اجدادی مقایسه می کند . او همچنین اشاره می کند که تا قبل از قرن 19، اکثر محققان بر این باور بودند که 24 مجموعه از کروموزم ها وجود دارند، نه 23 کرموزم

فصل سوم، تاریخچه
در این فصل به بحث در مورد تعامل بین اولین متخصصان ژنتیک از جمله گرگور مندل ، چارلز داروین ، هرمان جوزف مولر و فرانسیس کریک صحبت می کند .

فصل چهارم، سرنوشت
این فصل در مورد کروموزم شماره چهار بوده ، و توالی خاصی را بر روی کروموزم شماره 4 بررسی می کند .

فصل پنجم، محیط زیست
کروموزم شماره پنج و رابطه آن با بیماری آسم از مباحث این فصل است . آسم از پانزده ژن مختلف ساخته شده است که اکثرا بر روی کروموزم شماره پنج هستند . و به طور خاص مربوط به تغییر آدنوزین (A) به گوانین (G) در موقعیت 46 در ژن ADRB2 است ؛ ژن ADRB2 مربوط به کنترل bronchodialation و اسپاسم برونش هاست .

فصل ششم، اطلاعات
رابرت پلومین در سال 1997 اطلاعیه ای منتشر کرد که در آن گفته شده بود ژن مربوط به هوش که بر روی کروموزم شماره 6 است را شناسایی کرده است . این ژن شامل IGF 2 R در بازوی بلند کروموزوم 6 است. این ژن می تواند مربوط به سرطان کبد نیز باشد . این فصل به این موضوع می پردازد .

- - - Updated - - -

فصل هفتم، غریزه
اختلالات زبانی احتمالا بر روی کروموزم شماره هفت قرار دارد . ریدلی در این فصل به این موضوع می پردازد .

فصل X و Y
در این فصل به نظریه تعرض ژنتیکی و تکاملی پرداخته می شود . و به صورت بلاغی این سوال مورد بحث قرار می گیرد : ?are we bodies containing genes, or genes in bodies
(این فصل هنوز مترجم نداره کسی می خواد ترجمش کنه ؟ )

فصل هشتم، منافع شخصی
در این بخش ژن "خود خواهی" که نظریه ریچارد داوکینز است توصیف می شود . ژن خود خواهی ( ما موجودات زنده، تنها ماشین های بقا هستیم، نه بقای خودمان، بلکه بقای ژن هایمان) ==> البته من خودم به عنوان یک زیست شناس با این نظریه موافق نیستم .

فصل نهم، بیماری
کروموزوم 9، کتاب به بررسی بحث در مورد توالی ژنتیکی گروه های خونی ABO و تاثیر آن بر تکامل بحث شده است.

فصل دهم، استرس
در این فصل تاثیر استرس بر بدن انسان شرح داده شده است . همچنین به کروموزم 10 که حاوی ژن CYP17 می پردازد . ریدلی به رابطه بین کلسترول ، هورمون های استروئیدی از جمله پروژسترون ، کورتیزول ، آلدوسترون ، تستوسترون و استرادیول می پردازد .

فصل یازده، شخصیت

ریدلی در مورد choses ژن ، D4DR که کدهای لازم برای تولید دوپامین است و بر روی بازوی کوتاه واقع کروموزوم 11 است صحبت می کند. همچنین به اثر متقابل دوپامین، سروتونین و دیگر neurochemistry سروتونین می پردازد .

فصل دوازدهم، خود مجلس
این فصل مربوط به چگونگی فهم کد ژنتیکی برای رشد و نمو جنین در میان مهره داران صحبت می کند .

مجید دیجی

مدیر بخش
فصل سیزده، دوران پیش از تاریخ
یکی مباحثی که ریدلی در مورد آن در فصل صحبت می کند کروموزم شماره 13 و رابطه آن با کروموزم 17 و سرطان سینه است . همچنین چنین از صحبت های این بحث می شود که طبیعت باعث تغییر ژنتیکی افراد شده و افراد این تغییرات را به فرزندان خود انتقال می دهند .( امیدوارم درست ترجمه کرده باشم )

فصل چهاردهم، جاودانگی
این فصل در این مورد صحبت می کند که چگونه بدن ما می تواند از بدو تولد تا لحظه مرگ تقریبا تمام 50 میلیارد کد ژنتیکی خود را حفظ کند .

فصل پانزدهم، جنسی
ریدلی در مورد "بیماری های ژنتیکی،" متفاوت سندرم پرادر-ویلی و سندرم Angelman حرف می گوید، که هر دو به علت اشکال در کروموزم شماره 15 می پردازد . وی به رابطه جهش ژنتیکی و احتمال ارثی یا غیر ارثی و همچنین نقش جنسیت در رفتار می پردازد .

فصل شانزدهم، حافظه

بحث در مورد کروموزوم 16 بحث اصلی در این بخش به حساب میاد. که مربوط به حافظه و سیکل شیمیایی AMP و نقشش در جدا شدن از سلول های عصبی و بوجود آمدن حافظه است . این بخش همچنین به غریزه ، حافظه ، دانش در برابر غریزه و یادگیری در برابر وراثت می پردازد .

فصل هفدهم، مرگ
ابن بخش به کروموزم 17 و همچنین وجود ژن سرکوب گر سلول های سرطانی که روی بازوی کوتاه تر کروموزم 17 است می پردازد . ودر مورد ژنی که در بازوی بلندتر است که مسئول تشویق سلول ها به رشد سریع تر هستند صحبت می کند . این بخش کروموزم 17 را مسئول سرطان می داند و در مورد موارد رو به رو بحث می کند : جهش ژنی ، تشخیص سرطان ، داروی ضد سرطان تقسیم سلولی و توقف آن ، و اینکه چرا شیمی درمانی روی بعضی اقراد جواب نمی دهد .

فصل هجده، درمان
دست کاری ژنتیکی ، DNA نوترکیب ، مهندسی ژنتیک ، استفاده از آنزبم کلیدی لیگاز ، ژن درمانی ،تلاش برای درمان بیماری های هموفیلی از طریق کشت و تزریق ، مهندسی ژنتیک ، مهندسی ژنتیک و کشاورزی ، جایگزینی ژن های سالم ،استفاده از سلول های بنیادی جنینی و DNA نوترکیب بررسی امکان شبیه سازی انسان با بهبود خزانه ژنتیکی:wacsmiley: می پردازد .
ادامه دارد...

منبع : Genome (book) - Wikipedia, the free encyclopedia

مجید دیجی

مدیر بخش
فقط ببخشید که کمی دیر شد می خواستم زودتر ترجمش کنم ولی به مشکل برخوردم
به نظر من کتاب خوب و جون داری هست و خیلی مباحث رو جمع آوری کرده و مشخصه زحمت زیادی برای نوشتنش کشیده شده اما نوع نگارشش چون منتقدانه و تحلیلی هست کمی پیچیده شده اما در حالت کلی خوبه
ارزش ترجمه رو داره
از زحمت های آقا حمید و سایر مشاورین هم تشکر می کنم که واقعا با پشتکار به همه کمک می کنن که این خودش جای تقدیر و تشکر داره:28::smilies-azardl (113

sa@@ra

New member
چرا اتفاقا چون تلومراز هم همین کارو انجام میده موندم که تلومراز میشه یا ترانس کریپتاز
به هر حال فک کنم ترانس کریپتاز منظورشه

نه ترانسکریپتازه دیگه
وقتی ترانس رو اورده بلافاصله توضیحش داده و فعد حایی که اسم ایت میاد و میگه تو رتروویروس میشه ترانس چون اونها ترانس دارند تلومراز را تو انسان و سلولهای مریستمی میبینم در صمن چون قدمت هم بخث شده جای شکی نیست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mf2009

mahsa khanum

New member
بچه ها میشه بگید ادرس کتاب کدوم پست هست؟واسه دانلود میخوام:ad54ad:

راستی تا چندم وقت داریم تحویل بدیم
شرمنده دیگه بعد این حتما تایپیکو دنبال میکنم
ممنون از کار خوبتون اقا مجید:smiliess (3):

ZOT

New member
بچه ها این چی میشه!؟

He related each chapter of his life to an element, one that he had had some contact with during the period he was describing.
چقد مقدمه اش سخته:1dco2x0p1lilzhfpg1t

obstetrician88

New member
خسته نباشید:motat:
نظر شما در مورد سبک نویسنده در نگارش کتاب چیه ؟
-------------
اگر میتونید و مشغله اجازه میده گاهی تشریف بیارید توی روم و به سوالات دوستان جواب بدید

خواهش....انشااا...در اولین فرصت میام سر میزنم حسابی اظهار نظر میکنم...الان بیشتر باید بگم کارای اولیشو کردم.........

استاد زبان آقای hamvit که واقعا اگر دیکشنری معرفی نمیکردن بهم کارم در زبان امسال برای کنکور پیش نمیرفت...اینجا هستن.....دیگه چه بهتر از این..................
از ایشان بهره ببرید .............
موفق باشید...سرم که خلوت تر شد حتما ....

Hamidvet

New member
خواهش....انشااا...در اولین فرصت میام سر میزنم حسابی اظهار نظر میکنم...الان بیشتر باید بگم کارای اولیشو کردم.........

استاد زبان آقای hamvit که واقعا اگر دیکشنری معرفی نمیکردن بهم کارم در زبان امسال برای کنکور پیش نمیرفت...اینجا هستن.....دیگه چه بهتر از این..................
از ایشان بهره ببرید .............
موفق باشید...سرم که خلوت تر شد حتما ....

اختیار دارین، خواهش میکنم؛ سعی و تلاش خودتون بوده ... :thumbsupsmileyanim:

Hamidvet

New member
بچه ها این چی میشه!؟

He related each chapter of his life to an element, one that he had had some contact with during the period he was describing.
چقد مقدمه اش سخته:1dco2x0p1lilzhfpg1t

او هر قسمتی از زندگی خود را به یک عنصر نسبت داد، کاری که او در طی مدتی که در حال شناساندن بود (یا ترسیم آن بود یا شناساندن آن بود)، تا حدی با آن آشنا شده بود.

Aysel

New member
In normal human development, the genes that make telomerase are switched off in all but a few tissues of the developing embryo
switch off اینجا خاموش شدن معنی میده؟؟؟

بالا