تا حالا دیدت به کسی عوض شده؟؟

امین18

New member
اره و بعدش چقد تلخه بوده که تازه فهمیدی طرفت کیه!!:smiliess (15):و تمام مدت پله صعودش بودی !!!!!!!!!!:13:اخ اخ اخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

هانیه

Well-known member
منم الانم از یک نفر متنفر شدم تو این شب عزیز متاسفانه.....برا خودم متاسفم....:65d6a5d6s:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sane

mohana

Well-known member
بله شده...خیلی...معمولا دیدم نسبت به بقیه مثبته تا زمانی که چیزی ازشون ببینم ک اونوخ....متاسفانه یا خوشبختانه( نمیدونم کدوم میشه)اکثر اوقات دیگه مثبت نمیشه!

hamidehjoon

New member
نسبت به آدما که برام اهمیتی نداره خب هرکسی یه جوریه که برا خودش مهمه
ولی مدتیه دارم تلاش میکنم دیدم نسبت به خودم عوض بشه که این با بهترشدن خودم حاصل میشه
از اون مهم تر دارم تلاش میکنم دیدم به خدا عوض بشه چون میخام هیچ وقت ازش دور نشم
خیییییلی حرف زدی باز حمیده جون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

نوتر

New member
دیدین واقعا بعضی وقتا آدما رو تو اولین برخورد که میبینیم اونایی که آدمای خوبی به نظر نمیان بعدا میبینیم چقد خوب بودن و آدمایی که تو اولین برخورد فکر کردیم خیلی خوبن اما ...

خیلی برام پیش اومده این قضیه
اوایل برام برخورد اول خیلی مهم بود. ولی بعدها دیدم نباید زیاد رو برخورد اول حساب کنم:black_eyed:

ایزو

New member
بله هر از گاهی پیش اومده
اما یکیش بیشتر از همه اذیت شدم .... اصن یه وضی....:5:

marzi ba

Well-known member
اره شده عوض بشه
ولی خیلی به ندرت
خیلی کم پیش میاد همیشه سعی میکنم تا جایی که میشه دیدم مثبت باشه
ولی اگه طرف از ....
اون موقع عوض میشه

کرهانی

New member
اره و بعدش چقد تلخه بوده که تازه فهمیدی طرفت کیه!!:smiliess (15):و تمام مدت پله صعودش بودی !!!!!!!!!!:13:اخ اخ اخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

منم دیدم نسبت به یکی که خیلی بهش محبت کرده بودم عوض شد:14: اصن باورم نمیشه هنوزم
و خیلی حرصم می گیره که پله های ترقیش بودم:p7977cujr38iyymsu8:
خیر نبینه

کرهانی

New member
بله شده...خیلی...معمولا دیدم نسبت به بقیه مثبته تا زمانی که چیزی ازشون ببینم ک اونوخ....متاسفانه یا خوشبختانه( نمیدونم کدوم میشه)اکثر اوقات دیگه مثبت نمیشه!

منم با دید همه خوبن مگه اینکه خلافش بهم ثابت بشه نگاه می کردم اما...:65d6a5d6s:

crazy 4 u

New member
خیییییییییییییلی بیش از حد معمول برام اتفاق میفته ولی مهم نی برام:whistle:

MOHAMMAD.R

New member
بله برا منم پیش اومده به خصوص وقتی فک میکردم طرف خیلی با معرفته ولی عکسش از آب دراومد!!:New (6):

ولی خب برعکسشم بوده مثلا یکی از همکارام روزای اول فک میکردم خیلی بدعنق و بد اخلاق باشه ولی چند وقت بعدش خلافش بهم ثابت شدو دیدم زود قضاوت کردم!!:black_eyed:

حسان

Well-known member
خیلی کم پیش میاد دیدم نسبت به یکی عوض بشه شاید چون از اول با پیش فرض راجع به کسی برخورد نمیکنم.. میذارم به مرور خود اون ادم همونی ک هست رو در نظرم مجسم کنه... اما همیشه ویژگی ها مثبتشونو بیشتر میبینم مثل یه نقطه سفید تو سیاهی...

خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

senior

New member
اره شده البته شده برام تجربه ئ دیگه حد دوستیمون رو از اون به بعد بذیگران برای خودم مشخص کردم
اخ ولی هر رقت یادش می افتم داغغغغغغغغغغغغغغغغغغ میکنم:smiliess (13):

mexin

Well-known member
خب تو شب هر کسی دیدش کم میشه دیگه ...تاریکی همه جا را فرا میگیرید و ازین حرفا ...:whistle:
درکل بعضیها هستن مثل آفتاب پرست هی فرت و فرت رنگ عوض میکنن .. در این حالت ما دیدمون عوض نشده ..اونا هستن رنگ عوض میکننا ...بعله:14:

بالا