چه خوب که گفتین!چون منم میخواستم جزوه هاشونو سفارش بدم .

البته اینو منم شنیدم که میگن جزوه هاش خیلی کثیف و داغونه.......:shocked:
در کل بالاخره خوبه یا نه ؟:33:
بنده یه چیزی میگم قضاوت رو با خودتون میذارم
من جزوه درس های یه واحدی رو خریدم اما هیچ وقت رغبتی برای مطالعه شون نداشتم .. میدونی چرا؟! چون مثلا فیزیک پزشکیش حدود ۴۰۰ صفحه است . اونم یه جزوه دست نویس که خدا میدونه چی گفته و شبیه اینه که اصولا دو ماه مریض شده باشی و وقتی برگردی بری از همکلاسی دانشگاهت جزوه بگیری ... طبیعتا چیزی ازش نمیفهمی...
در بعضی جاها دقیقا رفته اسلاید های پاور پوینت رو آورده
من منکر این موضوع نمیشم که توی این جزوه های طولانی طبیعتا مطالبی هم هست اما آیا تو اگه این همه وقت داشتی میرفتی ۴۰۰ صفحه ف.پ میخوندی یا ۴۰۰ صفخه آناتومی؟!
یا برای ژنتیکش که حدود ۱۵۰ صفحه ست میره ۵۰۰۰۰ تومن میگیره که تازه اونم قیمت قبلیشه؟!!!
آخه خدا رو خوش میاد از ما ۵۰۰۰۰ بگیرن در حالی که تو میتونی با این هزینه ( ۶*۵۰=۳۰۰۰۰۰) سیصد هزار تومنی همه رفرنس های به روز و معتبر علوم پایه رو بخری؟
وقتی که من در آغاز کار بودم غیر از توکل به خدای بزرگ هیچکی نبود که بهم کمک کنه ...ولی اینا رو میگم که شما از تجربه های یکی مثل من یا مسعود۱۳ استفاده کنین هیچ گاه چنین عقیده ای نداشتم که اطلاعاتم رو در اختیار کسی نذارم ولی شما هم قدر کسایی رو بدونین که راهنمایی تون میکنن ... باور کنید یه روزی بود که همین شرایط کارشناسی به پزشکی در هاله ای از ابهام بود و اعلام نمیکردن ... شاید اونوقتا فقط شش ماه دنبال کسب اطلاعات بودم.... درود