تجربه یک کار جدید..

ketabsabz

Well-known member
من نقاشیو خیلی دوس دارم و نقاشیم هم خیلی خوبه اما هیچ وقت حرفه ای دنبالش نکردم
از بین ورزشا والیبال و بدمینتون
ساز زدن رو هم خیلی دوس دارم ب خصوص سنتور و گیتار ولی متاسفانه بازم شرایط جور نشده

و عاشق طبیعت و دیدن جاذبه های جذابش ، در آینده بتونم مثل یک ماجراجو برمو جاهای دیدنیو ببینم
ب نجوم هم خیلی علاقه دارم ی دوره ای ک تو دبیرستان بودیم ی سری کتاب هم گرفتم و دوس داشتم منجم شم اما اطرافیان گفتن نونو آب نمیشه برات آخه

21Tir

New member
در کنار کار ازمایشگاه و تدریس. میخواستم که یه ورزش حرفه ای هم داشتم مثل والیبال یا تنیس خاکی(البته الانم تا حدودی دارم)

ما هم یه ورزشی میکنیم بگی نگی!کمربند مشکی کیک بوکسینگ دارم!اما خیلی نگران دماغ خوشگلمم:black_eyed:

21Tir

New member
منم همچین صدای خوبی ندارم اما به درد شخصیتای کارتونی و بچه ها که میخوره
لااقل به نظر خودم اینطوریه..
پ.ن: اعتماد به نفسو داری
:motat:

خوش به حالت حداقل میدونی اگه بری تست بدی ردت نمیکنن اما من مطمئن نیستم :dadad4:

:whistle:

اوه ه ه ه ه !بکشین کناااااااااااااااااااااررررررررر!مشاهده فایل‌پیوست 1552
کاری نکنین لینگ صدامو بذارم اینجا اااااااااا بیان به جرم خواننده زیرزمینی بازداشتم کنن!مشاهده فایل‌پیوست 1553
به جوونیم رحم کنین!:j58r36j3gcr4suxymup

21Tir

New member
آفرین آفرین ......
57021_LaieA_009.gif
57021_LaieA_009.gif

الان داشتم نوشتت رو واسه مامانم میخوندم کلی کیف کرد که همچین دخترای گلی وجود دارن ....

به مامانت بگو یه دخترای گلی هم وجود داره که رقصشون اصلا به خط قرمز اسلام نمیرسه ،چه برسه بخوان ردش کننمشاهده فایل‌پیوست 1554

بله بگو واسه ما هم کیف کنه!!!!مشاهده فایل‌پیوست 1555

Haydi

New member
منم خیلی کارای هنری رو دوس دارم :painting:
تا جایی که اگه سمت ازمایشگاه نمیومدم حتما هنر میخوندم فکر کنم اینطوری بهتر بود!
مخصوصا تئاتر و دوبله .... هایدی جونم بیا با هم بریم تست صدا:4d564ad6:
یه زمان دوست داشتم یه شرکتی داشته باشم واسه انیمیشن .... یعنی در این حد...
هی روزگار... :dadad4:

بریم...من پایم :smilies-azardl (113

Haydi

New member
من میخوام تو تابستون خوشنویسی برم :4d564ad6:
آخه تعریف از خود نباشه خطم خوبه اما میخوام قلم درشتو یاد بگیرم
خیلی حال میده رو کاغذ گلاسه قلمو بکشیو جیررررررررررری صدا بده :smiliess (3):

Leyenda

Well-known member
من اگه بابام میذاشت،از همون دوره راهنماییم میرفتم سراغ علاقه ام...
من همیشه دوست داشتم نوازنده پیانو بشم.حتی الانم بابام بذاره ازمایشگاهو هماتو و رشته تجربی رو ول میکردم میرم دنبال علاقه ام...حاضرم برای رسیدن به هدفم شب و روز تلاش کنم...
ولی هر وقت حرفشو میزنم،بابام اصلا نمیذاره حرفمو ادامه بدم...ولی میرم یه روزی...(معلوم بود دلم خیلی پره؟؟) ایکون هی خدا...
و همنچنین کار تجارت هم واردات و صادرات هم جز یکی از اهدافمه...

kasraa

New member
من همیشه دوست داشتم نوازنده پیانو بشم.حتی الانم بابام بذاره ازمایشگاهو هماتو و رشته تجربی رو ول میکردم میرم دنبال علاقه ام...حاضرم برای رسیدن به هدفم شب و روز تلاش کنم...
ولی هر وقت حرفشو میزنم،بابام اصلا نمیذاره حرفمو ادامه بدم...ولی میرم یه روزی...(معلوم بود دلم خیلی پره؟؟) ایکون هی خدا...
:sad:
:sad::sad::sad:

21Tir

New member
آخرین ویرایش:

waria

New member
لیندا جون خب الانم میتونی کنار درست پیانو یاد بگیری.حتما لازم نیست درستو ول کنی که.نه؟:riz304:

Leyenda

Well-known member
لیندا جون خب الانم میتونی کنار درست پیانو یاد بگیری.حتما لازم نیست درستو ول کنی که.نه؟:riz304:

اره میشه مهسا جون...
ولی بابام کاملا مخالفه...نه اینکه با اهنگ مخالف باشه ها...ولی نمیدونم چرا با این موضوع که من برم تو حرفه اهنگو موزیک مخالفه!!

21Tir

New member
اره میشه مهسا جون...
ولی بابام کاملا مخالفه...نه اینکه با اهنگ مخالف باشه ها...ولی نمیدونم چرا با این موضوع که من برم تو حرفه اهنگو موزیک مخالفه!!

یکم انصاف داشته باش:13:
شاید بابات وثیقه نداره که بخواد بعدا از بازداشتگاه بیرون بیارتتمشاهده فایل‌پیوست 1574

بالا