تجربه یک کار جدید..

AWWA

New member
اوا جون روحیه من مثل شماست اما مید.نم باله از سن کم شروع می کنن اما من تو 90 سالگی هم بشه موقعیتش پیش بیاد میرم دنبالش...:)
درسته ...مهم حفظ انعطاف و کشش عضلاته...اگه اون باشه یاد گرفتن بقیش فک نکنم خیلی سخت باشه. نمیدونم با نمسته یوگا آشنایی دارین یانه...برای انعطاف و کشش خیلی مناسبه. من هر از گاهی انجام میدم. ولی جالبه، منم همیشه میگم حتی اگه یه روز به آخر عمرم مونده باشه حرفه ای یادش میگیرم:))

عین من.. اولین چیزی که بهش توجه میکنم دوبله فیلم و سریالاس
بیشتریاشونم به قیافه میشناسم..
واقعا آرزومه یه روز همکارشون بشم و قطعا یه روز واسه تست صدا میرم
:a2d3:

ایشالله به این آرزوت میرسی .....من که صدام اصلا برای دوبله مناسب نیست:black_eyed:

آخرین ویرایش:

k-b

New member
عین من.. اولین چیزی که بهش توجه میکنم دوبله فیلم و سریالاس
بیشتریاشونم به قیافه میشناسم..
واقعا آرزومه یه روز همکارشون بشم و قطعا یه روز واسه تست صدا میرم
:a2d3:

هایدی جون من موقعی که تو خوابگاه بودم چند از دوستام بهم میگفتن برو حتما یه تست صدا واسه دوبلری یا گویندگی بده منم هیچوقت حرفشون رو جدی نگرفتم یعنی فکر میکردم چون دوستم هستن همینجوری دارن یه چیزی میگن!!! تا اینکه یه روز ترم 5 یا 6 تو بیمارستان داشتم با یکی حرف میزدم که یکی از دکترای بیهوشی بهم گفت خانم شما صدای قشنگی دارین حتما برید یه تست صدا بدید!!! منم این شکلی شدم:(50): حتی ترم آخر روز آخر بیمارستان هم رفتم از دکتره خداحافظی کنم هنوز یادش بود و دوباره بهم گفت!:shocked: با وجودی که منم به دوبلری علاقه دارم ولی نمیدونم چرا هیچوقت این حرفا رو جدی نگرفتم

AWWA

New member

هایدی جون من موقعی که تو خوابگاه بودم چند از دوستام بهم میگفتن برو حتما یه تست صدا واسه دوبلری یا گویندگی بده منم هیچوقت حرفشون رو جدی نگرفتم یعنی فکر میکردم چون دوستم هستن همینجوری دارن یه چیزی میگن!!! تا اینکه یه روز ترم 5 یا 6 تو بیمارستان داشتم با یکی حرف میزدم که یکی از دکترای بیهوشی بهم گفت خانم شما صدای قشنگی دارین حتما برید یه تست صدا بدید!!! منم این شکلی شدم:(50): حتی ترم آخر روز آخر بیمارستان هم رفتم از دکتره خداحافظی کنم هنوز یادش بود و دوباره بهم گفت!:shocked: با وجودی که منم به دوبلری علاقه دارم ولی نمیدونم چرا هیچوقت این حرفا رو جدی نگرفتم

مشتاق شدم صدای شما و هایدی رو بشنوم
یکی از دوستای منم صداش خیلی خوبه. چند بار از رادیو دعوت به کار شد ولی خودش دوست نداشتو نرفت

Haydi

New member

ایشالله به این آرزوت میرسی .....من که صدام اصلا برای دوبله مناسب نیست
منم همچین صدای خوبی ندارم اما به درد شخصیتای کارتونی و بچه ها که میخوره
لااقل به نظر خودم اینطوریه..
پ.ن: اعتماد به نفسو داری
:motat:

هایدی جون من موقعی که تو خوابگاه بودم چند از دوستام بهم میگفتن برو حتما یه تست صدا واسه دوبلری یا گویندگی بده منم هیچوقت حرفشون رو جدی نگرفتم یعنی فکر میکردم چون دوستم هستن همینجوری دارن یه چیزی میگن!!! تا اینکه یه روز ترم 5 یا 6 تو بیمارستان داشتم با یکی حرف میزدم که یکی از دکترای بیهوشی بهم گفت خانم شما صدای قشنگی دارین حتما برید یه تست صدا بدید!!! منم این شکلی شدم:(50): حتی ترم آخر روز آخر بیمارستان هم رفتم از دکتره خداحافظی کنم هنوز یادش بود و دوباره بهم گفت! با وجودی که منم به دوبلری علاقه دارم ولی نمیدونم چرا هیچوقت این حرفا رو جدی نگرفتم

خوش به حالت حداقل میدونی اگه بری تست بدی ردت نمیکنن اما من مطمئن نیستم :dadad4:

مشتاق شدم صدای شما و هایدی رو بشنوم
یکی از دوستای منم صداش خیلی خوبه. چند بار از رادیو دعوت به کار شد ولی خودش دوست نداشتو نرفت

:whistle:

آخرین ویرایش:

arezoo90

New member
منم خیلی کارای هنری رو دوس دارم :painting:
تا جایی که اگه سمت ازمایشگاه نمیومدم حتما هنر میخوندم فکر کنم اینطوری بهتر بود!
مخصوصا تئاتر و دوبله .... هایدی جونم بیا با هم بریم تست صدا:4d564ad6:
یه زمان دوست داشتم یه شرکتی داشته باشم واسه انیمیشن .... یعنی در این حد... :whistle:
هی روزگار... :dadad4:

k-b

New member
آوا جون شما لطف داری ولی من همچین صدای خاصی هم ندارما! به خاطر همین از تعریف بقیه تعجب میکنم!!! :1dco2x0p1lilzhfpg1t
هایدی جون اتفاقا منم اصلا مطمئن نیستم که برم قبولم میکنن. من وقتی اینا رو واسه خواهرم تعریف کردم کلی مسخرم کرد که آخه تو صدا نداری که !!! آخه خواهرم خودش یه زمانی تو گروه کر بود تکخونی هم میکرد جایزه هم برده:ph34r-smiley:

reza.n

New member
منم نویسندگی رو دوس دارم.خیلی هم به کوزه گری و سفالگری علاقه دارم.(جمع خودیه کلا علاقه ی خاصی به گل بازی دارم:whistle:):dadad4:

k-b

New member
عزیزم به نظرم حتما برو دنبالش رو بگیر مخصوصا اینکه خودت هم به این کار علاقه داری ..... اگه اراده کنی حتما موفق میشی ..... و اینکه توی حرفه دوبله تنوع بالایی از صداها رو لازم دارن ..... من مطمین هستم که موفق میشی ....
مرسی چشم ، اگه خدا بخواد حتما دنبالش میرم:bunnyearsmiley:
ایشالا مزونت هم زودتر افتتاح کنی ، خودم واست کلی تبلیغ میکنم خواهرم:rose::heart:

AWWA

New member
آفرین آفرین ......

الان داشتم نوشتت رو واسه مامانم میخوندم کلی کیف کرد که همچین دخترای گلی وجود دارن ....

مرسی مهسا جون
6219_curtsey.gif
سلام مخصوص منو به مادر گرامی هم برسون
17199_girl_yes.gif

آخرین ویرایش:

DNA

New member
من دوست دارم توی مسایقه دوچرخه سوار ووووووو اتومبیل رانی وووووووووووو دوو ماراتن شرکت کنم

انقد دوست داررررررررر:thumbsupsmileyanim:م

نوتر

New member
منم

اگه تغذیه نمیخوندم جامعه شناسی میخوندم.
به جامعه شناسی و مباحثش خیلی علاقه دارم.
ضمنا از ورزش ها هم عاشق پینگ پونگم. معمولا اگه رگ غیرتم بگیره با نوشاد عالمیان احتمالا مساوی بکنم:25r30wi:
البته آهنگ سازی هم عالیه :a2d3:

nutgirl92

New member
من هم یه متخصص تغذیم ...هم یه نقاش ... هم یه آشپز حرفه ای اما نه در حد سرآشپز ...

در آینده کاری که حتما میخوام انجام بدم اینه که بعد از این که تحصیلات تکمیلی و نهایی خودم رو در رشته ی خودم تموم کردم ... یا تو رشته ی روانشناسی و یا تربیت بدنی حتمااااا یک درجه ی تحصیلی اخذ خواهم نموددددد که هرکدوم باشه در راستای رشته ی تخصصی ام خواهد بودددد !

محسن ن ک

New member
هرچی فک می کنم اگر وقت اضافه بیارم یه شیفت دیگه میرم سر کار :) فقط روزی 2 ساعت میرم باشگاه

rahil

New member
من بلدم کیف های چرمی درست کنم خیلی هم طرف دار دارن چون دست دوزن ولی وقت ندارم
دمس دارم والیبالم رو ادامه بدم ولی بازم وقت ندارم الان
دوس دارم تمام دوره های پیشرفته شنا رو بگذرونم
کاش حوصله داشتم موسیقی سبک جاز رو یاد میگرفتم
آشپزی توی ایتالیا بعد یه سر آشپز معرف میشدم
دوس داشتم یه مذرعه توت فرنگی داشتم
و در آخر دوس داشتم جهنگرد بودن رو تجربه کنم:painting::sad:

esi01360

New member
من دوس دارم با همتون سر و کله بزنم چون اینجوری از تجربه همتون استفاده میکنم نهههههه حال میده جهانگرد میشم نقاش میشم اشپزی شنا رو که نگو ورزشکار بودن حرف نداره خلاصه من زرنگم قبول ندارید:25r30wi::motat:

bioshimi@

Well-known member
من نقاشی با رنگ روغن رو خیلی دوس دارم الانم به صورت آماتور انجامش میدم

ورزش رو هم خیلی دوست دارم بخصوص والیبال و بسکتبال
تصمیم دارم برم برا ایروبیک هم ثبت نام کنم

waria

New member
من عاشق پروازم.خیلی دوس دارم.ایشالا میرم آموزش پاراگلایدر میبینم.
دیگه بقیه کارا تا جایی ک یادمه هرکدومو ک دوس داشتم حداقل ی بارانجام دادم.حتی موتور سواری:ph34r-smiley:

بالا