مشاهده فایلپیوست 5543
...گل پیچک پیچ پیچی واسه حاجی پیچک...مارو شرمنده کردی با سخنانت/دلم نیومد سوپرایزت نکنم..اصا تو مرامم نیس تبعیض قائل شم حاجی..تقدیم به ههمه دوستان گل
چیه سپید حسودیت میشه؟ هههههحالا این حاجی پیچی چ کرده مگه ؟![]()
چیه سپید حسودیت میشه؟ ههههه
چیه سپید حسودیت میشه؟ ههههه
حالا این حاجی پیچی چ کرده مگه ؟![]()
اولا قابل نداشت..دوما به همه تقدیم شده..سوما سپید جون شما خودت گلی عزیزم:riz304:بابا ما رو شرومنده کردی الی جان... خیس عرق شدم
سپید جون تو همین تاپیک اسم بعض دوستانو اوردم..حاجی از قلم افتاد! دیگه گفتم حس نکنه تبعیض قائل میشم ی گل پیچکی تقدیمش کردم/اخه یادمه بچگیام معلما که اسم شاگرد زرنگا رو میبردن من نبودم تضعیف روحیه میشدم ..نخواستم ی وقت این حس در کسی ایجاد شه!هههههه
سلام به دوستای گلم..امیدوارم حال همتون عااالی باشه...تاپیک باحالیه..واسه ابراز محبت به دوستای مجازی..پر از انرژی مثبته!!
بنظرم همه اونایی که تو فضای مجازی اینقد با محبت و مهربونن تو واقعیت هم همینقد دوس داشتنین.. من واسه اولین بار که عضو شدم برام جالب بود a-67با حوصله به همه سوالام جواب میداد..که ازش ممنونم..فک نمیکنم توهر جمع دوستانه ی مجازی بچه ها بی هیچ انتظاری لطف کنن بهم..الانم که کلی دوست خوب یافتم همین جا..بهار سپیده باران شوکا مرضی نایک شفیع و...امیدوارم همه ی ادمای خوب دیگه که نمیشناسم همیشه شاد و سر زنده باشن..:r:
tفدات سپید جون..:heart::smiliess (8)::smiliess (8):
ناری جون گل به شمام تقدیم شد عزیزم..:rose:سپید چشم دلم روشن نشستی اینجا داری از مردم گل میگیری
همینه منو به دست فراموشی سپردی:25r30wi:
سپید چشم دلم روشن نشستی اینجا داری از مردم گل میگیری
همینه منو به دست فراموشی سپردی: