در کنار کار ازمایشگاه و تدریس. میخواستم که یه ورزش حرفه ای هم داشتم مثل والیبال یا تنیس خاکی(البته الانم تا حدودی دارم)
منم همچین صدای خوبی ندارم اما به درد شخصیتای کارتونی و بچه ها که میخوره
لااقل به نظر خودم اینطوریه..
پ.ن: اعتماد به نفسو داری :motat:
خوش به حالت حداقل میدونی اگه بری تست بدی ردت نمیکنن اما من مطمئن نیستم :dadad4:
![]()
آفرین آفرین ......
![]()
![]()
الان داشتم نوشتت رو واسه مامانم میخوندم کلی کیف کرد که همچین دخترای گلی وجود دارن ....
منم خیلی کارای هنری رو دوس دارمainting:
تا جایی که اگه سمت ازمایشگاه نمیومدم حتما هنر میخوندم فکر کنم اینطوری بهتر بود!
مخصوصا تئاتر و دوبله .... هایدی جونم بیا با هم بریم تست صدا:4d564ad6:
یه زمان دوست داشتم یه شرکتی داشته باشم واسه انیمیشن .... یعنی در این حد...
هی روزگار... :dadad4:
:sad:من اگه بابام میذاشت،از همون دوره راهنماییم میرفتم سراغ علاقه ام...
من همیشه دوست داشتم نوازنده پیانو بشم.حتی الانم بابام بذاره ازمایشگاهو هماتو و رشته تجربی رو ول میکردم میرم دنبال علاقه ام...حاضرم برای رسیدن به هدفم شب و روز تلاش کنم...
ولی هر وقت حرفشو میزنم،بابام اصلا نمیذاره حرفمو ادامه بدم...ولی میرم یه روزی...(معلوم بود دلم خیلی پره؟؟) ایکون هی خدا...
و همنچنین کار تجارت هم واردات و صادرات هم جز یکی از اهدافمه...
من میخوام تو تابستون خوشنویسی برم :4d564ad6:
آخه تعریف از خود نباشه خطم خوبه اما میخوام قلم درشتو یاد بگیرم
خیلی حال میده رو کاغذ گلاسه قلمو بکشیو جیررررررررررری صدا بده :smiliess (3):
:sad:
:sad::sad::sad:
اره مرسی دقیقا همین ایکون منظورم بود... ایکون شادو شنگول پریدن
اخه با گوشی نوشتم و نمیتونم شکلک بفرستم..
لیندا جون خب الانم میتونی کنار درست پیانو یاد بگیری.حتما لازم نیست درستو ول کنی که.نه؟:riz304:من اگه بابام میذاشت،از همون دوره راهنماییم میرفتم سراغ علاقه ام...
من همیشه دوست داشتم نوازنده پیانو بشم.حتی الانم بابام بذاره ازمایشگاهو هماتو و رشته تجربی رو ول میکردم میرم دنبال علاقه ام...حاضرم برای رسیدن به هدفم شب و روز تلاش کنم...
ولی هر وقت حرفشو میزنم،بابام اصلا نمیذاره حرفمو ادامه بدم...ولی میرم یه روزی...(معلوم بود دلم خیلی پره؟؟) ایکون هی خدا...
و همنچنین کار تجارت هم واردات و صادرات هم جز یکی از اهدافمه...
من خطم خوبه!
مشاهده فایلپیوست 1563
یعنی چیزی هم هست که شما تووش خوب نباشیh34r-smiley::1dco2x0p1lilzhfpg1t
من کلا آدم با استعدادی هستم!:
فقط اهل تلاش نیستم!:13:
خب طبیعیه.اغلب ادمای باهوش و با استعداد ادمای تنبلی هستنخودم همچین ادمیم:tonguesmiley::smiliess (3):
لیندا جون خب الانم میتونی کنار درست پیانو یاد بگیری.حتما لازم نیست درستو ول کنی که.نه؟:riz304:
اره میشه مهسا جون...
ولی بابام کاملا مخالفه...نه اینکه با اهنگ مخالف باشه ها...ولی نمیدونم چرا با این موضوع که من برم تو حرفه اهنگو موزیک مخالفه!!