تبادل نظر در مورد منابع درسی و تستی برای آزمون کارشناسی به پزشکی

a_67

New member
shoma ta hala in azmono sherkat kardid?chejori bode?sakht bode?
با سلام
یک بار و بدون هیچ گونه آمادگی.(در آخرین روز ثبت نام کردم....)
و چون از نظر درسی، هیچ پیش زمینه ای نداشتم؛ نمی تونم در مورد سختی و یا آسون بودنش نظر بدم.
ولی همونطور که دوستان هم گفتن، از درس جنین شناسی هم سوال داده بودند در حالی که در فهرست دروس امتحانی، این درس نبود.
با تشکر

masoud13

New member
شرکت کنندگان ارشد 90 در صد معمولی هستن و 10 در صد هم عالی.ولی ازمون لیسانس به پزشکی 90 درصد از شرکت کنندگانش استعداد درخشان و پژوهشگر برتر و ممتاز و نخبه و مخترع و المپیادی و تافل دار و ... هستن،10 درصدی هم که میشه بهشون معمولی گفت فقط معدل لیسانس بالای 16 دارن با دیپلم بالای 18 و کلی انگیزه ،این فرق واقعی این ازمون با ارشده، تازه به گفته خود مسئولین بعد از ازمون دستیاری پزشکی سخت ترین ازمونیه که تو کشور برگذار میشه . با این حال نمیخوام دلسردتون کنم اگه اراده علی دایی رو داشته باشیم شدنیه

nooor

New member
90 درصد استعداد درخشان؟من كه خودم و هفت هشت نفر از دوستانم و بچه هايي كه با هم كلاس ميرفتيمو قبول شده هاي امسال و پارسال بودن واقعا معمولي هستيم و 90 درصد تافل نداشتيم.و 100 درصد المپيادي و پژوهشگر و مخترع نبوديم .

masoud13

New member
در مورد صحت یا عدم صحت حرفام میتونید خودتون شخصا به مسئول برگذاری این ازمون مراجعه کنید ،درمورد این که این ازمون سخت ترین ازمون بعد از دستیاریه هم به سخنرانی دکتر کشاورز معاونت سابق اموزشی تهران مراجعه کنید. من این موضوع رو میدونم و میخوام بخونم و این موضوع سردم نکرده. اما ادم خوبه که بدونه با کیا قراره رو ترازو بره بعد اگه حس میکنه سنگین تره پا پیش بزاره اگه نه که عمرشو تلف نکنه،کلا من دوست دارم با واقعیت روبه رو بشم قبل از اینکه حادثه ای ناگوار زندگیمو تحت تاثیر قرار بده.

masoud13

New member
ببین عزیزم منم مثل تو داوطلب این ازمونم،نمیخوام بگم وقتی این حرفارو شنیدم روم تاثیر نداشت،ولی به نظرم راهش اینه که اون قد باید خوب بخونی که اگه حتی یک نفر هم فقط بگیرن اون یکی تو باشی ...

masoud13

New member
دوست عزیز.قبول دارم که دوستات و خودت شاید توی ایین نامه استعداد درخشان نگنجید،قاعدتا هم همین طور باید باشه چون اونا احتیاجی به کلاس رفتن ندارن... ولی نمیتونید هیچ کدوم انکار کنید که شرط معدل لیسانس بالا 16 و دیپلم بالا 18 و کلی انگیزه نداشتید، به نظر من کسایی که این شرط رو دارن هم درخشانند البته اگه پارتی بازی وجود نداشته باشه! این رو در مقایسه با ازمون ارشد گفتم که هیچ فیلتری برای شرکت کنندگانش وجود نداره و با هر معدلی میتونن شرکت کنند و از من و شما هم که به معدلامون دل خوش کردیم هم نتیجه بهتری بگیرن

nooor

New member
استرس خوبه كه آدم داشته باشه.ولي اين كنكور سالم ترين كنكور و بدون پارتي بازيه .اكثر قبولي ها هم بچه هاي شهرستانن.مثل بچه هاي دانشگاه شيراز و مشهد تبريز.فقط هدف مشخصي داشتن و همه تلاششون رو كردن.

masoud13

New member
کوچه منگولیا،اره یادمه یه بار پارسال رفتم اونجا و دیدم چه وضعیه،پول بی زبون از دانشجو میگیرن بعد چندتا دانشجوی ارشد و کسایی که لیسانس به پزشکی قبول شدن و از علوم پایه فقط میر رو نوشخوار کردن میان که بهت درس بدن،بعد 4 ملیون تومن هم ازت میگیرن،و یه خروار جزوه دست نویس بچه های ارشد اونم تو هر جزوه بیست نوع دست خط خرچنگ قورباغه... که وقتی میبینیشون حالت به هم میخوره، بهت میدن که اگه نگم همش شاید به جرات بتونم بگم 20 درصد غلط محضه .من از خیلیا که قبول شدن پرسیدم میگن مزخرفه ،نور جان من فکر میکنم شماها که قبول شدین بیشتر اموزشگاه رو جنبه روانی مطالعه تون تاثیر داشته و باعث شده که خودتون خوب بخونید،خداوکیلی این طور نیست؟

nooor

New member
اعصاب نداريا-جهاد تهران كوچه مگنوليا نيست.بولوار كشاورز خيابون 16 آذر -جنبه روانيشم مهم بود-ميخواستم تو هيچ زمينه اي كم نذارم-چه كتاب-چه جزوه-چه سي دي

masoud13

New member
همون کوچه روبروی تیمورزاده.اسمش مهم نیست همون منگولیا خیلی بهتره یا چه میدونم گوگولیا هم میشه .فقط یه خوبی داره اونم اینه که سوالات سالهای قبل رو دزدیدن و با کسایی که کلاس میرن کار میکنن. بازم میگم اول باید به پدرت افتخار کنی که این همه هزینه برات کرده بعد به خودت که همت کردی و خوندی،نه به اونا که رسما تلکه کردن و دزدیدن رو تو جامعه یاد میدن.
یه سوال میپرسم راستشو بگو برام مهم نیست که چی خوندی ولی دوس دارم بدونم تو اون جزوه ها رو خوندی!!! :5:

nooor

New member
60%
جزوه هاي خوبي بودن-به علاوه جزواتي كه سر كلاس نوشتم

jonothan

New member
ببخشید نور جان شما بیشتر چه درس هایی رو مسلط بودی؟روزی چن ساعت میخوندی؟

masoud13

New member
پس این طوریه.خوب بچه ها منم میخوام وژدانمو زیر پا بزارم و بگم جهاد تهران عالیه و اصلا کلاه بردار نیست و دعوتتون کنم که فرصتو از دست ندید و برید ثبت نام کنید همین ...

shima.p

New member
تمام کسایی که با جهاد و وابسته به اونن ........... هستن فقط همین.خودتون قضاوت کنین

simin69

New member
اگر کسی ارشد قبول بشه ولی قبل از فارغ التحصیلی میتونه در آزمون لیسانس به پزشکی شرکت کنه؟

میترا

New member
سلام دوستان کسی هست که امسال لیسانس پرشکی شرکت کرده باشه؟؟؟؟؟:(1خیلی سوال دارم در مورد منابع ؟؟:smilies-azardl (181 لظفا کمکم کنید

برای دروس روانشناسی و تغذیه و فیزیک پزشکی و اصول و کلیات خدمات بهداشتی و اپیدمیولوژی چه دروسی پبشنهاد می کنید؟؟؟؟

بالا