ZOT
New member
آره خب خیلی سخته !!!خب زهرا جونم اینکه فقط 2 یا 3بار ببینیش تو سال فهموندن عشق واقعا کار سختیه بستگی به شرایطت داره
درمورد پیشنهاد تارا جون هم واقعا نمیتونم این کار رو بکنم !!!:smiliess (6):
آره خب خیلی سخته !!!خب زهرا جونم اینکه فقط 2 یا 3بار ببینیش تو سال فهموندن عشق واقعا کار سختیه بستگی به شرایطت داره
khob eteraf konsalam dostan.
emshab bad yadesho karde bodam.
goftam beram anjoman az fekresh biam biron
nemidonesta dobare ba in soal majbor be etraf misham:heart:
khob eteraf kon
mikhastam bege khodesho khali koneخب داغشو بیشتر نکن
من اصن چیزی نگفتم عزیزم گفتم خب شاید نخاد اعتراف کنه دردش بیشتر نشه حالا اصن من به بهنام خان هم چیزی نگفتم بترسه یا نترسه با طرز فکره کسی هم تا جایی که نوشتمو میخونم توهین نشد عزیزم حالا من به تو نگفتم کلا گفتم ما ایرونیا هستیم که این بحثارو ول نمیکنیم منم خودم عاشق نیستم ولی میام:65d6a5d6s:50):
به دل نگیر جیگر با تو که نبودمالبته منکر نمیشم که بیشتر وقت ما جوونا تو اینجور افسردگیا میگذره و هدر میره منم خیلی حرصشو میخورم به همه هم میگم ولی این طرز انتقاد نیست.
یکی مثل من نه افسردم و احساس شکست میکنم نه عاشقم نه...همیشه ام سرم تو کتاب بوده عاشق درس خوندنم ... ولی اینجام سر میزنم سارا جان
با یکی صحبت میکردم.بهم گفت:عشق یعتی عشق پدر و مادر به بچه.چون اونا بدون انتظار چبزی از بچشون اونو دوست دارن.اما توی ازدواج اینطوری نیست.میگفت ازدواج یه جور معامله است برای دوست داشتن وقتی تو یه کاری میکنی از طرف مقابل هم چیزی میخوای و این یه چیز دو طرفست.میگفت این که عشق نیست.
خوبان جهان رحم ندارد دلشان
باید از جان گذرد هر که شود عاشقشان
روز اول که سرشتند به گل پیکرشان
سنگی اندر گلشان بود، همان شد دلشان
غیرت نگذارد که بگویم که مرا کشت
تا خلق ندانند که معشوقه چه نام است
توجه کردین؟ غیرت داشته باشین
دل کندن اگر حادثه ای آسان بود
فرهاد به جای کوه ، دل را می کند
خودم را نمیرنجانم
آنکه بودنم را قدر ندانست، لایق حضور در خیالم هم نیست
شیرین بهانه بود ........