تا 12 شهریور چند روز مونده و چه احساسی دارین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jonothan

New member
inshalah hame movafagh bashid manam emsale kheily khondam ama midonam ghabole nemisham taghir reshte dadam be lisans be pezeshki baram doa konid

fateme67

New member
امروز 15ام مرداده و الان ساعت 7عصره.هر روز که میگذره استرسم بیشتر میشه ولی توکل کردم ب خدا و میدونم دست خالی برنمیگردم..امیدوارم 6 شهریور خبر قبولیتونو تو این سایت ببینم.برا منم دعا کنید.ایشالا قبول ک شدیم این نوشته هامونو ک بخونیم خدارو شکر میکنیم که خدایا اون موقع چ حالی داشتیم اما الان آرومیم.ب امید اون روز.خدایا توکل ب تو

morteza

New member
درود...
سرنوشت کنکور ماها همون زمانی که داشتیم اون مربعهایِ خوشکلو پر میکردیم رغم خورده وتمهیداتی از قبیلِ انواع ادعیه،توسل،صلوات ،آرزو و غیره تاثیری در قبولی یا عدم قبولی شما نخواهد داشت!! پس سعی کنید ریلکس باشید و به این فکر کنید که اگر قبول نشدید چه برنامه ای برای زندگیتون خواهید داشت؟! اگر هم قبول شدید که تکلیف معلومه...

آخرین ویرایش:

negar62

New member
درود...
سرنوشت کنکور ماها همون زمانی که داشتیم اون مربعهایِ خوشکلو پر میکردیم رغم خورده وتمهیداتی از قبیلِ انواع ادعیه،توسل،صلوات ،آرزو و غیره تاثیری در قبولی یا عدم قبولی شما نخواهد داشت!! پس سعی کنید ریلکس باشید و به این فکر کنید که اگر قبول نشدید چه برنامه ای برای زندگیتون خواهید داشت؟! اگر هم قبول شدید که تکلیف معلومه...
دوست عزیز حرفهای شما از نظر منطق کاملأ درسته . اما دعایی که بچه ها میگن جنبه ای فراسوی عالم دنیاست و علاوه بر آرامش روح ، باعث امیدشون میشه . به هرحال هممون باید برای هردوحالت یعنی قبولی و یا عدم قبولی برنامه داشته باشیم . من به این نتیجه رسیدم که همه چی درس نیست! اما در کنار کار میتونه باعث پیشرفت بشه . برای همگی آرزوی موفقیت دارم

faridehmk

New member
درود...

البته من مخالفم كه تمهيدات تاثيري نداره چون همونطور كه ميدونيم دعا تقدير آدما رو عوض ميكنه حتي اگر قطعي شده باشه.... البته دعا داريم تا دعا، دعا كردن هم بايد منطقي باشه، و فكر ميكنم الان فقط ميتونيم از خدا بخوايم كه حقمون خورده نشه و نتيجه همون مربعهايي كه سر امتحان پر كرديم رو ببينيم:smiliess (3):
ولي در كل من معتقدم قبولي تو ارشد 50 درصد به سواده، 50درصدشم خداييه ، اينكه چقدر خدا يارت باشه.....
ان شاء الله كه خدا يار هممون باشه.:ad54ad:

navid_gadim

New member
درود...

شما واقعا روان شناسی خوندین ؟!!!!!!!!!!!:(50):

moonlike

New member
سلام دوس جونای گل:thanks: امیدوارم حالتون خوب باشه و همچنان امیدوار باشید..
.
.
مطمئن باشد به لطف خدا هرکی زحمت کشده به حقش میرسه.الان فقط باید خودتونو سر کلاس درس ارشد فرض کنین مثل من:smilies-azardl (181!!

.
.
از صمیم قلب دعا میکنم خبر قبولیتونو بشنوم:65d6a5d6s:

morteza

New member
از حرف شما عزیزان میشه اینطور نتیجه گرفت که آدمهای لاییک و اونهایی که به دعا اعتقادی ندارن نسبت به بقیه شانس کمتری برای موفقیت دارن! اما تجربه اینو تأیید نمیکنه!! البته که دعا میتونه آرومتون کنه اما نتیجه رو تغییر نمیده!! چیزای زیادی هستن که میتونن آدمو اروم کنن!!

morteza

New member
البته من مخالفم كه تمهيدات تاثيري نداره چون همونطور كه ميدونيم دعا تقدير آدما رو عوض ميكنه حتي اگر قطعي شده باشه.... البته دعا داريم تا دعا، دعا كردن هم بايد منطقي باشه، و فكر ميكنم الان فقط ميتونيم از خدا بخوايم كه حقمون خورده نشه و نتيجه همون مربعهايي كه سر امتحان پر كرديم رو ببينيم:smiliess (3):
ولي در كل من معتقدم قبولي تو ارشد 50 درصد به سواده، 50درصدشم خداييه ، اينكه چقدر خدا يارت باشه.....
ان شاء الله كه خدا يار هممون باشه.:ad54ad:
از درصدهای دقیقی که دادید ممنونم...!!!!

negar62

New member
دوستان عزیز شما یه قشر تحصیل کرده این که باید حرفهای همو بدون اغماض بشنوین و به نظر هم احترام بذارین . به جای این بحث ها بهتر نیس راه حل های مناسبی رو که هرکس توی حیطه تحصیلیش داره واسه بعد از نتایج ( قبولی یل عدم قبولی ) ارائه کنه؟! هر رشته ای که اینجا هست در جایگاه خودش محترمه و نظر خودش رو داره . من فکر میکنم تا اون زمان برنامه ای برای بهتر کردن شرایطمون داشته باشیم .مثل برنامه ریزی برای زبان ، کار و حتی درس ! به عنوان مثال من 9 ساله که توی آزمایشگاه مشغول کار هستم و دوستانی که قصد فعالیت توی آزمایشگاه دارن میتونیم تبادل نظر کنیم . یا دوستی هست که پایه زبان قوی داره میتونه راهکار خوب واسه مطالعه زبان ارائه کنه . مطمئنم با این همفکری نتیجه خوبی می گیرین . موفق باشین

navid_gadim

New member
اینجا جای تبادل نظر نیس که ، بگردین تایپیکای زیادی واسه این کارا هس.. از صفحه اول این تایپیک اگه خونده باشین ،بعضی از بچه ها که کنکور دادن اومدن با زبونه روزه و کلی دعاهای خوشگل یه کم دلشونو خالی کردن ..تا این لحظات سخت واسشون آروم بشه ، حلا یه روان شناس ! میاد میگه که همه ی اینا الکیه ! دلتونو به مربع هایی که پر کردین خوش کنین ! حالا خودتون قضاوت کنین..

negar62

New member
اینجا جای تبادل نظر نیس که ، بگردین تایپیکای زیادی واسه این کارا هس.. از صفحه اول این تایپیک اگه خونده باشین ،بعضی از بچه ها که کنکور دادن اومدن با زبونه روزه و کلی دعاهای خوشگل یه کم دلشونو خالی کردن ..تا این لحظات سخت واسشون آروم بشه ، حلا یه روان شناس ! میاد میگه که همه ی اینا الکیه ! دلتونو به مربع هایی که پر کردین خوش کنین ! حالا خودتون قضاوت کنین..
دوست گرامی من منظورم تبادل نطر صرفأ توی این تاپیک نبود . نظر شخصیمو دادم . مثل خیلی از دوستان دیگه . اینجا همه بچه ها استرس دارن و هرکس از دید خودش میگه.... منم از صمیم قلب واسه تموم دوستان دعا میکنم موفق باشن

YekRaha

New member
آخه یه نایپیک دیده بودم با این موضوع که چرا بازار کار مناسبی واسه رشته روانشناسی نیس ! الان کاملا متوجه شدم !!!!!

لابد بر اساس حرف شما کسایی مثل فروید و اسکینر و ویلیام جیمز( روانشناسان بی خدا!!!!!) تمام عمرشون بیکار بودند...
با اجازه ی شما رشته ی روانشناسی در تمام کشورهای غربی و به ویژه در آمریکا در ردیف شغل های بسیار پر در آمد قرار داره و پاسخ به این سوال ساده است که در کشورهای در حال توسعه ای مثل ایران چرا این رشته هنوز جای خودش رو باز نکرده!!!!!!!!!

navid_gadim

New member
لابد بر اساس حرف شما کسایی مثل فروید و اسکینر و ویلیام جیمز( روانشناسان بی خدا!!!!!) تمام عمرشون بیکار بودند...
با اجازه ی شما رشته ی روانشناسی در تمام کشورهای غربی و به ویژه در آمریکا در ردیف شغل های بسیار پر در آمد قرار داره و پاسخ به این سوال ساده است که در کشورهای در حال توسعه ای مثل ایران چرا این رشته هنوز جای خودش رو باز نکرده!!!!!!!!!

هر رشته محترمه.. روان شناسا هم خیلی قشر محترمی هستن و زحمت کش. من نظرم کلی نبود ، موردی بود.. به خاطر یه حرف بی ربط که دعاهای بچه ها رو بی ارزش کرده بود..

سلام.الان ساعت 1:09 بعد از نیمه شبه یعنی می شه 16 مرداد! من دلشو ندارم که خودم نتیجه رو نگاه کنم،از طرفی دلم هم نمیخواد کس دیگه ای زودتر از خودم ببینه.موندم چیکار کنم. قبل کنکور (3ماهه آخر) حال وحشتناکی داشتم و واقعا زحمت کشیدم و با رنج خوندم. فقط از خدا میخوام،به هر کس به اندازه زحمتش نتیجه بده و عدالت رعایت بشه.

منتظر روزی هستم که ایشالا همگی به هم تبریک بگیم و 1 جشن مجازی توی سایت بگیریم. ایشالا همتون قبولین.من به معجزه خدا بیشتر از پاسخنامم ایمان دارم.چون خیلی وقتا در حقم لطف کرده و بارها معجزه خدا رو دیدم. 1 نمونش این که زبان امسال برای من خیلی سخت بود و خیلی از سوالا رو با حدس و گمان زدم و سر خیلی از گزینه ها گفتم خدایا به امید تو. فکر نمیکردم زبانم به 50 برسه. حتی از ترس خودم تصحیح نکردم.برادرم برام تصحیح کرد و بهم گفت 68% زبان زدم.خدایا شکرت من به معجزه و امداد تو ایمان دارم.:rolleyessmileyanim::riz304:

biosta

Well-known member
دوست عزیزم برایت دعا می کنم همان جایی که می خواهی یعنی تهران قبول شوی

شما هم برای دوستاران رشته شان جهت قبولی در ارشد دعا کنید .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا