تاپیک دربه در

mahsa.

New member
hasan1208.jpg

mahsa.

New member
هيچ شباهتی به يوسف ندارم... نه رسولم,نه زيبايم,نه براي كسي عزيزم,نه چشم به راهي دارم...فقط...در " چاه " افتاده ام!!!

آخرین ویرایش:

mahsa.

New member
آدمک آخردنیاست بخند...آدمک عشق همین جاست بخند...دسته خطی که توراعاشق کرد...شوخی کاغذی مابودبخند...آدمک خرنشوی گریه کنی...کل دنیا سراب است بخند...آن خدایی که بزرگش خواندی...به خدامثل توتنهاست بخند...

آخرین ویرایش:

mahsa.

New member
jokland_sdkm3_9_.jpg
دســتـــهایش با من . . .چـــــشــــمهایش در خیابان . . .دلـــــــــــــــــــــــش . . .این یکی را نمیخواهم بدانم . . . !

mahsa.

New member
55779901516646856782.jpg
خیلی دلم واسه خودم سوخت...وقتی جواب همه احساس وعشقم شد یه جمله و کوبید تو صورتم...مگه چیزی بین ما بوده؟؟؟

mahsa.

New member
1342669129_alone_boy_001.jpg
ﺩﻳﮕــــﺮ ﺗﻨﻬـــﺎﻳﻲ ﺍﻡ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻛــﺴﻲ ﻗﺴﻤﺖ ﻧﻤﻴﻜﻨﻢ...ﻳﻜﺒـــﺎﺭ ﻗﺴﻤﺖ ﻛـــﺮﺩﻡ ﭼﻨﺪﺑــﺮﺍﺑﺮ ﺷـــﺪ!

mahsa.

New member
محبتت را میگذارند پای احتیاجت … صداقتت را میگذارند پای سادگیت … سکوتت را میگذارند پای نفهمیت … نگرانیت را میگذارند پای تنهاییت … و وفاداریت را پای بی کسیت … و آنقدر تکرار میکنند که خودت باورت میشود که تنهایی و بیکس و محتاج !!! آدمها آنقدر زود عوض می شوند … آنقدر زود که تو فرصت نمی کنی به ساعتت نگاهی بیندازی و ببینی چند دقیقه بین دوستی ها تا دشمنی ها فاصله افتاده است … زیاد خوب نباش … زیاد دم دست هم نباش …حکایت ما آدم ها … حکایت کفشاییه که … اگه جفت نباشند …هر کدومشون … هر چقدر شیک باشند … هر چقدر هم نو باشند تا همیشه … لنگه به لنگه اند … کاش … خدا وقتی آدم ها رو می آفرید … جفت هر کس رو باهاش می آفرید … تا این همه آدمای لنگه به لنگه زیر این سقف ها … به اجبار، خودشون رو جفت نشون نمی دادند… زیاد که خوب باشی دل آدم ها را می زنی … آدم ها این روزها عجیب به خوبی ، به شیرینی ، آلرژی پیدا کرده اند … زیاد که باشی ، زیادی می شوی …

- - - Updated - - -

محبتت را میگذارند پای احتیاجت … صداقتت را میگذارند پای سادگیت … سکوتت را میگذارند پای نفهمیت … نگرانیت را میگذارند پای تنهاییت … و وفاداریت را پای بی کسیت … و آنقدر تکرار میکنند که خودت باورت میشود که تنهایی و بیکس و محتاج !!! آدمها آنقدر زود عوض می شوند … آنقدر زود که تو فرصت نمی کنی به ساعتت نگاهی بیندازی و ببینی چند دقیقه بین دوستی ها تا دشمنی ها فاصله افتاده است … زیاد خوب نباش … زیاد دم دست هم نباش …حکایت ما آدم ها … حکایت کفشاییه که … اگه جفت نباشند …هر کدومشون … هر چقدر شیک باشند … هر چقدر هم نو باشند تا همیشه … لنگه به لنگه اند … کاش … خدا وقتی آدم ها رو می آفرید … جفت هر کس رو باهاش می آفرید … تا این همه آدمای لنگه به لنگه زیر این سقف ها … به اجبار، خودشون رو جفت نشون نمی دادند… زیاد که خوب باشی دل آدم ها را می زنی … آدم ها این روزها عجیب به خوبی ، به شیرینی ، آلرژی پیدا کرده اند … زیاد که باشی ، زیادی می شوی …

ketabsabz

Well-known member
تقصیر برگ ها نیست ، آدم ها همینند !
نفس می دهی ، لهت می کنند …

ketabsabz

Well-known member
من و تو شباهت های متفاوتی باهم داریم :
هر دو شکستیم ؛ تو قلب مرا ، من غرورم را
هر دو رقصیدیم ؛ تو با دیگری ، من با سازهای تو
هر دو بازی کردیم ؛ تو با من ، من با سرنوشتم
و در آخر هر دو پی بردیم
تو به “حماقت” من ، من به “پست” بودن تو
آری ، این شباهت های متفاوت هر روز آشکارتر میشود …

ketabsabz

Well-known member
بساط کرده ام
و تمام نداشته هایم را
ﺑﻪ ﺣﺮﺍﺝ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺍﻡ…
بی انصاف چانه نزن
ﺣﺴﺮﺕ ﻫﺎﯾﻢ …
به قیمت عمرم
تمام شده!!

mahsa.

New member
یه وقتایی که دلت گرفته . . .بغض داری, آروم نیستی ,دلت براش تنگ شده. . .حوصله ی هیچکس رو نداری!به یاد اون لحظه ای بیوفت که بی قراری هاتو دیداما چشماشو بست و رفت . . .

mahsa.

New member
گریه کار کمی استبرای توصیف نداشتنت . . .دارم به رفتار پر شکوهیشبیه بهمرگفکر می کنم. . . !

mahsa.

New member
آدم وقتی یه حس تکرار نشدنیرو با یکی تجربه می کنهدیگه اون حس رو نمی تونه با کسی تجربه کنهبعضی حس ها خاص و ناب هستندمثل بعضی آدم ها...!

mahsa.

New member
گاهی وقت هادلت می خواد با یکی مهربون باشی دوستش داشته باشی و براش چای بریزیگاهی وقت هادلت می خواد یکی رو صدا کنیبگی سلام! میای قدم بزنیم؟گاهی وقت هادلت می خواد یکی رو ببینیشب بری خونه فکرکنی و کمی هم بنویسیگاهی وقت هاآدم ها چه چیزهای ساده ای رو ندارن...!

mahsa.

New member
هنوز دلخوشم به،

“خدا
نگهدارش”

اگر نمیخواست برگردد؟

اصراری نبود که خدا مرا نگه
دارد!

mahsa.

New member
هر آدمی تو زندگیش یه بی معرفت
داره
که اون بی معرفت
دوست داشتنی ترین آدمای روزگاره !
بی معرفت ، به یادتم . .

- - - Updated - - -

هر آدمی تو زندگیش یه بی معرفت
داره
که اون بی معرفت
دوست داشتنی ترین آدمای روزگاره !
بی معرفت ، به یادتم . .

mahsa.

New member
هرگز متنفر نشو حتی از اون کسی که دوستش داشتی ولی حالا نداری​
بسیار بخند حتی برای کسی که در بغلش گریه کردی​
همیشه لبخند بزن حتی به کسی که ازش متنفری​
نگران نباش حتی اگر دیدی دست رفیقت تو دست دیگریه​
ازدیگران کم انتظار داشته باش​
ساده زندگی کن​

- - - Updated - - -

هرگز متنفر نشو حتی از اون کسی که دوستش داشتی ولی حالا نداری​
بسیار بخند حتی برای کسی که در بغلش گریه کردی​
همیشه لبخند بزن حتی به کسی که ازش متنفری​
نگران نباش حتی اگر دیدی دست رفیقت تو دست دیگریه​
ازدیگران کم انتظار داشته باش​
ساده زندگی کن​

mahsa.

New member
هر ثانیه می‌گذرد چیزی از تو را با خود می‌برد زمان غارتگر غریبی است همه چیز را بی اجازه می‌برد و تنها یک چیز را همیشه فراموش می‌کند .. حس « دوست داشتن ِ » تو را ..
www.SMSOJOK.com

- - - Updated - - -

هر ثانیه می‌گذرد چیزی از تو را با خود می‌برد زمان غارتگر غریبی است همه چیز را بی اجازه می‌برد و تنها یک چیز را همیشه فراموش می‌کند .. حس « دوست داشتن ِ » تو را ..
www.SMSOJOK.com

mahsa.

New member
ما همیشه یا جای دُرست بودیم در زمان غلط، یا جای غلط بودیم در زمان دُرست! و همیشه همین‌گونه همدیگر را از دست داده‌ایم…

mahsa.

New member
هیچ وقت یکی را با همه ی ﻭﺟﻮﺩﺕ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪﺑﺎﺵ ! ﯾﮏ ﺗﮑﻪ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﺯﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺰ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﺪﺍﺭﯼ …

بالا