بجای سرزنش من، به او نگاه کنید دلیل سر به هوا بودن زمین، ماه است..،
mahsa. New member 2014-01-10 #1,901 بجای سرزنش من، به او نگاه کنید دلیل سر به هوا بودن زمین، ماه است..،
mahsa. New member 2014-01-10 #1,903 اونــی کــه تو بهش میــگی عشــقــم، یادش بخیر ما بهش چیزی نمیگفتیم ســوت میزدیم خودش میومد..،!
mahsa. New member 2014-01-10 #1,904 خودم پراندمش وقتی در شعرهایم بالش دادم.. حالا رنگ آسمان های دیگر را به رخم میکشد..،!
mahsa. New member 2014-01-10 #1,905 روزگارغریبیست… دیگر نه "شلوارپاره" نشانه ی فقراست.. نه "سکوت" علامت "رضایت".. ارزش ها عوض شده اند "عوضی ها" با ارزش..،
روزگارغریبیست… دیگر نه "شلوارپاره" نشانه ی فقراست.. نه "سکوت" علامت "رضایت".. ارزش ها عوض شده اند "عوضی ها" با ارزش..،
mahsa. New member 2014-01-10 #1,906 چه کم توقع شده ام… دیگر نه بوسه ات را میخواهم نه آغوشت را… همین که جایی از کنارم رد شوی کافیست… مرا به آرامش میرساند اصطحکاک سایه هایمان..،
چه کم توقع شده ام… دیگر نه بوسه ات را میخواهم نه آغوشت را… همین که جایی از کنارم رد شوی کافیست… مرا به آرامش میرساند اصطحکاک سایه هایمان..،
mahsa. New member 2014-01-10 #1,907 مردی و مردانگی هیچ ربطی به هم ندارند !! گول شباهت ظاهری کلمات را نخورید ..،
mahsa. New member 2014-01-10 #1,908 روزی او هم معنای بی محلی را میفهمد.. بگذار اکنون با هم محلی هایش خوش باشد..،!
mahsa. New member 2014-01-10 #1,909 بهترین آدم های زندگی ام همون هایی هستندکه وقتی بیادشون می افتم چاییم سرد میشه و دلم گرم!! و تو از همون هایی…
بهترین آدم های زندگی ام همون هایی هستندکه وقتی بیادشون می افتم چاییم سرد میشه و دلم گرم!! و تو از همون هایی…
mahsa. New member 2014-01-10 #1,911 این روزهــا ، … هر جایی را که نگاه می کنم پـــــــر است از وجود آدم های” بی وجـــ ـود ” - - - Updated - - - این روزهــا ، … هر جایی را که نگاه می کنم پـــــــر است از وجود آدم های” بی وجـــ ـود ”
این روزهــا ، … هر جایی را که نگاه می کنم پـــــــر است از وجود آدم های” بی وجـــ ـود ” - - - Updated - - - این روزهــا ، … هر جایی را که نگاه می کنم پـــــــر است از وجود آدم های” بی وجـــ ـود ”
mahsa. New member 2014-01-10 #1,912 دل را بدنام نکنیـــــــــــــــــم آنچه بعضی ها در سینه دارند کاروانسراست ؛ نه دل
mahsa. New member 2014-01-10 #1,913 تقصیر تو نیست، مقصر معلم دستور زبان فارسی بود به من نگفت که من با هر تویی ما نمیشود
mahsa. New member 2014-01-10 #1,914 کاش بعد از همه دلقک بازیهایم… کسی می آمد ماسک را از روی صورتم بر میداشت! میگفت… حالا از دردهایت بگو… من گوش میکنم!
کاش بعد از همه دلقک بازیهایم… کسی می آمد ماسک را از روی صورتم بر میداشت! میگفت… حالا از دردهایت بگو… من گوش میکنم!
mahsa. New member 2014-01-10 #1,915 یاد گرفتم وقتی از کسی میشنوم بیا دوست معمولی باشیم؛ یعنی بمون توی آب نمک؛ تا هروقت حوصلم سر رفت, بازم باهات سرگرم بشم….
یاد گرفتم وقتی از کسی میشنوم بیا دوست معمولی باشیم؛ یعنی بمون توی آب نمک؛ تا هروقت حوصلم سر رفت, بازم باهات سرگرم بشم….
mahsa. New member 2014-01-10 #1,916 نعمت آسمان فقط باران نیست؛گاهی خدادوستی رانازل میکندبه»زلالی باران«
mahsa. New member 2014-01-10 #1,917 نگران اشکهایم نباش…! ازلبخندم بترس که معنایش اشک های فردای توست….! - - - Updated - - - گمم نکن.درگوشه ای ازحافظه ات آرام می نشینم… فقط بگذاربمانم،،
نگران اشکهایم نباش…! ازلبخندم بترس که معنایش اشک های فردای توست….! - - - Updated - - - گمم نکن.درگوشه ای ازحافظه ات آرام می نشینم… فقط بگذاربمانم،،
mahsa. New member 2014-01-10 #1,919 در مقابل تقدیر خداوند همانند کودکی یک ساله باش که وقتی او را به هوا می اندازی، میخندد، چرا که اطمینان دارد او را خواهی گرفت.
در مقابل تقدیر خداوند همانند کودکی یک ساله باش که وقتی او را به هوا می اندازی، میخندد، چرا که اطمینان دارد او را خواهی گرفت.
mahsa. New member 2014-01-10 #1,920 سهم من از دنیا نداشتن است.. تنها قدم زدن در پیاده روها و فکر به کردن کسی که هیچوقت نبود…..!!!