تاپیک حال و احوال

eli 72

Member
[wallcoo_com]_Flower_wallpaper_118.jpg
...گل پیچک پیچ پیچی واسه حاجی پیچک...مارو شرمنده کردی با سخنانت/دلم نیومد سوپرایزت نکنم..اصا تو مرامم نیس تبعیض قائل شم حاجی..تقدیم به ههمه دوستان گل

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: پیچک

sepid71

New member
چیه سپید حسودیت میشه؟ ههههه

من ک خودم گلم حسودیه چی
خو سوال ایجاد شد ک این پیچی چ کرده الی رو شرمنده کرده :)))))

- - - Updated - - -

چیه سپید حسودیت میشه؟ ههههه

من ک خودم گلم حسودیه چی
خو سوال ایجاد شد ک این پیچی چ کرده الی رو شرمنده کرده :)))))

eli 72

Member
حالا این حاجی پیچی چ کرده مگه ؟:)

سپید جون تو همین تاپیک اسم بعض دوستانو اوردم..حاجی از قلم افتاد! دیگه گفتم حس نکنه تبعیض قائل میشم ی گل پیچکی تقدیمش کردم/اخه یادمه بچگیام معلما که اسم شاگرد زرنگا رو میبردن من نبودم تضعیف روحیه میشدم ..نخواستم ی وقت این حس در کسی ایجاد شه!هههههه

sepid71

New member
سپید جون تو همین تاپیک اسم بعض دوستانو اوردم..حاجی از قلم افتاد! دیگه گفتم حس نکنه تبعیض قائل میشم ی گل پیچکی تقدیمش کردم/اخه یادمه بچگیام معلما که اسم شاگرد زرنگا رو میبردن من نبودم تضعیف روحیه میشدم ..نخواستم ی وقت این حس در کسی ایجاد شه!هههههه

خخخخخخخخخخ افرین بتو دخمل خوب :) این پستی رو ک میگی من ندیدم برا همین سوال ایجاد شد برام خو :)

sepid71

New member
سلام به دوستای گلم..امیدوارم حال همتون عااالی باشه...تاپیک باحالیه..واسه ابراز محبت به دوستای مجازی..پر از انرژی مثبته!!
بنظرم همه اونایی که تو فضای مجازی اینقد با محبت و مهربونن تو واقعیت هم همینقد دوس داشتنین.. من واسه اولین بار که عضو شدم برام جالب بود a-67با حوصله به همه سوالام جواب میداد..که ازش ممنونم..فک نمیکنم توهر جمع دوستانه ی مجازی بچه ها بی هیچ انتظاری لطف کنن بهم..الانم که کلی دوست خوب یافتم همین جا..بهار سپیده باران شوکا مرضی نایک شفیع و...امیدوارم همه ی ادمای خوب دیگه که نمیشناسم همیشه شاد و سر زنده باشن..:r:

اوخیییییییییییییی مرسی عسیسم ..این گلا هم واسه تو ک خودت گلی:rose::rose::rose::rose:

N@RVIN

Well-known member
سپید چشم دلم روشن نشستی اینجا داری از مردم گل میگیری

همینه منو به دست فراموشی سپردی:25r30wi:

sepid71

New member
سپید چشم دلم روشن نشستی اینجا داری از مردم گل میگیری

همینه منو به دست فراموشی سپردی:

عه فاه ناریییییییییییییییییییی این حرفا چیه ..تو ک عخشمی خودت میدونیییییییییییییی
اینام همش واسه توووووو

و امااااااااااا ........ این پلاک s رو هم گرفتم برات(زنجیرشو دیگه خودت داری خو خخخخخ) ...بندازی گردنت ..هی ببینش یاد سپید بیوفتی حال کنی خخخخخخخخ

N@RVIN

Well-known member
عه فاه ناریییییییییییییییییییی این حرفا چیه ..تو ک عخشمی خودت میدونیییییییییییییی
اینام همش واسه توووووو

و امااااااااااا ........ این پلاک s رو هم گرفتم برات(زنجیرشو دیگه خودت داری خو خخخخخ) ...بندازی گردنت ..هی ببینش یاد سپید بیوفتی حال کنی خخخخخخخخ

عاغا منو اینهمه خوشبختی قبول نیس آخه انصافه یکی قد من خوشبخت باشه

فدای تو سپید باشه میندازم گردنم یه تیرو دو نشونه ::

ممنون الی جان خودت گلی عزیزم

ROJO

New member
ی خروس مشتی تقدیم ب بامرام ترین عضو سایت:25r30wi::25r30wi:

حالا کی میخوادش? اون با مرام کیه:black_eyed: :))))))
166785-irannaz-com-7.jpg

شفق بانو

New member
خب معلومه دیگه روجو جان داداش سالار خیلی خروس دوست دارن
تقدیم میکنیم بهشون
اجی من گوسفند سفید میخوام /میاری برام ؟ کوچولو باشه :bunnyearsmiley:

ROJO

New member
هههههههههخ خداییی شفق?:25r30wi:سالار خخخخخخخخخخ

بیا آجو

ببئی برات اوردم:riz481:
image[3].png