یاد چشمهایت ، هنوز هم آتشم می زند چه حقیرست این زمستان ، با تمام سرمایش . . .
mahsa. New member 2013-12-29 #1,841 یاد چشمهایت ، هنوز هم آتشم می زند چه حقیرست این زمستان ، با تمام سرمایش . . .
mahsa. New member 2013-12-29 #1,842 ” ماه همیشه پشت ابر نمیماند ” گاهی پشت پلکهای تو روی شانه من بخواب میرود . . .
mahsa. New member 2013-12-29 #1,843 تاپتاپِ قلبت موسیقی بیکلامیست ، که روانشناسان برایم تجویز کردهاند . .
mahsa. New member 2013-12-29 #1,844 قلعه ای که چند بار فتح شود ; بی شک روزی تفریحگاه عمومی میشود..... مراقب دلت باش !
mahsa. New member 2013-12-29 #1,845 شب ها بیشتر می خواهمَت نه این که روز نخواهم نه اما حسادت ماه برایم جالب است . . .
mahsa. New member 2013-12-29 #1,846 زمستان است نیمکتی تنها در پارک نشسته است من تنها بر نیمکت و تو تنها در من می بینی ؟ چه در همیم و تنها ؟
زمستان است نیمکتی تنها در پارک نشسته است من تنها بر نیمکت و تو تنها در من می بینی ؟ چه در همیم و تنها ؟
mahsa. New member 2013-12-29 #1,847 اگرچه در ثانیه های زندگیت حضور ندارم ، اما دعایم همیشه همه جا با توست .
mahsa. New member 2013-12-29 #1,849 این خیره ماندن ها به ساعت های دیواری تمرین برای روزهاییست که میدانم “نمی آیی” . . .
mahsa khanum New member 2013-12-29 #1,850 مهسا جاااااااان گفتارت خ بوی غم میده یکم تجدید نظر کن در افکارت گلمممممم:bunnyearsmiley:
mahsa. New member 2013-12-29 #1,851 من ساده ام و معصوم و الفبای عشق ام محدود به چند حرف ساده است تا با آنها بتوانم بگویم دوستت دارم . . .
من ساده ام و معصوم و الفبای عشق ام محدود به چند حرف ساده است تا با آنها بتوانم بگویم دوستت دارم . . .
mahsa. New member 2013-12-29 #1,852 [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]دوست داشتنها زود تموم میشن[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]عشقها زود خراب میشن[/FONT][/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]محبتها زود فراموش میشن[/FONT][/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]آدمها زود عوض میشن خیلی زود....[/FONT][/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] مراقب خودتون باشین[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]دوست داشتنها زود تموم میشن[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]عشقها زود خراب میشن[/FONT][/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]محبتها زود فراموش میشن[/FONT][/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]آدمها زود عوض میشن خیلی زود....[/FONT][/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] مراقب خودتون باشین[/FONT]
mahsa. New member 2013-12-29 #1,854 هر موقع اومدیم برای یکی ارزش قائل شیم قبلا توسط یه نفر دیگه قیمت گذاری شده بود !
mahsa. New member 2013-12-29 #1,855 تمام خوبی ” عشق ” به اینست که وقتی تو نیستی خواب از گلوی چشمانم پائین نرود لبخند بر لبانم جاری نشود و دستانم مدام بهانه ی تو را بگیرند !
تمام خوبی ” عشق ” به اینست که وقتی تو نیستی خواب از گلوی چشمانم پائین نرود لبخند بر لبانم جاری نشود و دستانم مدام بهانه ی تو را بگیرند !
mahsa. New member 2013-12-29 #1,856 مدتهاست در آینه نگاه کردن به تو را تمرین می کنم برای روز مبادا شاید روزی با تو چشم در چشم شدم . . .
mahsa. New member 2013-12-29 #1,857 به سلامتی بازی های کامپیوتری که یادم دادن هر وقت دشمن دیدم یعنی دارم راهو درست میرم !