تجربیات زندگی

Asena90

New member
سلام به همه دوستان عزیز ! اگر موافقید از تجربیاتمون در مسائل مختلف زندگی باهم صحبت کنیم خوبه ادم از تجربیات دیگران استفاده کنه:sarma:

Asena90

New member
مثلا یکی از تجربیات خودم بخشش وکمک به دیگران باعث ارامش میشه:bunnyearsmiley:

farshad25

New member
وقتی همه اعضای خانواده مون با هم سر سفره میشینن من احساس خوشبختی می کنم.............

OMID2010

New member
زلال که باشی دیگران سنگ های کف رودخانه ات را می بینند...
بر میدارند و نشانه می روند درست سوی خودت.

"خودت آموختیم عشق و خودت سوختیم"

epi_info

New member
تجربه من میگه که تو زندگی به هیچ انسانی اعتماد نکن مگر اینکه غیر از این ثابت بشه (یعنی شواهدی به اندازه کافی وجود داشته باشه که بشه به طرف اعتماد کرد)

rosalin

New member
آدم هیچوقت تو زندگی نباید بگه که مثلا ا گه فلان اتفاق بیفته دیگه نمیتونم زندگی کنم یا تحمل نمیکنم چون که ۱۰۰ % خدا یک کاری میکنه که خودت را به خودت ثابت کنه .... و دیگه اینکه هیچوقت آدم نباید هیچکس رو منع کنه یا مسخره کنه یا از بالا نگاه کنه چون که حتما تو موقعییت مشابه قرار میگیره ...

waria

New member
رو قول و کمک هیچ کس حساب باز نکن.مگه خلافش ثابت شه،که اونم خیلی نادره...:65d6a5d6s:

mikhak s

New member
به هر كي محبت ميكني انتظار نداشته باش به همون اندازه بهت محبت كنه . يا كلا انتظار نداشته باش بهت محبت كنن

mino90

New member
یک فرصت را هیچوقت دوبار به آدم نمیدن از فرصتی که داری خوب استفاده کن

laeya

New member
شانس فقط یک بار در خونه آدم رو می زنه، فقط یک بار. پس همیشه قدر فرصت های خوب زندگیت رو بدان که اگه این کارو نکنی تا آخر عمر حسرتشو می خوری.

nazi.sh

New member
زیاد دنبال کسی نباش بذار بقیه دنبال تو باشن خودتو باور داشته باش هیچ وقت خودتو دست کم نگیر

Asena90

New member
ممنون که تو این بحث شرکت کردید امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید:riz277:

Asena90

New member
امام جواد (ع ) :اظهار هر چیزی قبل از آن که محکم وپایدار شود موجب تباهی آن است
خودم خیلی واسم پیش اومده که مثلا گفتم من میخوام این ترم فلان درسو 20 شم معدلمو ببرم بالا وغیره یا اینکه برنامه درسی مو واسه کسی بازگو کردم وحسابی پشیمون شدم:(50):

بالا