مونا په چت باکس اونجا حکم شلغمو داره؟؟؟!!!!! من تشخیص افتراقیم ضعیفه روشنم کن....
دلم واسه مهربونیای yara یه ذره شده
دلم واسه حرفای sepideeee خیلی تنگه، دلم میخواد سربسرش بذارم یچیزی بگه ضایع شم ههههه خیلی باحاله، درسا خوب پیش میره سپی جونم? راستی کسی بهش نگه سپید ،بدش میاد بچم:a2d3:
همه تو چت باکس نیستن همیشه سالار کوچولو:riz277: بعدشم همه از چت باکس خوششون نمیاد از جمله خودم ،تاپیکارو ترجیح میدم
دلم واسه مهربونیای yara یه ذره شده
دلم واسه حرفای sepideeee خیلی تنگه، دلم میخواد سربسرش بذارم یچیزی بگه ضایع شم ههههه خیلی باحاله، درسا خوب پیش میره سپی جونم? راستی کسی بهش نگه سپید ،بدش میاد بچم:a2d3:
به به سلام روجو جان
مرسی عزیزم چه تاپیک قشنگیه /منم از باکس خوشم نمیات اونجا خیلی سوءتفاهم پیش میات
/ [ اینجا راحترم /فقط یه زمانی مشخص کنید همه باهم باشیم /طوری نشه امروز سلام بدم فردا علیک بشنوم
روجو جان /منم دلم واسه یارا ی عزیزم تنگ شده /
راستی دیگه اینجا نبینم کسی دل یکی رو بشکنه نمیدونم کی دل یارای منو شکونده فقط بهش میگم خیلی بدی
دلم واسه خودت و پاتوق دخترا اومدنات تنگ شده / دلم واسه آشل جان تنگ شده زود به زود نمیات
سلام شفق جونم
فدات عزیزم...مرسی.............بعدا اسمشو میدم حسابشو برسی..... دمت گرم اجی:heart::28::smilies-azardl (113
به به سلام روجو جان :28:
مرسی عزیزم چه تاپیک قشنگیه /منم از باکس خوشم نمیات اونجا خیلی سوءتفاهم پیش میات
اینجا راحترم /فقط یه زمانی مشخص کنید همه باهم باشیم /طوری نشه امروز سلام بدم فردا علیک بشنوم
روجو جان /منم دلم واسه یارا ی عزیزم تنگ شده /
راستی دیگه اینجا نبینم کسی دل یکی رو بشکنه نمیدونم کی دل یارای منو شکونده فقط بهش میگم خیلی بدی
دلم واسه خودت و پاتوق دخترا اومدنات تنگ شده / دلم واسه آشل جان تنگ شده زود به زود نمیات
تقدیم به روجوی گلم
تقدیم ب هانیه
راستی هانیه اصلأ گل دوس نداره
تقدیم ب ناروینک )) :thanks: