تا حالا به کسی علاقمند شدید؟

najma

New member
بچه ها شماها اگه از کسی خوشتون بیاد که سالی دو سه بار اونم به زور ببینیدش و تازه همین یکی دو سه بار هم شاید به زور یک ساعت بشه ! بعدم نتونید بهش هیچی بگید و تازه حس کنید که انگار اصلا به شما علاقه ای نداره !!! چطوری می فهمونید که دوستش دارید !!؟؟؟

عزیزم بهترین راه اینه که با body language بهش بفهمونی /// به خصوص با eye language !!!
به نظر من درست نیست دختر خانوم تحت هیچ شرایطی به غیر از استفاده از این روش ، جور دیگه ای بخواد ابراز علاقه کنه . البته شاید نظرم قدیمی باشه ولی خب ...
اگر یه ذره فقط یه ذره توی ذهنش تو باشی ... با این روش میاد جلو ولی اگر نباشی و اون نفهمه ، بهتر که با یه علاقه یک طرفه !!! هیچ رابطه ای شکل نگیره :smiliess (3):

bacillus.bs

New member
جديدا من شنيدم دخترا ميرند خواستگاري،راستههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

antenyus

Active member
جديدا من شنيدم دخترا ميرند خواستگاري،راستههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اه .جدا........ چ جالب ....... اگه مد شده لطفا زودتر اطلاع رسانی کنید........ تا دیر نشده....... (این یکی مد رو پایه ام...) :thumbsupsmileyanim:

وای خدا چقد حال میده پسرارو بذاری سر کار..............:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

bacillus.bs

New member
اره 5 شنبه توي برنامه ي ويتامين ث كه صبحها ميزاره يكي از بازيگر اي سريال زمانه را أورده بودند ،خواهر بهار توي فيلم،ويدا جوان با شوهرش
بعد شوهرش مي گفت ويدا از من خواستگاري كرد نه من از اون!!!!!!!!

Mohammad gh

New member
عشق یعنی بگی:

نام من رفته ست روزی بر لب جانان به سهو
اهل دل را بوی جان می آید از نامم هنوز

خیلی جالبه که به طور مشخص کلمه ی حافظ یک بار در قران اومده و اونم به حافظ شیرازی هیچ ارتباطی نداشته
گمان میره که منظور حافظ ازین مصرع که نام من رفتست روزی بر لب جانان به سهو همین ایه از قران و اشاره ی سهوی به نام حافظ از زبان الهی بود.

setayesh71

New member
مگه میشه کسی تا این سن به کسی علاقه مند نشده باشه ؟؟
ممکنه عشق نباشه ولی یه علاقه ی ساده حتما برای همه پیش اومده

setayesh71

New member
اره 5 شنبه توي برنامه ي ويتامين ث كه صبحها ميزاره يكي از بازيگر اي سريال زمانه را أورده بودند ،خواهر بهار توي فيلم،ويدا جوان با شوهرش

منم اینو شنیدم ولی هیچ جوره باورم نمیشه !!!
آخه دختر به این ماهههههههههههی !! بعد پسره که چنان آش دهن سوزی هم نبود ! چطوری اینطوری میشه ؟

setayesh71

New member
اه .جدا........ چ جالب ....... اگه مد شده لطفا زودتر اطلاع رسانی کنید........ تا دیر نشده....... (این یکی مد رو پایه ام...) :thumbsupsmileyanim:

وای خدا چقد حال میده پسرارو بذاری سر کار..............:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

سرکاریش خوبه ها ! ولی شخصیت خودمون نابود میشه !

bacillus.bs

New member
منم اینو شنیدم ولی هیچ جوره باورم نمیشه !!!
آخه دختر به این ماهههههههههههی !! بعد پسره که چنان آش دهن سوزی هم نبود ! چطوری اینطوری میشه ؟

ستايش جون اخه عشق زشتيو خوشكلي نميشناسه
تازه يه موقع پسره وضعش خيلي خوب بوده

antenyus

Active member

واقعا............... چه شوهر لوسی بود........ و چقد خنگ........ حتما ویدا هه کلی بهش ایما و اشاره کرده .... و اون بازم نگرفته تا مجبور شده بالاخره خودش خواستگاری بکنه.......:25r30wi:

البته ب نظر من یه دختر هرچقدم از کسی خوشش بیاد نباید خودش بره جلو............ حداقل یه واسطه ای چیزی میفرستاد.........

setayesh71

New member
ستايش جون اخه عشق زشتيو خوشكلي نميشناسه
تازه يه موقع پسره وضعش خيلي خوب بوده

اینم یه حرفیه !!
ولی خب پسره نباید تو رسانه اونم وقتی که خانمش اینقدر داره مشهور میشه اینطوری می گفت !
بالاخره هنوز تو فرهنگ ما جا نیفتاده!

setayesh71

New member
واقعا............... چه شوهر لوسی بود........ و چقد خنگ........ حتما ویدا هه کلی بهش ایما و اشاره کرده .... و اون بازم نگرفته تا مجبور شده بالاخره خودش خواستگاری بکنه.......:25r30wi:

البته ب نظر من یه دختر هرچقدم از کسی خوشش بیاد نباید خودش بره جلو............ حداقل یه واسطه ای چیزی میفرستاد.........

خب اینم که نگفت ویدا خواستگاری کرده . گفت ما نرفتیم خواستگاری اونا اومدن ! یه چیزی تو این مایه ها !

bacillus.bs

New member

انتينيوس اخه اگر اون نميگفت انوقت يكي ديگه مي گفت خودت كه ديگه خبر داري از جامعه

antenyus

Active member
انتينيوس اخه اگر اون نميگفت انوقت يكي ديگه مي گفت خودت كه ديگه خبر داري از جامعه

آره واقعا ..... از این نظر یکم خطری میشه......میشه بابابزرگمونو بفرستیم..... :25r30wi:

حالا رفته خونه كتك را خورده

من جای اون بودم همونجا میزدمش.........:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

antenyus

Active member
خب اینم که نگفت ویدا خواستگاری کرده . گفت ما نرفتیم خواستگاری اونا اومدن ! یه چیزی تو این مایه ها !

وای خاک برسرم......... دیگه تا این حد.:14:........ ما شنیدیم.....دختره خواستگاری میکنه ...... بعد دیگه خونشون ک نمیره....... پسره میاد خونشون...برا بقیه حرفا..........

حتما شوهره مهریه هم گرفته.....:25r30wi:

@... zahra

New member
یکی بهم علاقه مند شد...
ولی من خیلی شکوندمش...
آخه من اتقد غرورمو نگه میدارم که حتی بی ستاره گیمو به آسمون هم نمیگم
هیچ وقت حلالم نمیکنه...تازه نفرینمم کرد...کاش ببخشه منو:sad:

najma

New member
یکی بهم علاقه مند شد...
ولی من خیلی شکوندمش...
آخه من اتقد غرورمو نگه میدارم که حتی بی ستاره گیمو به آسمون هم نمیگم
هیچ وقت حلالم نمیکنه...تازه نفرینمم کرد...کاش ببخشه منو:sad:

براش رد مظالم بده و دعاش کن تا زندگی خوبی داشته باشه ، اینجوری دل شکستگی اون حتما در زندگیت تاثیر کمتی میزاره :dadad4:

بالا