تا حالا به کسی علاقمند شدید؟

ZOT

New member
خب زهرا جونم اینکه فقط 2 یا 3بار ببینیش تو سال فهموندن عشق واقعا کار سختیه بستگی به شرایطت داره
آره خب خیلی سخته !!!
درمورد پیشنهاد تارا جون هم واقعا نمیتونم این کار رو بکنم !!!:smiliess (6):

sara77

New member
کجاش سخته میگم همه کشورا به پیشرفت و علمو این چیزا فکرمیکنن ماها تو عشو عاشقیو این حرفا تکیم یعنی بحث داغ دختر پسرای ماس یکم حال ادم گرفته میشه

mahdia

New member
salam dostan.
emshab bad yadesho karde bodam.
goftam beram anjoman az fekresh biam biron
nemidonesta dobare ba in soal majbor be etraf misham:heart:

بانو

New member
sara jan etfaghan man akHARIN BAH30 OMADAM TOSH INE BOD .MA ALAFIM TO CHE MIKNI INjA?...

TARZ FKR HARKA30 BRA KHODSH MOHTARAME B KA30 TOHIN NKN SARA jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

behnam agha harf khodto bzan mage az saray aziz mitar30

بانو

New member
البته منکر نمیشم که بیشتر وقت ما جوونا تو اینجور افسردگیا میگذره و هدر میره منم خیلی حرصشو میخورم به همه هم میگم ولی این طرز انتقاد نیست.

یکی مثل من نه افسردم و احساس شکست میکنم نه عاشقم نه...همیشه ام سرم تو کتاب بوده عاشق درس خوندنم ... ولی اینجام سر میزنم سارا جان

sara77

New member
[.

TARZ FKR HARKA30 BRA KHODSH MOHTARAME B KA30 TOHIN NKN SARA jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

behnam agha harf khodto bzan mage az saray aziz mitar30[/QUOTE]
من اصن چیزی نگفتم عزیزم گفتم خب شاید نخاد اعتراف کنه دردش بیشتر نشه حالا اصن من به بهنام خان هم چیزی نگفتم بترسه یا نترسه با طرز فکره کسی هم تا جایی که نوشتمو میخونم توهین نشد عزیزم حالا من به تو نگفتم کلا گفتم ما ایرونیا هستیم که این بحثارو ول نمیکنیم منم خودم عاشق نیستم ولی میام:65d6a5d6s::(50):

sara77

New member
البته منکر نمیشم که بیشتر وقت ما جوونا تو اینجور افسردگیا میگذره و هدر میره منم خیلی حرصشو میخورم به همه هم میگم ولی این طرز انتقاد نیست.

یکی مثل من نه افسردم و احساس شکست میکنم نه عاشقم نه...همیشه ام سرم تو کتاب بوده عاشق درس خوندنم ... ولی اینجام سر میزنم سارا جان
به دل نگیر جیگر با تو که نبودم

شهاب

New member
با یکی صحبت میکردم.بهم گفت:عشق یعتی عشق پدر و مادر به بچه.چون اونا بدون انتظار چبزی از بچشون اونو دوست دارن.اما توی ازدواج اینطوری نیست.میگفت ازدواج یه جور معامله است برای دوست داشتن وقتی تو یه کاری میکنی از طرف مقابل هم چیزی میخوای و این یه چیز دو طرفست.میگفت این که عشق نیست.

Taraa

Well-known member
با یکی صحبت میکردم.بهم گفت:عشق یعتی عشق پدر و مادر به بچه.چون اونا بدون انتظار چبزی از بچشون اونو دوست دارن.اما توی ازدواج اینطوری نیست.میگفت ازدواج یه جور معامله است برای دوست داشتن وقتی تو یه کاری میکنی از طرف مقابل هم چیزی میخوای و این یه چیز دو طرفست.میگفت این که عشق نیست.

کی گفته بی انتظاره؟ مامان باباها خیلیم انتظار دارن .... :65d6a5d6s:
تازه اون عشق نیست که ... یه جور حس غریزیه که خدا تو وجود پدر مادر گذاشته تا از بچه مراقبت کنن
:riz277:

شهاب

New member
آه مادر . . .
تو بیمارستان بودم.یه پیرمردی آذری زبان(هم زبان خودم) که ظاهرا 75-80 سالش بود بستری شده بود.آخ این بنده خدا که زیاد آه و ناله و گریه میکرد هی میگفت:((آی ننه . . . وای ننه . . .))
اونجا فهمیدم احساس بین مادر و فرزند سن و سال نمیشناسه!

Taraa

Well-known member
اولین پستایی که بعد از عضو شدن تو این انجمن گذاشتم ، تو این تاپیک بود ... یادش بخیر

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
خوبان جهان رحم ندارد دلشان
باید از جان گذرد هر که شود عاشقشان
روز اول که سرشتند به گل پیکرشان
سنگی اندر گلشان بود، همان شد دلشان

غیرت نگذارد که بگویم که مرا کشت
تا خلق ندانند که معشوقه چه نام است

توجه کردین؟ غیرت داشته باشین

دل کندن اگر حادثه ای آسان بود
فرهاد به جای کوه ، دل را می کند

خودم را نمیرنجانم
آنکه بودنم را قدر ندانست، لایق حضور در خیالم هم نیست

شیرین بهانه بود ........
فرهاد تیشه میزد تا نشنود صدای مردمانی را که میگفتند:
دوستش ندارد

عجب شعرای حکیمانه ایم گذاشته بودما

هههههههههههه:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:

آخرین ویرایش:

Tarsa

New member
وقتی آدم به همه چی بدبین باشه عشقم در امان نمیمونه
میدونی قشنگ ترین جمله ای که از یه عاشق میتونی بشنوی چیه؟
اینکه بسپارتت به خدا و خوشبختی تو واسش مهم باشه نه اسارتش تو دستای خودت حالا دختر یا پسر
هرکسی عشق و نمیشناسه
خیلی انگشت شمار شده...

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

اقـــا د3 گلــــ2ـــــ ــن نــدردــــه ... :riz304:

ایــن تاپیک رفتـــ تــو بوکمـــارکــــ ...

ایشــاا... ایــن یکــی ــو هم کلا ذخیــرش می کنیــم 2 هــارد ...

(یه جورایــی شبیــه عشقـــه خودمــونــه فکنیم ...)

:28:

najma

New member
عاقا یادش بخیر عجب تاپیکی بود ، همه آمارشون رو ریختن رو داریه !!!:ph34r-smiley:

بالا