دوست عزیز حرفهای شما از نظر منطق کاملأ درسته . اما دعایی که بچه ها میگن جنبه ای فراسوی عالم دنیاست و علاوه بر آرامش روح ، باعث امیدشون میشه . به هرحال هممون باید برای هردوحالت یعنی قبولی و یا عدم قبولی برنامه داشته باشیم . من به این نتیجه رسیدم که همه چی درس نیست! اما در کنار کار میتونه باعث پیشرفت بشه . برای همگی آرزوی موفقیت دارمدرود...
سرنوشت کنکور ماها همون زمانی که داشتیم اون مربعهایِ خوشکلو پر میکردیم رغم خورده وتمهیداتی از قبیلِ انواع ادعیه،توسل،صلوات ،آرزو و غیره تاثیری در قبولی یا عدم قبولی شما نخواهد داشت!! پس سعی کنید ریلکس باشید و به این فکر کنید که اگر قبول نشدید چه برنامه ای برای زندگیتون خواهید داشت؟! اگر هم قبول شدید که تکلیف معلومه...
درود...
سرنوشت کنکور ماها همون زمانی که داشتیم اون مربعهایِ خوشکلو پر میکردیم رغم خورده وتمهیداتی از قبیلِ انواع ادعیه،توسل،صلوات ،آرزو و غیره تاثیری در قبولی یا عدم قبولی شما نخواهد داشت!! پس سعی کنید ریلکس باشید و به این فکر کنید که اگر قبول نشدید چه برنامه ای برای زندگیتون خواهید داشت؟! اگر هم قبول شدید که تکلیف معلومه...
درود...
از درصدهای دقیقی که دادید ممنونم...!!!!البته من مخالفم كه تمهيدات تاثيري نداره چون همونطور كه ميدونيم دعا تقدير آدما رو عوض ميكنه حتي اگر قطعي شده باشه.... البته دعا داريم تا دعا، دعا كردن هم بايد منطقي باشه، و فكر ميكنم الان فقط ميتونيم از خدا بخوايم كه حقمون خورده نشه و نتيجه همون مربعهايي كه سر امتحان پر كرديم رو ببينيم:smiliess (3):
ولي در كل من معتقدم قبولي تو ارشد 50 درصد به سواده، 50درصدشم خداييه ، اينكه چقدر خدا يارت باشه.....
ان شاء الله كه خدا يار هممون باشه.:ad54ad:
تا تصور شما از روان شناسی چی باشه؟؟!!شما واقعا روان شناسی خوندین ؟!!!!!!!!!!!50):
تا تصور شما از روان شناسی چی باشه؟؟!!
دوست گرامی من منظورم تبادل نطر صرفأ توی این تاپیک نبود . نظر شخصیمو دادم . مثل خیلی از دوستان دیگه . اینجا همه بچه ها استرس دارن و هرکس از دید خودش میگه.... منم از صمیم قلب واسه تموم دوستان دعا میکنم موفق باشناینجا جای تبادل نظر نیس که ، بگردین تایپیکای زیادی واسه این کارا هس.. از صفحه اول این تایپیک اگه خونده باشین ،بعضی از بچه ها که کنکور دادن اومدن با زبونه روزه و کلی دعاهای خوشگل یه کم دلشونو خالی کردن ..تا این لحظات سخت واسشون آروم بشه ، حلا یه روان شناس ! میاد میگه که همه ی اینا الکیه ! دلتونو به مربع هایی که پر کردین خوش کنین ! حالا خودتون قضاوت کنین..
آخه یه نایپیک دیده بودم با این موضوع که چرا بازار کار مناسبی واسه رشته روانشناسی نیس ! الان کاملا متوجه شدم !!!!!
لابد بر اساس حرف شما کسایی مثل فروید و اسکینر و ویلیام جیمز( روانشناسان بی خدا!!!!!) تمام عمرشون بیکار بودند...
با اجازه ی شما رشته ی روانشناسی در تمام کشورهای غربی و به ویژه در آمریکا در ردیف شغل های بسیار پر در آمد قرار داره و پاسخ به این سوال ساده است که در کشورهای در حال توسعه ای مثل ایران چرا این رشته هنوز جای خودش رو باز نکرده!!!!!!!!!