تا حالا دیدت به کسی عوض شده؟؟

nejla

New member
آره.خیلی هم بده. آدم کم کم به همه بد بین میشه.:33:

mw.ashel

New member
بله ، متاسفانه بارها اتفاق افتاده ولی باعث شده خیلی تجربه کسب کنم در مورد رفتار و اعمالم نسبت به افراد تجدید نظر کنم و منتظر گذشت زمان بمونم.

ROJO

New member
نه، چون با دید خاص سراغ کسی نمیرم و همیشه یه فاصله ای با افراد رعایت میکنم تا به یه شناختی برسم حالا مثبت یا منفی، بعد که بشناخت رسیدم نشده عوض بشه!

yas.m

New member
آره خب حتما که عوض شده ولی خدایی هیچوقت نظرم در مورد استاد شیمی فیزیکم عوض نشد...... هنوزم معتقدم وقتی تدریس میکنه دهن آدم از تعجب اندازه تونل بزرگراه وا میمونه!!!!!!!!!!!!!!!:5::5::5:

آخرین ویرایش:

PMN

New member
بلهههههههههه! دید ما که به همه یکیه! منتها بعضیا اصرار دارن دید ادمو نسبت به خودشون عوض کنن!:65d6a5d6s:

ps2020

New member
:a2d3:

هر چند به ظاهر تلخ بود، ولی بسی کمک کرد بهم :a2d3: (نمیدونم کسی چیزی فهمید از حرفام :)) ...)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pari20

sara77

New member
ووووووووووووووووای خیلی بده به یکی اعتماد کنی بعد دیدت رو نسبت بهش از دست بدی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nike313

N@RVIN

Well-known member
از اونجایی که از دوست و دشمن بگیر هر کی به روم یه لبخند میزد میگفتم چه آدم خوبیه

کاش منم مث اون بودم..بسیار با این پدیده روبرو شدم
آخرش گفتم رحمت به خودم بعععلی

mexin

Well-known member
بله دیگه ..هرقت آدم عینک آفتابی میزنه دیدش عوض میشه دیگه...:motat:

biotechnologist

New member
نه، معمولا از همون اول میفهمم افراد چه جوریان واسه همین دیدم اغلب ثابته:smilies: یعنی آدم ساده رو از دورو و زیرک در کسری از ثانیه تشخیص میدم و چند ماه بعد به تشخیصم احسنت میگم.:smiliess (8): با دیگران محتاطانه برخورد میکنم:28:

ps2020

New member
بخدا دارم زور میزنم بفهمم چی میگی ولی باید بگم متاسفم

میگم که :))
خب نمیخواستم دیدم عوض شه ... وقتی عوض شد .... :sad:

اما بعدش .... به نفع من و اون نفر شد! والا ! :smiliess (3)::4d564ad6::tsimuzpzwoap1t9y3o7

بالا