تا حالا به کسی علاقمند شدید؟

ZOT

New member
عزیزم من منظورم شخص خاصی نبود
بله منم موافقم که هر حسی رو نمیشه اسمشو عشق گذاشت
ولی خودمونیم دیگه همین احساسی که خیلیا اسمشو عشق گذاشتنم واسه کلاس انکار میکنن
اینم یه جور توهم مدرنیسم شدنه دیگه:65d6a5d6s:

نمیدونم شاید ، شایدم دروغ بگن اما میدونی شاید شکستی در کار باشه و می خوان با انکار به خودشون قوت قلب بدن و شایدم یه احساس یک طرفه باشه که نمی خوان بهش بها بدن و هزار شاید دیگه !

PCR

New member
بابا ملت چه پاستوریزه هستین....خب بگید دیگه مگه چی میشه؟مطمئننا همه با یه نفر در ارتباط هستین ولی میان اینجا میگین نه من هیشکی رو دوس ندارم....
آره ...من خودم یه نفر رو دوس دارم اونم من رو دوس داره ..من پسر هستم و ایشون هم دختر........خب بگید دیگه....

آخرین ویرایش:
بابا ملت چه پاستوریزه هستین....خب بگید دیگه مگه چی میشه؟مطمئننا همه با یه نفر در ارتباط هستین ولی میان اینجا میگین نه من هیشکی رو دوس ندارم....
آره ...من خودم یه نفر رو دوس دارم اونم من رو دوس داره ..من پسر هستم و ایشون هم دختر........خب بگید دیگه....

چندمین نفر بود؟ :smiliess (3):

marya

New member
وزير امور خارجه امريكاخانم هيلاري كلينتون تو دوران جوانيش بهم پيشنهاد داد اما حيف من من هنوز به دنيا نيومده بودم وگره قبول نميكردم:heart:[/
شهرام خان چرا تفره میری؟بگو دیگه
ترس نداره
اصلا یواش بگو به هیشکی نمیگیم

شهاب

New member
راستی بچه ها شده کسی به شما علاقمند بشه ولی شما به اون نه؟اونوقت چیکار کردید؟

roj

New member
کاش هرگز برام پیش نمیومد.کاش هیچوقت نمیدیدمش.کاش کاش کاش..

roj

New member

راستش پاسخ به این سوال یکم حس تکبر داره.امامن واقعا برام پیش اومد.صادقانه بهش گفتم دنیامون خیلی
باهم فرق داره.اونم تا دلش خالی شد حرفای بوووووق دار زد ورفت.

marya

New member
اقا شهاب کلا گذشته رو اوردی جلو چشمم
اره شده من اونموقع خودم به کسی علاقه نداشتم اصلا درکش نکردم
هرچی ابراز محبت کرد کلا بهش توجه نکردم فکر کردم کار درست همینه
ولی کااااااش این کارو نکرده بودم خداکنه منو ببخشه
واقعا درکش نمیکردم

mikhak s

New member

آره متاسفانه ، چكار كردم؟ سعي كردم منطقي حرف بزنم. ولي عشق منطق حاليش نميشه. وقتي كسي بهت علاقه داشته باشه ولي اين علاقش يه طرفه باشه بيشتر منو ناراحت ميكنه بدجوري تو اين شرايط گير كردم . سعي كردم خودمو بكشم پايين بگم ايراد از منه غرورشو جريحه دار نكنم. ولي به هر حال دست رد به سينش زدم و نميتونم درك كنم چه چيزايي رو تحمل ميكنن:sadsmiley: فقط ميدونم خيلي بارشون سخته.آرزومه ديگه چنين چيزايي برام پيش نياد

آخرین ویرایش:

mikhak s

New member
توی یه فیلمی داریوش ارجمند میگفت:
عاشقی دو طرفش خوشه/یه طرفش عاشق کشه

آره واقعا. وقتي دركش كني ديگه نميدوني چطور بايد باهاش رفتار كني كه كمترين عذابو بكشه. ولي فايده اي نداره ، اين چيزا قلبشونو تسكين نميده:sadsmiley:

PCR

New member
آهان...ببینید...یواش یواش دارین راه میافتین....میگم همه یه چیزی زیر سر دارین رو نمیکنین.....

PCR

New member
آره این مورد بوده...کاش پیش نیاد برا هیشکی..آدم واقعا نمیدونه چیکار کنه...فقط میخوای خودت رو قایم کنی....

amiir hosein

New member
نوشته اصلی توسط marya:حتما دعا میکنم البته اگه لایق باشم
ولی اجازه هست یه فضولی کنم؟؟؟؟؟؟//
حالا به عشقت رسیدی یا نه؟منظورم از دوریش میسوزی یا از بی وفاییش؟

ممنونم ماریا خانوم,شما دعا کن انشالله اثر گذاره.
راستش من از دوری دارم اذیت میشم و بیشتر این اذیتم میکنه که امیذی به رسیدن ندارم:D

n.b.m

New member
لیلی و مجنون عمر ما هر دو هفته یکبار به هم می گویند خداحافظ برای همیشه... عشق اگر اینست... پس من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من ، من خودم هستم و یک حس غریب که به صد عشق و هوس می ارزد...

n.b.m

New member
یادت باشد جوانمردانه دوست بدار ، و به فکر دوست دارانت باش!

jok

New member
سلام
خب من زیاد تو مود تاپیکای احساسی و اینا نیستم!!!واقعا گریزونـــــم ازشون... ولی حالا ناراحت نشید...چون سر زدیم! مجبوریم جواب بدیم.....:smiliess (3):
منظورتونو از دوس داشتن نفهمیدم!!!ینی عشق و عاشقی و اینا؟؟؟؟...اگه منظورتون اینه ک نه!صادقانــــــه....تا حالا پیش نیومده!
اگرم پیش بیاد عمرااااااا بش بگم یا سعی کنم خودمو بش نزدیک کنم!چون ب نظرم از طرف دختر این اشتباهه محضه!
ولی تا حالا 4تا از استادامو خیلــــــــی دوس داشتم...خیلـــــــی... دیگه فک کن اونا چی بودن ک منو رام کردن!!! :dadad4: 3تا اقا...ی خانوم... همشون خیلی ازم بزرگترن...ب جز یکی از استادای آقا با اون 3تای دیگه هنوزم ارتباط دارم......
واقعا خیلی ماهن... هم وجدان کاری دارن هم وجدان اخلاقی...
علاقم ب اونا واقعیه واقعیه...اونقد ک همه میدونن و ب خودشونم گفتم........ :riz304:
در کل اگه این مدلی از کسی خوشم بیاد حتما بش میگم...

کاشکی موضوتونو ی جوری می گفتین ک ب چالش بکشونیمش! :tonguesmiley:
اوا....سه تا آقا و یه خانم...باز سه تا آقاش منطقیه ولی یه خانم که خیلی ناجور میشه

بالا