تاپیک دربه در

mahsa.

New member
آدمها گاهی اوقــات گریــه میکنند نه به خاطر اینکه ضعیف هستند ، بلکه به این خاطر که بــرای مدتِ طولانی قوی بوده اند !

mahsa.

New member
بگذار کسی نداند که چگونه من به جایِ نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام ! احمد شاملو

mahsa.

New member
ﻣﻦ ﺻﺒﻮﺭﻡ ﺍﻣﺎ … ﺁﻩ ، ﺍﻳﻦ ﺑﻐﺾ ﮔﺮﺍﻥ ﺻﺒﺮ ﭼﻪ می ﺩﺍﻧﺪ ﭼﻴﺴﺖ؟؟ ﺣﻤﻴﺪ ﻣﺼﺪﻕ ارسال نظر

mahsa.

New member
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﭘﺎﻧﺘﻮﻣﯿﻢ ﺍﺳﺖ ، ﺣﺮﻑ ﺩﻟﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﺑﺎﻥ ﺑﯿﺎﻭﺭﯼ ﺑﺎﺧﺘﯽ !

- - - Updated - - -

بیشتر کسانی که با طنز صحبت میکنند ، با احساس تر و غمگین تر هستند !

mahsa.

New member
از یه جایی به بعد … دیگه حرفی برای گفتن نداری ساکت بودن رو به خیلی حرفها ترجیح میدی !

mahsa.

New member
بعضی ﺩﺭﺩ ﺩﻝ ﻫﺎ ﮔﻮﺵ ﻧﻤﯽ ﺧﻮﺍﻫﺪ، ﮔﻮﺷﻪ ﯼ ﺁﻏﻮﺵ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﺪ.

mahsa.

New member
من عاشقانه دوستش داشتم، و او عاقلانه طَردم کرد… منطق او، حتی از حماقت من، احمقانه‌تر بود!

mahsa.

New member
من اشتباه کردم! به خیالم بوسه هایت، تعهد هستند آغوشت، سر پناه هدیه هایت، قول وقرار من اشتباه کردم! هر چه بودی، عادت بودی نه فقط با من، با همه این طور بودی

mahsa.

New member
زمانیکه خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شدند، پیر شدنت شروع می شود…!!!

mahsa.

New member
صبرکن سهراب!گفته بودی قایقی خواهم ساخت، دورخواهم شد ازاین خاک غریب، قایقت جادارد؟ من هم ازهمهمه ی اهل زمین دلگیرم.

- - - Updated - - -

ﺭﻭﯼ ﻗﺒـــﺮﻡ ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ : . . . ” ﻣﻮﺭﯾﺎﻧﻪ ﻫﺎ ﺯﻫﺮﻣﺎﺭﺗﺎﻥ ﺑﺎﺩ “ ﺍﯾﻦ ﺗـَـﻦ ﮐــﻪ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯾﺪ ﭘـُـﺮ ﺍﺯ ﺣﺴﺮﺗﻬﺎﯼ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺑﻮﺩ

- - - Updated - - -

ﺭﻭﯼ ﻗﺒـــﺮﻡ ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ : . . . ” ﻣﻮﺭﯾﺎﻧﻪ ﻫﺎ ﺯﻫﺮﻣﺎﺭﺗﺎﻥ ﺑﺎﺩ “ ﺍﯾﻦ ﺗـَـﻦ ﮐــﻪ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯾﺪ ﭘـُـﺮ ﺍﺯ ﺣﺴﺮﺗﻬﺎﯼ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺑﻮﺩ

mahsa.

New member
اینجا زمین است !! فاصله ی یک عشق تا عشق دیگر ، یک ” قهر ساده ” است !….

mahsa.

New member
خیلی سخته… که برای دیگران مثل کوه استوار باشی اما تو خودت آروم آروم بشکنی.

- - - Updated - - -

شاید آرام تــر می شدم فقــط و فقـــط… اگر میفهمیدی ، حرفهایم به همین راحتــــی که می خوانی نوشته نشده اند !!! ارسال نظر

mahsa.

New member
گرمای تنت ارزانیه همان لاشخورها … من سرمای تنهایی ام را به گرمای هوست ترجیح میدهم …

mahsa.

New member
در خواب هم راحتم نمی گذاری ، بی خبر می آیی ، صدایم می کنی … تا چشم باز میکنم ، باز نیستی ! ارسال نظر

- - - Updated - - -

از درد ودلت فقط درد سهم من شد ودلت سهم دیگرى…

mahsa.

New member
این که عادلانه نیست ! من ،‌ مدام دست تو را بگیرم ، تو ، مدام مرا دست کم بگیری !

mahsa.

New member
ﺧـــــدایا… خـــــــدایـــ ـا… ازتــــمام دنیات… فقط یهـ نــفرو میخوام!!!! زیاده؟؟؟؟

mahsa.

New member
خوبه که بدونی: اون ستاره اى که از همه پرنور تره فقط مال تو نیست! به همه چشمک میزنه …!

mahsa.

New member
غمگینی آدم هایی که دوستشان دارم غمگینم می کند گاهی دلم می خواهد با انگشتم گوشه لب شان را بالا ببرم شاید خنده یادشان بیاید اینکه کاری از دستم بر نمی آید اینکه زورم به دنیا نمی رسد تلخ است خیلی تلخ...

mahsa.

New member
هر انسانی یک بار، برای رسیدن به یک نفر، دیر می کند. و پس از آن، برای رسیدن به کَسان دیگر، عجله ای، نمی کند!

mahsa.

New member
چه حرف بی ربطیست که مرد گریه نمی کند
گاهی آنقدر بغض داری که فقط باید مرد باشی تا بتوانی گریه کنی…

بالا