تا حالا به کسی علاقمند شدید؟

Artmis.a

New member
حدیث جون چرا اینقدر بد بین هستی؟من منظورم با هر کسی نبود/اما توی دنیا ادمای خوبم پیدا میشند/یه مدت که با طرف در ارتباط باشی (منظورم دوستی نیستا/بد برداشت نکنید)مثلا توی محیط کار یا دانشگاه خودشو نشون میده/ما دختریم و می تونیم نگاهها را تشخیص بدیم که دنبال چیه/فقط نباید خودمونو گول بزنیم/خیلی از کسانی که شکست عشقی می خورند ایراد طرف مقابلشونو می بینند ولی نادیده می گیرند به خاطر احساسات/ازدواج از نوع عاقلانه+عاشقانه:heart: به پیشرفت توی زندگی کمک میکنه /تنهاییم یه حدی داره:dadad4:/به موقش باید جفت بشیم:28:

متاسفانه هرگز اینطوری نیست باسیلوس عزیزم:tsimuzpzwoap1t9y3o7

matin

New member
به نظر من عشق هست مثه قدیمام هست به همون کیفیت و کمیت تنها مشکل اینجاس که زندگی نسیت به قبلا پیچیده تر شده !! دروغ ها بیشتر شده !! گرگها بیشتر رفت و آمد میکنن !!! مشکل همین جاس وگرنه عشق همیشه پاکه !! به همین خاطر عشقام پیچیده تر شده !!

نه از روی ظاهر یه جور عشق از روی هوس!دوست دارم باهاش عشق بازی کنم متوجه میشی نمیدونم چرا درک نمیکنین! مگه خودتون تو این موقعیت نبودید تا حالا!

:(50)::shocked: وااااااا!!!!!! من تا حالا دختر اینطوری ندیدم.
اگه با شخصی همدیگرو دوست داشته باشیم و شرایط طرف جور نباشه من یکی از اینارو انجام میدم:
1. بیخیالش میشم و سعی میکنم برای همیشه فراموشش کنم.
2. با شرایطش میسازمو باهاش ازدواج میکنم.
هوس و عشقبازی چیه؟؟؟؟؟:shocked: اگه نخوای تا آخر باهاش باشی حرفشم گناه داره و روح آدمو سیاه میکنه!!!!

bacillus.bs

New member
هست عشق زمینی هست/عشق اسمونی هم هست/اگر نبود بابا و مامان های ما یه عمر نمی تونستند در کنار هم زندگی کنند

آره بابا عشق که فقط عشق همسری و جنس مخالف نیست هزار نوع عشق داریم که همش قشنگه!!! در ضمن عشق از روی هوسو اصلا قبول ندارم.
عشق زمینی هم داریم خیلی هم خوبه...

bikas

New member
:(50)::shocked: وااااااا!!!!!! من تا حالا دختر اینطوری ندیدم.
اگه با شخصی همدیگرو دوست داشته باشیم و شرایط طرف جور نباشه من یکی از اینارو انجام میدم:
1. بیخیالش میشم و سعی میکنم برای همیشه فراموشش کنم.
2. با شرایطش میسازمو باهاش ازدواج میکنم.
هوس و عشقبازی چیه؟؟؟؟؟:shocked: اگه نخوای تا آخر باهاش باشی حرفشم گناه داره و روح آدمو سیاه میکنه!!!!

بیخیال بابا !اه !شما مثل اینکه از مکه و مدینه آن مبیشی !اینچیزی تو جامعه هست!چشاتو وا کن خوب !

sara77

New member
اره والا دوره زمونه عوض شده اقا شهاب حالا شما این تاپیک. باز کردی یه ملت به جون هم ریختیا :smiliess (2):

Taraa

Well-known member
:shocked:اوه اوه تا حالا به دخترا میگفتم مواظب باشن و حواسشون جمع باشه.حالا باید ما پسرا هم مراقب باشیم.خطرناکه.

دقیقا موافقم
بی کس با این جمله ات هممونو بردی زیر سوال
والا برا ما که پیش نیومده.... دنبال شریک جرم میگردی؟

sara77

New member
کی من؟؟///؟نبابا عشق کیلو چنده با این تورمممممممممممممم من واقع حال اینچیزارو ندارم برادرررررررررررررررررررر

sara77

New member
نمیشه گفت مقصر دختره یا پسر یا کدوم خوبه یا بد هردو یه اندازن عشقی که لایق ادم باشه رو باید انتخاب کردددددددددد تا شکست نخورد

شفيع

Well-known member
به نظر من ما به خيلي ها علاقمند ميشيم اما نميتونيم همشونو در يك سطح بببينيم.
يه جمله ايي هست خيلي ازش خوشم مياد.
اينجور هست جمله:من دنبالم چيزي هستم كه نيست اما هرچه هم هست نمي پسندم

sara77

New member
به نظر من ما به خيلي ها علاقمند ميشيم اما نميتونيم همشونو در يك سطح بببينيم.
يه جمله ايي هست خيلي ازش خوشم مياد.
اينجور هست جمله:من دنبالم چيزي هستم كه نيست اما هرچه هم هست نمي پسندم
hhhhhhhhاووووووووهههههههه جه سخت سلیقهههههه

شفيع

Well-known member
hhhhhhhhاووووووووهههههههه جه سخت سلیقهههههه
نه بحث سخت سليقگي نبود.منظورم كل ادمها بود.
ميگن ادمها دنبال چيزي هستن كه وجود نداره اما هرچيزيم كه وجود داره نميپسندن من هم يكي از همين ها خب

شفيع

Well-known member
اره تاپيك جالبيه فقط من از اين ناراحتم از دوستان روانشناسي كسي نيست ادم خسته ميشه كاش بودن تا باهم روي مسايل روانشاسي كار ميكرديم

A

ariyana

Guest
البته اگه هر انسانی درکش رو از خودش و جامعه بالا ببره میتونه روانشناس خوبی حداقل برای خودش باشه،اگه ترکیب احساس و منطق رو رعایت کنیم خیلی چیزا حل میشه.....

A

ariyana

Guest
آره آخه کار سختیه، خیلی وقتا میدونیم مشکل کجاست اما............

ayda

New member
آدما اگه نخوان خودشونو گول بزنن و حقیقت زندگی رو در زمان خودش درک کنن هر کدومشون تبدیل میشن به بهترین روانشناس برای خودشون
چون هیچ روانشناسی در حد خود آدم نمیشناسه خودشو:tsimuzpzwoap1t9y3o7

بالا