با سلامسلام دوستان چند وقته كلافمممممم
يكي ميگه كارشناسي بايد بالاي 17 باشه يكي ميگه نه 16!!!!!!!!!!!
يكي ميگه معدل ديپلم بالاي 18 يكي ديگه ميگه كتبي!!!!!!:33::33::33
يكي كه مطمئنه از شرايط يه جوابي بهم بده لطفاااااااااااااا:New (6):
سلام ان ام بی عزیز من سال 92 در این آزمون شرکت می کنم به نظرم بهتره از آزمون های یه موسسه استفاده منیم و مطابق با اون بریم جلو باز هم منتظر نظرات شما دوستان هستمسيمين جون شما امسال ميخواي شركت كني ؟ منم موافق گروهي خوندن هستم ، :ad54ad: اما من فعلا دانشجوام . با برنامه ريزي خوب هم كاملا موافقم ، بايد برنامه اي باشه كه با شرايطمون هماهنگ باشه ، مثلا من كه دانشجوام وقت زيادي براي خوندن ندارم :sadsmiley:
سلام آتی جون من دانشجو هستم,من خودمم هنوز شروع نکردم باید سریع تر هماهنگ بشیم ولی میگم اگر فقط درسنامه بخونیم چه طوره؟اول با درسنامه و تست شروع میکنیم بعد درس هایی رو که فکر میکنیم خیلی ضعیفیم رفرنس بخونیمنوشته اصلی توسط nmb
سيمين جون شما امسال ميخواي شركت كني ؟ منم موافق گروهي خوندن هستم ، اما من فعلا دانشجوام . با برنامه ريزي خوب هم كاملا موافقم ، بايد برنامه اي باشه كه با شرايطمون هماهنگ باشه ، مثلا من كه دانشجوام وقت زيادي براي خوندن
نوشته اصلی توسط simin69
سلام منم موافق شروع گروهی هستم ولی اول یه برنامه ریزی خوب و جامع باید انجام بدیم هر کس موافقه بسم....
سلام nmb عزیز وسیمین جون ،منم میخوام سال92 در این آزمون شرکت کنم .منم موافق مطالعه گروهی هستم.فقط من هنوز شروع نکردم شما از کجا شروع کردید :33:منتظر نظرتون هستم.
راستی سیمین جون شما دانشجویی یا تموم کردی؟
عزیزم من قصد دارم صفحه ای درس بخونم نه ساعتی مثلا اگر قرار هست امروز فیزیو بخونم 10 صفحه باشه ...به نظرم صفحه ای خوندن خیلی بهتر از ساعتی خوندن هست البته هر کس روش خاص خودش رو داره به نظر شما برنامه هفتگی رو چه طور بریزیم؟سلام سیمین جون،منم فکر میکنم اول با درسنامه و تست شروع کنیم بهتره اینطوری متوجه میشیم سوالا و قسمتای مهم چیند ؟ درمورد درسای 3 واحدی رفرنس بخونیم .بهتره با درسنامه میر شروع کنیم خودم میخوام ببینم چقدر از واحدایی رو که پاس کردیم یادمه...؟البته فکر کنم وضع ما از بقیه دوستان بهترباشه چون ماتا حدودی از آناتومی وفیزیوو... رو گذروندیم.
راستی عزیزم تو قصد داری چند ساعت در روز برای خوندن وقت بذاری؟
سلام عزيزم ، شما هم دانشجويي ؟ من برنامه خاصي ندرم شما بگيد چي كار كنيم ؟ فقط خواهشا فعلا برنامه سبك باشه . آخه آخر ترمه و هزار دردسر :smiliess (2)::1dco2x0p1lilzhfpg1t بايد حواسمون به درساي دانشگاه هم باشه كه معدلمون پايين نياد يه وقت خداي نكرده نتونيم شركت كنيم . راستي آناتومي و چند درس ديگه اصلا جزو سرفصلهاي رشته من نيست واسه همين يه كم برام سخته و ممكنه كندتر از شما پيش برم h34r-smiley:
عزیزم من قصد دارم صفحه ای درس بخونم نه ساعتی مثلا اگر قرار هست امروز فیزیو بخونم 10 صفحه باشه ...به نظرم صفحه ای خوندن خیلی بهتر از ساعتی خوندن هست البته هر کس روش خاص خودش رو داره به نظر شما برنامه هفتگی رو چه طور بریزیم؟
آتی جون من درسنامه جلد زرد رو دارم آناتومی کلش توی درسنامه 109 صفحه هست ولی فیزیولوژی 81 صقحه هست این جوری که شما میگید که دوتا مبحث قلب رو با هم بخونیم هم خوبه ولی من میگم کی شروع کنیم؟روزی چند درس بخونیم؟چند صفحه؟درسنامه خیلی طولانی نیست میشه با یه برنامه درست رفت جلو و زود کارش رو تموم کرد و بعد ضعف هامون رو بررسی کنیم
با سلامسلام بچه ها
چند تا سوال داشتم
یکی اینکه با لیسانس مهندسی هم می شه تو این آزمون شرکت کرد؟
دوم اینکه در صورت قبولی درسمون چند سال طول می کشه؟ وقتی این امتحان رو قبول بشیم دیگه لازم نیست علوم پایه پزشکی رو بخونیم؟