اينگونه عادلانه نيست !چشمانت را زمين بگذاربيا دست خالي بجنگيم !
mahsa. New member 2014-01-12 #1,942 شنیــבم گفتــے از مــךּ بــבت میـــــاב!!.. פֿـب منــم اگـــهـ فرصـــت اینـــو בاشتـــــم بهــــت فک کنــــــم زوבتــر بهـ ایــךּ نتیجــهـ مے رسیــבم!!!
شنیــבم گفتــے از مــךּ بــבت میـــــاב!!.. פֿـب منــم اگـــهـ فرصـــت اینـــو בاشتـــــم بهــــت فک کنــــــم زوבتــر بهـ ایــךּ نتیجــهـ مے رسیــבم!!!
mahsa. New member 2014-01-12 #1,943 تو که میدانستی با چه اشتیاقی… خودم را قسمت میکنم پس چرا …زودتر از تکه تکه شدنم… جوابم نکردی…برای خداحافظی… خیلی دیر بود… خیلی دیر !
تو که میدانستی با چه اشتیاقی… خودم را قسمت میکنم پس چرا …زودتر از تکه تکه شدنم… جوابم نکردی…برای خداحافظی… خیلی دیر بود… خیلی دیر !
mahsa. New member 2014-01-12 #1,944 ﭼﻪ ﮐﺴــــــﯽ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﺪ : ﺩﻭﺭﯼ ﺳــــــــﺮﺩﯼ ﻣﯽ آﻭﺭﺩ !؟ ﻭﻗﺘﯽ که ﻫﺮﺷــــــــﺐ ﺑﺎ " ﯾــــــﺎﺩت " ﺑﻨﺪ ﺑﻨﺪ ﻭﺟــــــــﻮﺩﻡ ﮔﺮﻡ ﻣــــــــﯽ ﺷﻮد .
ﭼﻪ ﮐﺴــــــﯽ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﺪ : ﺩﻭﺭﯼ ﺳــــــــﺮﺩﯼ ﻣﯽ آﻭﺭﺩ !؟ ﻭﻗﺘﯽ که ﻫﺮﺷــــــــﺐ ﺑﺎ " ﯾــــــﺎﺩت " ﺑﻨﺪ ﺑﻨﺪ ﻭﺟــــــــﻮﺩﻡ ﮔﺮﻡ ﻣــــــــﯽ ﺷﻮد .
mahsa. New member 2014-01-12 #1,945 با سیگار کشیدن کسی مرد نشده اما....... با نامردی خیلی ها سیگاری شدن...!!!
mahsa. New member 2014-01-12 #1,946 از سکـــوتــم بتـــرس ...!وقتــي که ساکـــت مي شوم ...لابـد همــه يدرد دل هايــم رابــرده ام پيش خــــدا ...
از سکـــوتــم بتـــرس ...!وقتــي که ساکـــت مي شوم ...لابـد همــه يدرد دل هايــم رابــرده ام پيش خــــدا ...
mahsa. New member 2014-01-12 #1,947 [FONT=times new roman, times, serif]ای مترسک بیهوده[/FONT][FONT=times new roman, times, serif]دل به این مزرعه مبند[/FONT][FONT=times new roman, times, serif]کلاغی که دیروز آرزوی دیدنش را داشتی[/FONT][FONT=times new roman, times, serif]امــروز بر شانه های مترسکی[/FONT][FONT=times new roman, times, serif]دیگر آشیانه کرده اســــت...![/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]ای مترسک بیهوده[/FONT][FONT=times new roman, times, serif]دل به این مزرعه مبند[/FONT][FONT=times new roman, times, serif]کلاغی که دیروز آرزوی دیدنش را داشتی[/FONT][FONT=times new roman, times, serif]امــروز بر شانه های مترسکی[/FONT][FONT=times new roman, times, serif]دیگر آشیانه کرده اســــت...![/FONT]
mahsa. New member 2014-01-12 #1,949 تا حالا به دوتا چشمات توجه کردی؟ با هم میخوابن، با هم بیدار میشن، با هم میخندن، با هم گریه میکنن ولی هیچ وقت هم دیگه رو نمى بینن… اینو میگن دوست داشتن! دوستت دارم حتی اگه نبینمت.
تا حالا به دوتا چشمات توجه کردی؟ با هم میخوابن، با هم بیدار میشن، با هم میخندن، با هم گریه میکنن ولی هیچ وقت هم دیگه رو نمى بینن… اینو میگن دوست داشتن! دوستت دارم حتی اگه نبینمت.
mahsa. New member 2014-01-12 #1,950 من به اندازه چشمان تو غمگین ماندم وبه اندازه هر برق نگاهت نگران، تو به اندازه ی تنهایی من شاد بمان….
mahsa. New member 2014-01-12 #1,952 شراب شده اند اشک هایم! دست رنج توست. بخور به سلامتی دلبر امروزت..
mahsa. New member 2014-01-12 #1,953 تمنا دارم ازآسمان،که اگرحتی قطره ای خوشبختی بارید روی گونه تو ببارد..
mahsa. New member 2014-01-12 #1,954 تا یادی هست،من به یاد توام مگر آن روز که نه منی هست نه یادی نه خیالی..
mahsa. New member 2014-01-12 #1,955 روزگارنبودنت را برایم دیکته میکند ونمره من بازهم میشودصفر،تقصیر خودم نیست نبودنت رایادنمیگیرم.
mahsa. New member 2014-01-12 #1,956 توهیچگاه پایان نمیشوی… هربارکه تورایادمیکنم، همه چیزآغازمیشود… فراموش کن دلتنگی رو؛؛؛؛؛ بازم دنیا منتظر لبخند توست؛؛ - - - Updated - - - به دلتنگی هایم دست نزن می شکند بغضم یک وقت!! آنگاه غرق می شوی در سیلاب اشکهایی که بهانه ی روان شدنش هستی!!
توهیچگاه پایان نمیشوی… هربارکه تورایادمیکنم، همه چیزآغازمیشود… فراموش کن دلتنگی رو؛؛؛؛؛ بازم دنیا منتظر لبخند توست؛؛ - - - Updated - - - به دلتنگی هایم دست نزن می شکند بغضم یک وقت!! آنگاه غرق می شوی در سیلاب اشکهایی که بهانه ی روان شدنش هستی!!
mahsa. New member 2014-01-12 #1,957 دیگر تو را آرزو نخواهم کرد، هیچ وقت! تو را آن لحظه میخواهم ک خودت بیایی "با دلت"… نه با آرزوی من!
mahsa. New member 2014-01-12 #1,958 خدایا!!!!! یا خیلی برگردون عقب یا بزن بره جلو. اینجای زندگی دلم خیلی گرفته
mahsa. New member 2014-01-12 #1,960 نه التماس می کنم… نه خیره خیره نگاهت… فقط آه می کشم… همین آه برای تمام زندگی ات کافیست…