تا حالا به کسی علاقمند شدید؟

شفيع

Well-known member
آدما اگه نخوان خودشونو گول بزنن و حقیقت زندگی رو در زمان خودش درک کنن هر کدومشون تبدیل میشن به بهترین روانشناس برای خودشون
چون هیچ روانشناسی در حد خود آدم نمیشناسه خودشو:tsimuzpzwoap1t9y3o7
تو ديدگاهت خوبه.بهت پيشنهاد ميدم بريد كتاب نظريه هاي رواندرماني پروچاسكا فصل وجود گرايي رو بخونيد درست درمورد افكار شما صادقه

ayda

New member
:4d564ad6:
من ترم پیش روانشناسی پاس کردم
بدون اینکه درس بخونم تو طول ترم و با 2امتحان همزمان نمرم19 شد

شفيع

Well-known member
ممنون شما هم موفق باشيد بله درسته شيرين و فهميدني هست

sara77

New member
ببین آبجی سارا منظورم این نبود.آخه هم تو این تاپیک هم تو اون تاپیک این شکلکی که موهاشو میکنه فکر کنم میذاشتی.نه؟تو اون تاپیکم میگفتی حالم به هم خورد و . . .نه؟واسه این گفتم اگه اعصاب معصاب نداری . . .همین.
اااااااااوا داش شهاب من؟؟؟یه حرفی دوس داری بزاری رو زبون ادم هویجوری اخه چراااااااااااااااااااااااااا؟؟؟اینم بخاطر تو به این شکلک علاقه داری یادت مونده:smiliess (2)::smiliess (2)::4d564ad6:

شهاب

New member
اااااااااوا داش شهاب من؟؟؟یه حرفی دوس داری بزاری رو زبون ادم هویجوری اخه چراااااااااااااااااااااااااا؟؟؟اینم بخاطر تو به این شکلک علاقه داری یادت مونده:smiliess (2)::smiliess (2)::4d564ad6:
خیلی خوبه که من اشتباه کردم آبجی.ایشالا همیشه شاد باشی و آروم.خدا رو شکر که عصبی نیستی.

sara77

New member
خیلی خوبه که من اشتباه کردم آبجی.ایشالا همیشه شاد باشی و آروم.خدا رو شکر که عصبی نیستی.
نه والا اگه خودت قصد بهم ریختن هعصابمو نداشته باشی خوبیم :bunnyearsmiley:شوخیدم شما هم پیروز باشین همیشه

شفيع

Well-known member
اين تاپيك درمورد علاقمندي به كسي بوده فكر كنم تغيير موضوع داده

miler

New member
نه تاحالا به کسی علاقه مند نشدم....ایششششششش:j58r36j3gcr4suxymup

شفيع

Well-known member
راستی آ.شفیع منم فک میکنم بعضیا روانشناس بودن تو وجودشونه ، لازم نیست حتما درسشو خوند.
من خودم همیشه دلم میخواست روانشناس شم. زدم به خوندن کتابای روانشناسی. ولی دیدم انگار همه رو خودم بلدم، بی خیالش شدم.:riz277:
چن مدت پیشم که پیش یکی از بهترین روانشناسا که قبلا تهران بود و مدتیه اومده شیراز، رفتم . انداختم بیرون، به منشیشم گفت دیگه به این نوبت نده این خودش یه پا روانشناسه به من احتیاجی نداره (البته نه با خشونت) :25r30wi:

چقد از خودم تعریف کردم ...... خاستم احساس تنهایی نکنی :smilies-azardl (113
اين كه خيلي خوبه ديگه شما در زندگي مشكلاتتونو خوب مديريت و حل ميكنيد

بیخیال بابا !اه !شما مثل اینکه از مکه و مدینه آن مبیشی !اینچیزی تو جامعه هست!چشاتو وا کن خوب !

چه جالب!!! نمیدونستم انقد فساد از سر و کول جامعه بالا میره. چشم از این به بعد چشامو باز میکنم با آدمایی مثل تو نگردم 1 وقت. از مکه و مدینه نیستم. آدم هستم با 2 بعد حیوانی و الهی که سعی میکنم تعادلو بین هر دوش نگه دارم. ولی متاسفانه همه این تعادلو حفظ نمیکنن.

مهتاب خودتو ناراحت نکن . ایگنورش کردیم رفت. اتحاد همه جا کارسازه. هنوزم تعداد ما بیشتر از اوناس. کی گفته جامعه همه اونجورین؟ ما غالبیم
همون بیکس بمونه بهتره تارا جون.جوونای مردم هم به فساد میکشه!!! اسمشم گذاشته عشق از روی هوس.خجالت کشیده بگه هوس بازم.

شهاب

New member
اااااااااا ؟
آقا شهاب؟ خوندین پستشو؟
البته منظور من از ایگنور این بود که مخالفتمونو اعلام کردیم (خود شما هم اینکارو کردید دیگه. درسته؟)
یعنی چی؟چه جوری مخالفتتونو اعلام کردید؟من مخالفتم رو با این طرز فکر گفتم اونهم طوری که علیه من گارد دفاعی نگیره.نه اینکه مخالف با حضور و حرف زدن ایشون باشم.

miler

New member
خب دخترای اینجوری زیادن بچه ها...حالم از دخترا وپسرایی که با دل جوون مردم بازی میکنن بهم میخوره...نامردا...:mad_majidonline:

بالا