تاپیک حال و احوال

M@RY@M

New member
روجو جان روزه ت قبول باشه خواهر خوبم..
واسه ما هم دعا کن عزیزم..

:riz304::riz304::riz304::riz304:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ROJO

yara

New member
مرسي روجوي عزيزم....باجي قبول باشه..التماس دعا:28;

روجو اين جوجو برنده جه نازه عزيزممممم...بوووووس

خووو روجو من ساعت ٣اومدم خونه...ناهارم ساعت٤خوردم..منم از اين غذاها موخام والا

فداي باجي مهناي خودم...مرسي باجي مهربونم....:28:

شفقي عزيزم ممنونم باجي.....:28:........رمنده كردين دوستان خوبم......به لطف دعاي شما انشالله خوب بشه نتيجه م

(عاقا ناكفته نماند امروز خيلي شيك ومهندسي رفتم سرجلسه امتحان....خخخ بركه امتحانو هم باز يك ومهندسي دادم همرا با كمي جواب...اصلا زياد درس نخونده بودم:dadad4:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: M@RY@M

M@RY@M

New member
ای یارای...
تازه دوست شده بودیما..برگرد دیگه!!
شاعر میفرماید:بازمنو کاشتی رفتی /تنها گذاشتی رفتی/دروغ نگم به جز من/یکی دیگه داشتی رفتی/یکی دیگه داشتی رفتی...:dadad4:

اینو دوست عزیزمون فرناز همش میخونه....ههه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yara

M@RY@M

New member
اینا واسه یاراااااااااااااااااااا

cvetok34.gif

yara

New member
مریمم ...عزیزم...واقعا شرمنده کردی بخدا...نمیدونم چطوری جبران کنم باجی گلم..........دوستت دارمممممممممممممممممممممم یه عالمه.........خودت گلی مریمم.......

شفقم بانوی من ........از شمام معذرت میخوام باجی.............اذیتت کردم خیلی............این تندیس مهربونی تقدیم مریمی گلم وبانو شفق

05f217283466.jpg

e98d81f82173.jpg

M@RY@M

New member
دشمنت شرمنده آبجی عزیزم...

خوشحالیم که دوباره اینجایی گلم...خودت مهربونی که همه رو اینقدر دوست داری..تندیس مهربونی رو میدم به خودت عزیز دلم...

17.gif

yara

New member
مرسی مریمم.......نه بقران مهربونی رو از شما و دوستای خوبم وبانوشفقم یادگرفتم..........ووواییی شرمندم که ناگهانی شد که رفتم(قرار بود توی پروفم بنویسم که یه مدت نیستم..اما .....)...یارا فدای قلب مهربون مریمی :28:

باجی اگه بانوی من اومد حتما کمکم کن از دلش دربیارم(شفق خیلی دوست داره حرفت زمین نمی مونه.............

dc363788b2b4.jpg

5cfead94f535.jpg

M@RY@M

New member
شفق اصلا این استعداد رو نداره که از کسی ناراحت بشه..یعنی وقتی داشتن استعداد ناراحت شدن رو تقسیم میکردن,آبجیم ته صف بود و بهش چیزی نرسید!!!ههههههه:tonguesmiley:

yara

New member
شفق اصلا این استعداد رو نداره که از کسی ناراحت بشه..یعنی وقتی داشتن استعداد ناراحت شدن رو تقسیم میکردن,آبجیم ته صف بود و بهش چیزی نرسید!!!ههههههه:tonguesmiley:

بیگ لایکککککککککککککک مریمی:ad54ad:..............بانوی من کی میایی خووو؟:dadad4:

yara

New member
روجو ومینا دوستای خوبم..........التماس دعا(پ ب بسته بود اینجا میذارم):heart::thanks:

ced4f3579940.jpg

ROJO

New member
مرسیییییی یاراییی بووس، من ک همرو دعا میکنم اگه قبول باشه دعاهام:auizz3ffy9vla57584x

ROJO

New member
من امشب حالم خیلی توپ بود چون عصر هم رفتم کلا.س نخاشی بعد از حدود 9ماه و هم بعدش رفتم کلا.س زبان بعد چند سال

خیلی باحال بوود
کلا.س نخاشی مثه قبلا بووود استادمون اهنگ سنتی پلی کرده بود ارامش استادمون بچه هاااا وای فوق العاده بوود ،تازه استاد کلی تحویلم گرفت گف کجا بوودی، بعدم ک خدافظی کردم گف نری باز نیای مثه قبلا:tonguesmiley:

بعد کلا.س زبان رفتم دییر رسیدم اخطار بهم دادن ک اگه دیر اومدی رات نمیدیم:image170:ولی بعدش کلی بحث کردیم درباره ی مدرن آرت، خیلی دوس داشتم:4d564ad6:جاتون خالی
کلاسمونم مختلط بود، اولین بار بوود کلا.س زبان مختلط میرفتم:riz481:

بالا