تقصیر هیچ کس نیست ... به نام عشق جسمت ,روحت , احساسات را لگد مال می کنند ... و به نام عشق فراموشت میکنند ... تقصیر هیچ کس نیست ... به نام نجابت باید سکوت کنی و به نام صبر از درون ویران شوی......
من خدایی دارم که در این نزدیکیست نه در ان بالاها! مهربان,خوب, قشنگ چهره اش نورانیست... گاهگاهی سخنی می گویدبا دل کوچک من ساده تر از سخن ساده من او مرا می فهمد یاد او ذکر من است در غم و شادی من چون به غم می نگرم ان زمان رقص کنان می خندم که خدا یار من است که خدا در همه جا یاد من است او خدای یست که همواره مرا میخواند...
شب است کلنجار میروم با خود،با دلتنگی هایم،با قلب له شده ام،با غرور شکسته ام، سراغش را بگیرم نگیرم بگیرم نگیرم نزدیک صبح است دل را به دریا میزنم مشترک مورد نظر در حال مکالمه میباشد...........!!!
- - - Updated - - -
میگن کسایی که مشروب میخورن میرن جهنم! جهنمی که آدماش مست باشن از دنیایی که آدماش پست باشن خیلی بهتره...
خطا از من است، میدانم از من که سالهاست گفتهام «ایاک نعبد»، اما به دیگران هم دلسپردهام از من که سالهاست گفتهام «ایاک نستعین»، اما به دیگران هم تکیه کردهام اما تو رهایم نکن . . . بیشتر از همیشه دلتنگم، به اندازهی تمام روزهای نبودنم . . .
عشق ...جریانه همون پروانه هس که وقتی از عشق خبردار شد خبری ازش نیومد ...عشق ینی سکوت ینی احساسهایی که اصلا نمیشه بیانش کرد...ینی فقط سکوت ینی همه حرفها و هیچ حرفی...
چقد بده که حتی خودتم ندونی از زندگی ، از خدا ،از خودت ، از آدماش چی میخوای:sad: